iLM + карта на София - офлайн

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
metalicer

Re: iLM + карта на София - офлайн

Мнение от metalicer »

Maggynka написа:Ще може ли да си поръчам на това мило и отзивчиво "момче" една малко по специална карта?
Нужна ми е такава за гр. Марсилия/Marseille/ Франция :) Благодаря в аванс!!
Ето го и милото и отзивчиво момче :)

Съжалявам, че се забавих, но бях по някакви концерти >:) ще гледам до края на деня да я направя и ще ти пратя линк.

Edit:
http://metalicer.data.bg/iPhone/Map/Marseille%20MAP.rar

Това е картата, ако имаш някакви забележки или проблеми ми пиши. Разчитам да ме развеждаш из града, ако се наложи някой ден :))
iPhone /first gen/ 8GB - updated to firmware 3.0
mitko_to

Мнение от mitko_to »

Е сега след Марсилия остава да направиш и на Русе и ще избиеш рибата в реката.

Все пак ... въпреки иронията която съм вложил ... може да се опиташ да направиш и на Русе пък тогава ще се опитам и аз да си кача програмата, защото все още не ми трябва картата на София.

Лека вечер и iPhone Rulzzz , дет са вика :)
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Аватар
metalicer

Мнение от metalicer »

mitko_to написа:Е сега след Марсилия остава да направиш и на Русе и ще избиеш рибата в реката.

Все пак ... въпреки иронията която съм вложил ... може да се опиташ да направиш и на Русе пък тогава ще се опитам и аз да си кача програмата, защото все още не ми трябва картата на София.

Лека вечер и iPhone Rulzzz , дет са вика :)
С удоволствие бих ти направил карта на Русе за iPhone-а, лошото е че и в трите карти на Yahoo, на google и на Microsoft няма подробна карта на града :(. Има само 3 главни булеварди и това е, а в този вариант не смятам, че ще ти е много полезна. В bgmaps.com е добра картата, но за съжаление няма начин да я сваля от там във формат за iPhone.
mitko_to

Мнение от mitko_to »

Ейй, тва Русе. Да му се не види. Знаех си че като малък трябваше да избягам ама НА. Те до къде я докарахме да няма една карта на града в Целия интернет. Абе защо пък не, дали аз не мога да се опитам да направя ... една "картинка" с карта на града и да попълня улиците с имена и след това някой дето разбира да я направи във формат на Айфон и да се сложи. Не знам как точно може да стане, но като идея сега ми дойде в 1:37 a.m. Ако е възможно нещо такова, бих вложил малко от труда ми за това начинание :)

Лека нощ. Лягам да спя, и да знаете ... V for Vendeta не е хубав филм :)

Айде лека от мен.
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Аватар
fizo

Мнение от fizo »

къде са тия директории как се влиза в тях ?
Classic iphone 8G 1.1.3-->1.1.4-->2.0-->1.1.4-->2.1-->3.0.1
PC user :(
Аватар
king.james

Мнение от king.james »

В maps.google.com има доста подробна карта на Русенските улици. Или може би не гледам точно това което трябва незнам.
King`JameS
andreev_vs
Обратна връзка:

Мнение от andreev_vs »

Аз съм с 1.1.4 Инсталирах си програмата копирах си картите тук /var/root/Media/Maps
карта на Пловдив, София и Варна в отделни папки в програмата ми излизат папките с Пловдив, София и Варна но не искат да ми се стартират в мапса. Доколкото разбрах има някакви допалнителни настройки, допълнителен fix който неможах да открия в инсталера сигорно трябва допалнителен сорс.Помогнете .
http://www.k2bg.com
iPhone 2G 16GBOS 3
iPhone 5s 16GB ФО iOS 9.0.1
Аватар
cristiano_sv

Мнение от cristiano_sv »

PCSuite Total Commander......варианти колкот искаш! потърси из форума!
А иначе отностно фикса....аз го направих след като няколко пъти инсталирах iLM. Късмет

metalicer ще драснеш ли ако обичаш едно описание на метода на правене на карти + използваните програми.....10х много
ПП При мене нещо не става тази програмка която си постнал но може и да греша някъде затова питам за по-пълно обяснение с снимки когато имаш време...
Glory Glory Man United!!!
Аватар
metalicer

Мнение от metalicer »

cristiano_sv написа:PCSuite Total Commander......варианти колкот искаш! потърси из форума!
А иначе отностно фикса....аз го направих след като няколко пъти инсталирах iLM. Късмет

metalicer ще драснеш ли ако обичаш едно описание на метода на правене на карти + използваните програми.....10х много
ПП При мене нещо не става тази програмка която си постнал но може и да греша някъде затова питам за по-пълно обяснение с снимки когато имаш време...
Нямам време напоследък, нещо са ме напънали в работата (:| , като намеря време ще напиша описание на метода.
Аватар
cristiano_sv

Мнение от cristiano_sv »

10x много!!! Аз съм с Виста и силно вероятно от там да е проблема......но все пак зор имам да пробвам ::))
Glory Glory Man United!!!
Аватар
peerless
Обратна връзка:

Мнение от peerless »

Който има идея как се правят картите, нека направи една за софия с последните данни от гугъл (улиците), че доста я напълниха :)
 MacBook Pro (Early 2008) 17" C2D @ 2.5GHz - 10.5.4, 2GB @ 667MHz, NVidia 8600GT 512MB
 iDeneb v1.1 10.5.4 on P5K-E WiFi/AP, C2D E6750, 2x Corsair DHX XMS2 1024MB @ 800MHz NVIDIA 7600GT
 iPhone 8GB 1ST GEN - OS 2.1
kris_d

Мнение от kris_d »

Търсих ама не успях да намеря този фикс за програмата,някой може ли да помогне :( .
Iphone 2G, 8GB, VR 3.1.2, MF 04.05.04_G
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

kris_d

Мнение от kris_d »

valery написа:За тези, които имат проблем с 1.1.4 и iLM...

Инсталирах приложението, съответния patch и качих една карта. В списъка с карти нямаше нищо. Оказва се, че приложението (поне при мен) търси картите във /var/root/Media/Maps, вместо във /var/mobile/Media/Maps, а за първата директория няма права (тъй като приложенията вече се пускат с правата на потребителя "mobile".

Има две решения:
1) (Препоръчително.) Въпреки всичко качвате картите във /var/mobile/Media/Maps и изпълнявате като root следната серия от конзолни команди:
chmod go+x /var/root/Media
chmod 755 -R /var/mobile/Media/Maps
chown mobile:wheel -R /var/mobile/Media/Maps
ln -s /var/mobile/Media/Maps /var/root/Media/Maps

2) Качвате картите във /var/root/Media/Maps и като root изпълнявате следната серия от конзолни команди
chmod go+x /var/root/Media
chmod 755 /var/root/Media/Maps

Дано и при вас помогне.

Може ли, да ми помогниш как да изпълня тия команди ,благодаря!
kris_d

Мнение от kris_d »

Аз съм със 1.1.4.
Публикувай отговор