Fring за 2.х излезе!

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Re: Fring за 2.х излезе!

Мнение от Adamov »

PunkoHead написа:
Adamov написа:Е ако имате толкова големи изисквания си купете скайп телефон.
Адамов, не знам какъв ти е проблема, но по принцип форума е място, където можеш да изразиш мнение... И да очакваш разбиране от другите хора, а не място, където да те е страх да напишеш нещо, защото може някой да те навика за дето не му е харесало мнението ти...
Eхааа, не знаех, че хората ги е страх от мен. Хахах. Ако си ме разбрал криво извинявай, проблема си е твой. И аз не харесвам някои неща на фринга, ама не мрънкам, щото ми е безплатен ;)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

Не, че ме е страх от теб, просто беше образно казано :)
А щом има тема за фринга.. Защо да не мрънкаме какво не му е наред? Никъде не е забранено мрънкането ;)
Аз не съм ти :)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

И по-добре...
vesselin

Мнение от vesselin »

johnnybravo написа:Сложил съм fring.ipa, но не е по-различен от този, който си теглиш от iTunes :)
Даммм сложих си аз твоя Fring, да не взема да се мина :), ама пак същото... а като гледам скрийн шота би трябвало да е възможно през мобилния интернет... почвам да се замислям дали пък Мтел не са забранили по някакъв начин преноса на глас - не ги разбирам аз тези портове, протоколи и т.н.? Интересно ако някой е при друг оператор дали няма да е различно?

Edit: Не - сега прочетох User Guide http://www.fring.com/support/user_guide ... iphone.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; и хората са си го написали "Currently it is not possible to make VoIP calls over 3G/GPRS network". Няма да стане през 3G докато не го хакнат.
Последно промяна от vesselin на 05 Окт 2008, 01:37, променено общо 1 път.
mariankata

Мнение от mariankata »

Самата програма е направена да може да се говори само през WiFi (пише го и по дурги сайтове).
Аватар
iFlashFreak

Мнение от iFlashFreak »

А това как мислите има ли нужда и от него ? Или вече е прекалено и все пак някъде трябва да пише фринг :) Аз толкова се вманиачих да си я изпипам програмката да максимално скайп-близка, че вече загубих ориентация, кое е нужно и кое не :) Ако някой мисли, че е нужно да каже кой вариант е по-готин или ако има друга идея.

Изображение

Извинявам се че не кропнах снимките малко, ама imageshack е адски бавно днес и не ми се занимава да го чакам пак.
Последно промяна от iFlashFreak на 05 Окт 2008, 03:59, променено общо 1 път.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

iFlashFreak, няма нищо лошо в това да си перфекционист. Аз лично се стремя всичко което правя да е изпипано (било служебни задължения, субтитри или нещо друго, с което се занимавам) и уважавам такива хора.
Колкото до това с вариантите - на мен това ми изглежда като "открийте десетте разлики" :) Не знам дали е от изпития Абсолют, но аз не намирам никакви разлики между двата шота :)

п.п.
Някой има ли представа дали могат да се сложат отделни пакети с икони за icq, skype и прочие? Имам бегъл спомен, че на Фринг за 1.1.4 му бях сложил пакет, който подменяше иконите така, че когато си пусна icq бяха като на нормално icq, като пусна скайп - като на скайп и т.н.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
iFlashFreak

Мнение от iFlashFreak »

Sisq0 написа:iFlashFreak, няма нищо лошо в това да си перфекционист. Аз лично се стремя всичко което правя да е изпипано (било служебни задължения, субтитри или нещо друго, с което се занимавам) и уважавам такива хора.
Колкото до това с вариантите - на мен това ми изглежда като "открийте десетте разлики" :) Не знам дали е от изпития Абсолют, но аз не намирам никакви разлики между двата шота :)

п.п.
Някой има ли представа дали могат да се сложат отделни пакети с икони за icq, skype и прочие? Имам бегъл спомен, че на Фринг за 1.1.4 му бях сложил пакет, който подменяше иконите така, че когато си пусна icq бяха като на нормално icq, като пусна скайп - като на скайп и т.н.
Sisq0 разликите са горе в хедъра, по-малка и по-голяма иконка, защото като е голяма ми изглежда малко грубо. А иначе поне като гледам наличните икони във Fring.app има икони за online,offline,away,dnd и те са общи за всичко. Пробвах и не се различават при отделните месинждъри. Иначе наистина е по-удобно ако се ползва за Skype & ICQ да са различни. Може би в следващата версия ще го оправят това, че е дразнещо. А може и аз някъде да не съм видял нещо. Ако намериш тоя пакет за 1.1.4, може да помогне :) А за перфекционизма... с всеки изминат ден ставам все по-тежък случай, наистина няма нищо лошо ама понякога се унасям и губя време за неща, които само аз забелязвам :)

EDIT: Последно и си лягам Q:) Изображение Ако на някой му харесват тея промени, ще направя още един архив, стига да има желаещи, лично аз и приятелката ми го ползваме, тъй като ползваме телефоните само за skype.
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

iFlashFreak е супер , браво :) :) :)
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

Искам да благодаря на iFlashFreak ! Чудесна работа братче! Със здраве!
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
Аватар
alexbigojin

Мнение от alexbigojin »

Страшен си... поздравления :) като имаш време ще качиш ли последния архив направо да го сложа целия :)
iPhone 16GB 2.1
Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000:
CPU: Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM: 3072MB DDRII / HDD: 120 GB / Video Card: Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
Аватар
mishoboss

Мнение от mishoboss »

SLAF написа:Аз също съм много доволен от фринг-а, но ако позволите едно отклонение. Преди два три дни прочетох че,
Група канадски изследователи намери доказателства, че компанията Tom-Skype, съвместно предприятие на Skype и Tom Online, което управлява популярната VoIP услуга Skype в Китай, разглежда и изпраща на публични сървъри текстовите чатове на потребителите,
та се замислих за следното нещо, не че ме гони параноя, просто ми хрумна, програмата ФРИНГ е ИЗРАЕЛСКА (еврейска) . Защо по дяво...те е безплата в appstore. Дали нямат някоя задна мисъл хитрите маймунки....

просто размисли
Това е въпрос, който не само ти си задаваш. На всички е загадка какъв е бизнес модела на Фринг. Те хвърлят адски много труд по това приложение и то за много платформи (различни Симбиан платформи, Windows Mobile а сега и iPhone). Интересното при фринг е, че използват свой собствен протокол за различните приложения, а не разчита на нейтив протоколите на Скайп, ICQ и другите IM клиенти. Този протокол им позволява цялата комуникация да минава през техните сървъри. Това на практика значи, че там може да се случва всичко, но на прост капиталистически език означава, че се събира информация с цел насочена реклама. Според мен Фринг в момента завзема ценни пазарни позиции предлагайки безплатна алтернатива на много платени WindowsMobile и Symbian IM клиенти и единствената възможност за Скайп при iPhone. Напълно е възможно в много близко бъдеще да започне да предлага контекстна реклама.

Колкото до невъзможността на Фринг да работи извън WiFi мрежи според мен се дължи чисто и просто на решението на Фринг да играе по правилата на Apple за да може те от своя страна да одобрят приложението и да го качат в AppStore. Каквото и да си говорим iPhone се продава легално в почти цял свят и вече не се предполага, че ще се ползват Cydia, Installer и т.н. приложения толкова масово, колкото при първия iPhone, просто защото вече има официална алтернатива. Фринг естествено искат максимално много потребители, за да могат след това да продават скъпа реклама и естествено избират легалния път за дистрибуция. Иначе както казах Фринг разчита на свой собствен протокол, а не на SIP, който е ограничен от самата ОС на телефона да работи само в WiFi мрежи. Тоест на теория не би трябвало да има проблеми Фринг да работи в 3G, ако бяха го направили така. За справка Симбиан и WM версиите си работят перфектно и в 3G.
Don't hate the player, hate the game!
Аватар
Zaro

Мнение от Zaro »

Пийпъл,още не мога да се регистрирам в тия фринг бе мамка му.С какви ли не user ID и nickname опитах и не става и не става.Всеки път мисли около минута и накрая "request timed out".Kъде бъркам,само при мен ли е така? :(
iPhone 4GB,FW 2.2
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

...в интернет доставчика... :)
Аватар
Zaro

Мнение от Zaro »

Adamov написа:...в интернет доставчика... :)
Не мисля,нета си ми е пушка,то даже като е изключено wi-fi-то фринга си изписва,че не може да се кънектне.Друго нещо ще да е,ама знам ли?Втори ден го мъча и взе да ми писва. :( :(
iPhone 4GB,FW 2.2
marto1914

Мнение от marto1914 »

User-а ми е с _ и не ми дава да се логна. Идеи???
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Всичко може (въпреки че при мен не знайн защо не стана от първия път), стига преди това да си си направил акаунт във фринг.
mariankata

Мнение от mariankata »

Fring за желаещите да го ползват за разговори през 3G / EDGE.
Последно промяна от mariankata на 05 Окт 2008, 15:45, променено общо 1 път.
ceciloko

Мнение от ceciloko »

marto1914 написа:User-а ми е с _ и не ми дава да се логна. Идеи???

И моя User е с _, но нямам проблем с логването.
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Мнение от ammcfc »

mariankata написа:Fring за желаещите да го ползват за разговори през 3G / EDGE.
Бачка чудесно!!! 10х
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Ще го кача в JohnnyBravoStore
Аватар
mishoboss

Мнение от mishoboss »

Защо ли си знаех, че това рано или късно ще стане... а то взе че стана почти веднага :D
Don't hate the player, hate the game!
vesselin

Мнение от vesselin »

Марианка, много ме зарадва =)) Благодаря ти!!! Кога излезе, кога го пачнаха :))
iFlashFreak - и на теб благодаря!!!
Аватар
sonic01
Обратна връзка:

Мнение от sonic01 »

Zaro написа:Пийпъл,още не мога да се регистрирам в тия фринг бе мамка му.С какви ли не user ID и nickname опитах и не става и не става.Всеки път мисли около минута и накрая "request timed out".Kъде бъркам,само при мен ли е така? :(
И аз го имах този проблем, пробвай да излезеш и влезеш няколко пъти в приложението, опитвайки се да се логнеш, при мен така стана, даже изполвах и същите данни за лог ин, които ми бяха на 1.1.4!
Един месец ръчкане из телефона спестява 20 мин четене на форума!
Аватар
Zaro

Мнение от Zaro »

sonic01 написа:
Zaro написа:Пийпъл,още не мога да се регистрирам в тия фринг бе мамка му.С какви ли не user ID и nickname опитах и не става и не става.Всеки път мисли около минута и накрая "request timed out".Kъде бъркам,само при мен ли е така? :(
И аз го имах този проблем, пробвай да излезеш и влезеш няколко пъти в приложението, опитвайки се да се логнеш, при мен така стана, даже изполвах и същите данни за лог ин, които ми бяха на 1.1.4!
Много пъти пробвах,но не става,въобще не мога да си направя регистрация,а и не съм имал фринг до сега,за да мога като теб да ползвам старите данни.:(
iPhone 4GB,FW 2.2
Публикувай отговор