Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
има ли някаква програма за работен график в която задавам колко дни работя и колко почивам и тя сама да изчисли за цялата година
Itube
Здравейте търся приложение подобно на itube некой ако знае да предложи нещо.Благодаря предварително.
-
Търся програма за разпознаване на музика по линк
Търся програма за разпознаване на музика по линк
-
Програма за изключване на екрана
Не знам дали темата е за тук но ако трябва я преместете в правилния раздел.
Трябва ми програма която след приключване на разговор (или натискане на червената слушалка или когато ти затворят от отсрещната страна ) да гаси екрана автоматично . Без да трябва да се натиска бутона отстрани.
Трябва ми програма която след приключване на разговор (или натискане на червената слушалка или когато ти затворят от отсрещната страна ) да гаси екрана автоматично . Без да трябва да се натиска бутона отстрани.
-
може и такава програма която използва сензора на телефона , когато е в джоб да гаси телефона .
- Ivan_vylka
Такива програми търси в Android устройство, за iPhone няма да намериш. Apple не позволява на външни програми да управляват системни процеси.
iPhone 11
-
Добре а някоя която я има в маркета дори и иконка да е за изключване на дисплея . Дори и платена да е няма проблем .
- Ivan_vylka
Аз за маркета именно ти говоря. Няма. Това е разликата между Android и iOS. При Android програми, свалени от маркета имат достъп до системни функции, при iOS нямат никакъв достъп и не могат да персонализират системни функции. С две думи, това което търсиш няма да го намериш. Объркал си операционната система 

iPhone 11
-
Благодаря . Аз операционната ситема знам коя да ползвам ако е за мен , но въпроса ми е че имам запитване спец за iphone И за това писах тук , че не знаех как стоят нещата .
Програма за видео заснемане
Здравейте,
допитвам се до Вас,защото не намерих другаде.Можете ли да препоръчате програма. която заснема видео докато се оперира с телефона.Благидаря!
допитвам се до Вас,защото не намерих другаде.Можете ли да препоръчате програма. която заснема видео докато се оперира с телефона.Благидаря!
Imusic за Iphone 7
Някой случайно да има ipa файла за imusic или music player където може да се слуша без интернет ?
spy iphone
Здравейте, може ли да ми препоръчате приложение за айфон, с което да ползвам моят стар айфон, като охранителна камера с която да записвам видео при движение, балагодаря. Приложението може и да е платено, важното е да е надеждно.
running app with stopwatch target
Здравейте,
Търсих из форума и не успях да намеря някой, който да дава съвет за добра програма за тичане подходяща за Айфон.
Преди Айфона ползвах Сони с андроид и там има една програма за тичане която е супер "Caynax Sports Tracker", но iOS не я поддържа.
Ето какво ми трябва (между другото, сигурно съм свалила над 20 програми за тичане и нито една не е подходяща)
1. да задам време за тичане и когато времето изтече, програмата да спре да изчислява т.е. да има стоп.
2. Да отчита колко километра са изминати за това време.
Или накратко казано да има целева тренировка.
Теглила съм: Nike+, Runtastic, Runkeeper, Strava, Map My Run, Sports Traker, Running Distance и др.
Търсих из форума и не успях да намеря някой, който да дава съвет за добра програма за тичане подходяща за Айфон.
Преди Айфона ползвах Сони с андроид и там има една програма за тичане която е супер "Caynax Sports Tracker", но iOS не я поддържа.

Ето какво ми трябва (между другото, сигурно съм свалила над 20 програми за тичане и нито една не е подходяща)
1. да задам време за тичане и когато времето изтече, програмата да спре да изчислява т.е. да има стоп.
2. Да отчита колко километра са изминати за това време.
Или накратко казано да има целева тренировка.
Теглила съм: Nike+, Runtastic, Runkeeper, Strava, Map My Run, Sports Traker, Running Distance и др.
Cerberus за iOS
Здравейте,
Интересувам се дали има подобно приложение като Cerberus за iOS...
Телефона не е Jailbreak-нат, но ако се наложи ще го направя.
Интересувам се дали има подобно приложение като Cerberus за iOS...
Телефона не е Jailbreak-нат, но ако се наложи ще го направя.
Програма за писане на текст на Български
Здравейте,търся програма за писане на текст ма Български език,нещо подобно на Word!!!
Благодаря ви предварително

Благодаря ви предварително

-
Търся една програма за музика, теглене и плей офлайн?
Здравейте на всички,
имам нужда от вашата подкрепа при намиране на една програма за слушане и сваляне на музика без itunes. Имах го на стария телефон, беше само с име "music" или "musik". Можех да тегля песни, имаше търсачка, имаше песни от Лили Иванова до Азис, голямо разнообразие, можех да ги слушам и без интернет. Някой може ли да съдейства с търсенето?
имам нужда от вашата подкрепа при намиране на една програма за слушане и сваляне на музика без itunes. Имах го на стария телефон, беше само с име "music" или "musik". Можех да тегля песни, имаше търсачка, имаше песни от Лили Иванова до Азис, голямо разнообразие, можех да ги слушам и без интернет. Някой може ли да съдейства с търсенето?
Player IL в момена изпълнява тези желания.
Iphone 2G 8GB
Iphone 3G 16GB
Iphone 4 32GB
Iphone 5S 16GB
Iphone 6 Plus 128GB
Iphone X 256GB
Iphone 3G 16GB
Iphone 4 32GB
Iphone 5S 16GB
Iphone 6 Plus 128GB
Iphone X 256GB