Искаме... (apps request)

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
Achito

Re: Искаме... (apps request)

Мнение от Achito »

Здравейте колеги търся програма с която могат да се правят подобни снимки, ако въобще съществува такава

Снимка 1
Снимка 2
Raphael

Мнение от Raphael »

има ли някаква програма за работен график в която задавам колко дни работя и колко почивам и тя сама да изчисли за цялата година
Takev

Itube

Мнение от Takev »

Здравейте търся приложение подобно на itube некой ако знае да предложи нещо.Благодаря предварително.
Nanova_1987

Търся програма за разпознаване на музика по линк

Мнение от Nanova_1987 »

Търся програма за разпознаване на музика по линк
niggaz_nature

Програма за изключване на екрана

Мнение от niggaz_nature »

Не знам дали темата е за тук но ако трябва я преместете в правилния раздел.

Трябва ми програма която след приключване на разговор (или натискане на червената слушалка или когато ти затворят от отсрещната страна ) да гаси екрана автоматично . Без да трябва да се натиска бутона отстрани.
niggaz_nature

може и такава програма която използва сензора на телефона , когато е в джоб да гаси телефона .
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Такива програми търси в Android устройство, за iPhone няма да намериш. Apple не позволява на външни програми да управляват системни процеси.
iPhone 11
niggaz_nature

Добре а някоя която я има в маркета дори и иконка да е за изключване на дисплея . Дори и платена да е няма проблем .
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Аз за маркета именно ти говоря. Няма. Това е разликата между Android и iOS. При Android програми, свалени от маркета имат достъп до системни функции, при iOS нямат никакъв достъп и не могат да персонализират системни функции. С две думи, това което търсиш няма да го намериш. Объркал си операционната система :))
iPhone 11
niggaz_nature

Благодаря . Аз операционната ситема знам коя да ползвам ако е за мен , но въпроса ми е че имам запитване спец за iphone И за това писах тук , че не знаех как стоят нещата .
barry

Програма за видео заснемане

Мнение от barry »

Здравейте,
допитвам се до Вас,защото не намерих другаде.Можете ли да препоръчате програма. която заснема видео докато се оперира с телефона.Благидаря!
nasko261

Imusic за Iphone 7

Мнение от nasko261 »

Някой случайно да има ipa файла за imusic или music player където може да се слуша без интернет ?
fireball

spy iphone

Мнение от fireball »

Здравейте, може ли да ми препоръчате приложение за айфон, с което да ползвам моят стар айфон, като охранителна камера с която да записвам видео при движение, балагодаря. Приложението може и да е платено, важното е да е надеждно.
kmk_k

running app with stopwatch target

Мнение от kmk_k »

Здравейте,
Търсих из форума и не успях да намеря някой, който да дава съвет за добра програма за тичане подходяща за Айфон.
Преди Айфона ползвах Сони с андроид и там има една програма за тичане която е супер "Caynax Sports Tracker", но iOS не я поддържа. (:|

Ето какво ми трябва (между другото, сигурно съм свалила над 20 програми за тичане и нито една не е подходяща)
1. да задам време за тичане и когато времето изтече, програмата да спре да изчислява т.е. да има стоп.
2. Да отчита колко километра са изминати за това време.
Или накратко казано да има целева тренировка.
Теглила съм: Nike+, Runtastic, Runkeeper, Strava, Map My Run, Sports Traker, Running Distance и др.
dunix

Cerberus за iOS

Мнение от dunix »

Здравейте,
Интересувам се дали има подобно приложение като Cerberus за iOS...
Телефона не е Jailbreak-нат, но ако се наложи ще го направя.
NikolaiIv

Програма за писане на текст на Български

Мнение от NikolaiIv »

Здравейте,търся програма за писане на текст ма Български език,нещо подобно на Word!!!
Благодаря ви предварително L-) O-)
alekseyangelov

Търся една програма за музика, теглене и плей офлайн?

Мнение от alekseyangelov »

Здравейте на всички,
имам нужда от вашата подкрепа при намиране на една програма за слушане и сваляне на музика без itunes. Имах го на стария телефон, беше само с име "music" или "musik". Можех да тегля песни, имаше търсачка, имаше песни от Лили Иванова до Азис, голямо разнообразие, можех да ги слушам и без интернет. Някой може ли да съдейства с търсенето?
Bojio

Мнение от Bojio »

Player IL в момена изпълнява тези желания.
Iphone 2G 8GB
Iphone 3G 16GB
Iphone 4 32GB
Iphone 5S 16GB
Iphone 6 Plus 128GB
Iphone X 256GB
Публикувай отговор