Find My iPhone

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
Sp0wse

Re: Проблем с Find iPhone

Мнение от Sp0wse »

Провери дали си пуснал опцията Find my iPhone и на двата телефона ако само си вкарал акаунта но не си го пуснал няма да ти го покаже!
iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
air-d

Re: Find My iPhone

Мнение от air-d »

Здравейте,
Купих си нов iPhone SE и му дадох име, същото като на стария. Имам акаунт в iCloud и там ги виждам и двата. На новия мога да тегля безплатни приложения от app store посредством името и паролата, което използвах и за стария телефон. Проблемът ми е, че когато поисках да спра услугата find my iphone на новия телефон ми изписва, че има грешка при свързването с iCloud.
На стария го изключвам и включвам без проблем.
Надявам се да ми помогнете.
Благодаря
Андро
air-d

Re: Find My iPhone

Мнение от air-d »

Здравейте отново,
Оправих кашата по следния начин:
Направих си нов акаунт в Apple.
От компютъра влезнах в стария iCloud акаунт и успях да изтрия телефона. Става въпрос за новия, на който не можех да спра Find My iPhone.
Свързах телефона с iCloud посредством новия акаунт.
Всичко вече работи и мога да включвам и изключвам Find My iPhone.
На стария телефон направих същото с разликата, че опитах от самия телефон. Нещата се получиха от първия опит да се отпиша от iCloud. Това на новия не ставаше, защото за да се отпише ми искаше паролата естествено, а тогава срещах проблема с липса на верификация от сървъра.
Публикувай отговор