Find My iPhone
Re: Проблем с Find iPhone
Провери дали си пуснал опцията Find my iPhone и на двата телефона ако само си вкарал акаунта но не си го пуснал няма да ти го покаже!
iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
Re: Find My iPhone
Здравейте,
Купих си нов iPhone SE и му дадох име, същото като на стария. Имам акаунт в iCloud и там ги виждам и двата. На новия мога да тегля безплатни приложения от app store посредством името и паролата, което използвах и за стария телефон. Проблемът ми е, че когато поисках да спра услугата find my iphone на новия телефон ми изписва, че има грешка при свързването с iCloud.
На стария го изключвам и включвам без проблем.
Надявам се да ми помогнете.
Благодаря
Андро
Купих си нов iPhone SE и му дадох име, същото като на стария. Имам акаунт в iCloud и там ги виждам и двата. На новия мога да тегля безплатни приложения от app store посредством името и паролата, което използвах и за стария телефон. Проблемът ми е, че когато поисках да спра услугата find my iphone на новия телефон ми изписва, че има грешка при свързването с iCloud.
На стария го изключвам и включвам без проблем.
Надявам се да ми помогнете.
Благодаря
Андро
Re: Find My iPhone
Здравейте отново,
Оправих кашата по следния начин:
Направих си нов акаунт в Apple.
От компютъра влезнах в стария iCloud акаунт и успях да изтрия телефона. Става въпрос за новия, на който не можех да спра Find My iPhone.
Свързах телефона с iCloud посредством новия акаунт.
Всичко вече работи и мога да включвам и изключвам Find My iPhone.
На стария телефон направих същото с разликата, че опитах от самия телефон. Нещата се получиха от първия опит да се отпиша от iCloud. Това на новия не ставаше, защото за да се отпише ми искаше паролата естествено, а тогава срещах проблема с липса на верификация от сървъра.
Оправих кашата по следния начин:
Направих си нов акаунт в Apple.
От компютъра влезнах в стария iCloud акаунт и успях да изтрия телефона. Става въпрос за новия, на който не можех да спра Find My iPhone.
Свързах телефона с iCloud посредством новия акаунт.
Всичко вече работи и мога да включвам и изключвам Find My iPhone.
На стария телефон направих същото с разликата, че опитах от самия телефон. Нещата се получиха от първия опит да се отпиша от iCloud. Това на новия не ставаше, защото за да се отпише ми искаше паролата естествено, а тогава срещах проблема с липса на верификация от сървъра.