vWallpaper
- cristiano_sv
Re: vWallpaper
Добре де кажете при 0.92 дали прави проблемите от преди...... бъгава ли е? даите някъв коментар. A и още ли има ограничение от 10 сек??
Glory Glory Man United!!!
Офф незнам човече нещо ми вървеше в началото ама сега нещо не ми работи видео звъненето ;(
iPhone 6+ 64GB 10.1
При мен работи перфектно
Това с видео звъненето е суперско
Някой има ли клипа на Mike and The Mechanicals - Over my shoulders ? Дайте го pls

Някой има ли клипа на Mike and The Mechanicals - Over my shoulders ? Дайте го pls

iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
- cristiano_sv
TeDDy Това е http://www.bgshare.com/342357/YouTube - Mike and the mechanics OVER MY SHOULDER Paul Carrack.flv
А така ми звъни моя - http://www.bgshare.com/342359/Crouch.mp4
А така ми звъни моя - http://www.bgshare.com/342359/Crouch.mp4
Stinkle написа:Офф незнам човече нещо ми вървеше в началото ама сега нещо не ми работи видео звъненето ;(
Аз за видео звънене при входящи повиквания ползвам програмата Video Tone от инсталера.След инсталацията се появява допълнително меню най-отдолу в settings и от там се настройва.Има възможност и за персонален видео тон към всеки отделен контакт,но тази функция е платена.Пробвайте я!

п.с Не съм много наясно как става иначе щях да кача и скрииншотове,някой ако се навие може да го направи,дори и нова тема може да се направи.

iPhone 4GB,FW 2.2
Аз flv. го имам ... трябва ми мп3 или ави
Мерси

Мерси

- cristiano_sv
mp3 Или avi ???? не ти ли трябваха за тази програмка -мп3 и ави не стават май! само mp4 i mov маи бяха....
Мерси много добри хорица
Обърнах нета за това .avi
PS -да де, обърках се
, mp3 го имам 

PS -да де, обърках се

- cristiano_sv
След update може клипчета над 10 сек!!! Мега якоооо
така ми звъни вече телефона - http://www.bgshare.com/343018/SureCheck2.mp4
така ми звъни вече телефона - http://www.bgshare.com/343018/SureCheck2.mp4
Искам да попитам дали имате следния проблем.След позвъняване на вашия телефон при опит да затворите на отсрещния не му затваря и екрана започва да предмигва.Моля пишете дали имате този проблем.
iPhone 6+ 64GB 10.1
- cristiano_sv
Еми да тъпото е че не можеш да затвориш или да спреш звука!!!...ама на мен не ми премигва, което е успокояващо ;:))
С програмата VideTone го имаше пак.Но след днешният упдейт всичко е ОК.Може да се затваря якоооооооооо
iPhone 6+ 64GB 10.1
здравеите да не ми е тъпо питането но при мен след инсталацията на Video Tone не ми се показа нищо допълнително в Settings! Може ли някои да ми каже какво не съм направил и какво ще трябва да направя? При положение че и телефона рестартирах и не знам вече? 
Моля помогнете ми

Моля помогнете ми
Ако питаш за VideoTone - да, новото й име е MiVTones.jororaev написа:Има ли я за 2.0.1?
vWallpaper не е необходима - Winterboard поддържа слагането на видео за Wallpaper.
Свалих 2-3 видео-теми от биг бос за уинтерборд от сидиа но в самия уинтерборд не се показват.Стои си само една която е статична ънлокър се казва.Когато я деинсталирах уинтерборда си е празен.Къде са тези видео-теми и аз незнам.Някакви идеи?
iphone 2G 3.0
здр от къде може да се свалят видеотонове и къде се качват за да може да ги виждам в MIV Tones
WinScp - root/user/media/videotone/video това е за 2.0.2turganay написа:здр от къде може да се свалят видеотонове и къде се качват за да може да ги виждам в MIV Tones
Ipnone 8GB 2.2 Видин бистро "ORANGE" бул "Панония 56а" Wi-Fi zone
защитно фолио "Belkin" , кожен Slim-Fit калъф "Belkin"
защитно фолио "Belkin" , кожен Slim-Fit калъф "Belkin"
http://www.demonoid.com/files/details/1594893/2352762/" onclick="window.open(this.href);return false;jororaev написа:Има ли я за 2.0.1?
"Applications : Mobile phone : English
this is version vWallpaper 0.94 for iPhone/iPod 2.xx
ssh to applications folder is as far as i've got
i tried setting the permissions to 775 but it just starts and cuts off...
i think you need the skrewcommon files or something...dunno
heres the app anywayz...anyone get it to work please post comment"

Последно промяна от cvalio на 05 Ное 2008, 10:21, променено общо 1 път.
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Има ли вариант за видео мелодии на FW 2.1?Ако да- с коя програма и от кой сорс или от каде да я дръпна ? 

iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
- Бай ти Митьо
Някой добър съфорумец може ли да сподели местенце с голям избор на mp4 файлове?
Аdd-нал съм сорса в Installer, update-нат току-що, но vWallpaper не намирам за download.
Също така четох нагоре, че WinterBoard поддържа Video Wallpaper. Къде му го слагате, простете израза?...
Рънвам на 2.1.
Аdd-нал съм сорса в Installer, update-нат току-що, но vWallpaper не намирам за download.
Също така четох нагоре, че WinterBoard поддържа Video Wallpaper. Къде му го слагате, простете израза?...

Рънвам на 2.1.
iPhone 2G FW3.1.3, iPhone 4 FW4.3.5, Macbook White
simzeppelin написа:Тези ифони и иподи като се джейлнат им се бъгва целия софтуеар и спират да работат както трябва, спрете да правите селянии а се вземете в ръце!!
Влизаш в /private/var/stash/Themes.WFK8Vs и си правиш папка име.video (като на мястото на име слагаш каквото име искаш), и в нея слагаш файла с видеото (в mp4 формат), като името му трябва да е Wallpaper.mp4.Бай ти Митьо написа:Също така четох нагоре, че WinterBoard поддържа Video Wallpaper. Къде му го слагате, простете израза?...
момчета иа кажете от каде да си я сваля тази програмка че от installer-a нестава нея намира а пак WinterBord-a ми забива и клипчето спира да варжи... даите предложения как да го оправя или от каде да си дръпна vWallpaper
Аз също търся месец и повечко за този видео тапет и няма, и няма .....
Някой да даде предложение, къде мога да го намеря на алтернативе сорс или ..., защото на i.danstaface .... и т.н. не откривам този софт.
Някой да даде предложение, къде мога да го намеря на алтернативе сорс или ..., защото на i.danstaface .... и т.н. не откривам този софт.