LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
bob4o_

Календар

Мнение от bob4o_ »

Здравейте :), искам да си намеря качествено приложение за Календар за iOS. Не държа да е някво супер цветно и тав други подобни работи. Преди имх една Нокиа, която имаше супер прост календар, но вършеше страхотна работа. Искам да има възможност да добавям срещи, напомняния, рожден ден, годишнина, бележка общо взето тва. И тук идва едно доста важно изискване искам приложението по възможност и да е безплатно.
Мерси за съдействието :)
Аватар
kolega

Re: Календар

Мнение от kolega »

А какво не ти харесва и/или не ти върши работа във вградения календар, защото според мен той напълно си отговаря на това, което си написал както изисквания.
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
bob4o_

Мнение от bob4o_ »

Предпочитам да виждам на половината екран месеца, а отдолу или отстрана какво съм записала. Също така искам, когато добавям рожден ден да ми изчислява и годините. Да мога да добавям само бележка към определена дата без да се налага да уточнявам хиляди други неща
Аватар
kolega

Мнение от kolega »

Не се сещам за приложение, което да има на куп тези функционалности, но ако някой колега знае и предложи вариант ще се възползвам и аз :)
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Какъв Download manager използвате?

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Колеги,кой downloader използвате?
Преди време бях купил един,който се казваше idownloader pro,но сега ми дава отново да го закупя.
Решил съм да си купя сега нов.Повечето са доста недоизпипани,пълни с рекламки..Кой е ще ме посъветвате да закупя?
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
kratos84

Можете ли да ми кажете приложение за

Мнение от kratos84 »

Приложение за измерване на температурата на телефона ? Не намирам никакво такова , ще очаквам някой да ми пише . Благодаря предварително
kioshev

Плейър за iPhone

Мнение от kioshev »

Моля, препоръчайте ми плейър за iPhone с който да мога да гледам филми от компютъра си на телефона, а и да може с airplay да ги пускам и на ТВ-то? Благодаря предварително! :)
iPhone 6 64GB Space Grey
Macbook Pro Retina 15-inch Mid 2014
dani23

Има ли програма за записване на контактите в сим-картата ???

Мнение от dani23 »

Здравейте.Търся програма за записване на контактите в сим-картата.
embaro81

Приложение с което изкарваш пари докато ходиш.

Мнение от embaro81 »

Сега по БТВ в новините имаше репортаж за някакво приложение с което изкарваш пари докато ходиш,колкото повече ходиш толкова повече пари изкарваш.Лошото е че го хванах накрая и не можах да видя как се казва,ако някой го е гледал нека сподели.
Iphone 4s 16gb white
Iphone 6 plus 16gb gold
cap.zhekov

Помогнете понеже съм от скоро с Ифон

Мнение от cap.zhekov »

Здравейте преди няколко дена си купих Ифон може ли да ми кажете коя програма е най достъпна и лесна с която мога да си влизам в папките на телефона и с която да мога да свалям файлове от Фейсбук месинджъра и от имейла си понеже сега само ги отваря но не мога да ги запаметявам
drago_rz

Re: LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...

Мнение от drago_rz »

аз не намирам itube, а ми трябва. Четох че са сменили името, някой има ли малко инфо по въпроса ?
barbarona

Мнение от barbarona »

И аз търся itube или друго приложение което да пуска YouTube видеа в фонов режим.
Аватар
basssforever

Алтернатива на calllock или calllockscreen?

Мнение от basssforever »

Здравейте,преди 2-3 месеца качих от сидия безплатен туик,алтернативен на calllock и calllockscreen заради проблемен proximity сензор.Забравих името му,и нещо не го откривам.Някой ако може да помогне.Мерси :)
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
martoo

Мнение от martoo »

Здравейте колеги. Ползвам на андроид една много полезна програма за мен Twee се казва . Показва кога излизат сериите на популярни сериали и сигнализира с аларма. Дали за IOS има подобна .
Iphone 6S Plus Space Grey
martoo

Мнение от martoo »

Мерси много колега .
Iphone 6S Plus Space Grey
armeeec767

iphone 5s

Мнение от armeeec767 »

Здравейте,имам питане дали има някоя програма която да ми покаже от кога се ползва телефона защото попаднах на информация че телефона ми е зареждан full 526 пъти а аз го имам от февруари месец и всеки ден да съм го зареждал са макс 150 зареждания.Програмката която ми го показа е аи тоолс 3 На сина ми телефона е същия и показва 246 зареждания от декември месец го има. Добавям че моя е закупен от магазичне на Раковска а на сина ми от техномаркет.Благодаря
Публикувай отговор