Ползвате ли Viber? (безплатни разговори през 3G i Wi-Fi)

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
bobi27

Re: Ползвате ли Viber? (безплатни разговори през 3G i Wi-Fi)

Мнение от bobi27 »

Имам проблем с viber.Телефона ми е nokia 5228.тегля viber,инсталирам го,активирам го и след като вляза в системата не ми излизат viber контактите.излизат ми всички контакти от тел.указател но не и тези,който са с viber.преди време си играх доста за да добавя един приятел,пращах му смси,тои ме добавя и накрая след като вече го добавих,тои ми пише и аз да му отговоря,драснах му нещо и никъде не ми се появява ,,send,,.HELP MY..PLS..
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

Това е iPhone форум,приятел...
bobi27

Мнение от bobi27 »

Напълно съм съгласен ,,Приятел,,пиша от немай къде...не се сърдете хора,а помогнете..
muto

Мнение от muto »

Случвало ми се е и на мен и проблема се реши като рефрешнах абонатите.. т.е. където са всички абонати във вайбър програмката(All contacts) ако има меню и там рефреш, ако няма - на повечето тъч телефони се рефрешват като плъзнеш/дръпнеш листата с абонати надолу и се рефрешва. Тогава трябва да ти ги зареди
bobi27

Мнение от bobi27 »

Благодаря..ще опитам..
Аватар
agapao

Мнение от agapao »

Аз го ползвам от година някъде и освен ,че ми смъкна сметката на телефона(понеже имам неограничен интернет) съм забелязал ,че чувам човека отсреща по ясно отколкото през мобилния оператор.Само не ме кефи ,че по някой път багясва и като избера чата с някой ми го отваря 3-4 секунди след това , но се надявам да го оправят със следващия ъпдейт. B-)
iPhone 4S 16GB // iOS 8.3
anabolbg

Запитване относно Viber

Мнение от anabolbg »

Здравейте преди около дни си писах по вайбър с един познат който се занимава с тези работи и странното е беше че,когато си пишем и всеки път разговорът ни изчезва от моя телефон тоест той чрез неговия телефон трие хронологията и от моя?!? Така че искам да ви попитам как става това защото ми е много чудно а и много нужно.

Благодаря предварително :)
Аватар
Павел Василев

Мнение от Павел Василев »

Привет колеги, може ли някой да ми каже от чисто любопитство при Вайбър, защо като реша да превключа от "онлайн" на "офлайн" и после при обратното трябва да чакам всеки път по цели 24 часа? Това ми се вижда голямо недоразумение :|
Нещо, което работи не се пипа!
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Хората които поддържат приложението са решили да бъде така ;)
Проверки и консултации!
barbarona

Стикер за Viber

Мнение от barbarona »

Здравейте. Търся стикери за Viber, тези които са платени. Предполагам някъде ги има на файлове и с itools или ifunbox се вкарват в приложението. Ако някой знае как става, и дали въобще може, нека сподели. Мерси!
Аватар
Mirooney

Проблем с Viber Iphone 4

Мнение от Mirooney »

Здрасти, ако може малко помощ !
От няколко дена не мога да си вляза във Viber,но мога да получавам съобщения и да отговарям когато ме търсят !
Ако някои може да помага ???
=))
Аватар
thinkdifferent

Мнение от thinkdifferent »

Ползвам го и съм много доволен! Обаче понякога се появяват бъгове, които се надявам да се оправят... :)
''Think Different!''
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
Gushev

Проблем с Viber

Мнение от Gushev »

Здравейте,имам странен проблем с Вайбър.Ако някой ми пиши и аз влезна да му отговоря автоматично ме прехвърля на друг контакт от указателя на вайбър и почвам да пращам на него.Така е от няколко дена.Дайте съвет как да го оправя?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Чакай ъпдейт за да го опрвят или върни стара версия, ако имаш запазена някъде. При много хора го има този проблем.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Caleb

Мнение от Caleb »

Здравейте,
от вчера и аз имам проблема описан по-горе. Избирам един контакт, а пращам съобщенията на друг номер, който даже не ми е в контакти, а просто сме в обща група....
Има ли някакво решение на въпроса, освен стара версия. Защото новата мисля че е от 2 седмици, а чак снощи ми се появи този проблем
iphon4ss

Проблем с Вайбър

Мнение от iphon4ss »

Здравейте имам следния проблем . Ползвам 4S Jeilbreak-нат с 5.1.1 (9B206) софтуер - и Firmware 2.0.12 , проблема е че от два дни не мога да пращам съобщения или снимки по Вайбър , затова реших да го изтрия и пак да го сваля от апп сторе , и когато го направих изписа- ""Download an older version of this app? The current version requires iOS 7.0 or leter , but you can download the last compatible version. "" след което го свалям , и пробвам да активирам със код които се изисква 4 цифрения и го пиша но не го приема ? ""incorrect code " - : Enter the 4-digit code you recived via sms in the Access code; field and try again. "" и това е отново и отново , след което опитах да сменя смс номер пробвах но не стана.
Искам да попитам, има ли начин да инсталирам по стара версия на вайбър защото до сега бях с 2.4 или 2.5 мисля , има ли начин да го ползвам или е необходимо ъпдейт на софтуера на телефона , дали има сайт или начин да сваля стар вайбър без АПП СТОР или АПП КЕЙК.
Благодаря предварително на тези които ще пишат и ще се опитат да ми помогнат.
Stimi

Мнение от Stimi »

Здравейте , колеги . Имам следния проблем с Вайбъра : От началото на годината получих някакво съобщение на вайбъра и по инерция натиснах " ОК " и от тогава просто се изключи . Почти веднага го изтрих самия вайбър и го пуснах да се инсталира на ново , получавам 6-т цифрен код който ми казва да го въведа и почти веднага ми казва , че кода е грешка и не може да се свърже . И така сигурно 200 пъти съм го правил и не става , днес дадох " ресет на телефона " и го инсталирах пак вайбъра но уви пак без резултат . Телефона е 4-ка с версия 7.1.2 .

МОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ

Благодаря предварително !!!
Публикувай отговор