Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Колеги навсякъде в нета има новини че компанията RIM го е освободила за iOS и Android ама кога ще може да го теглим някой имали информация ?
Поздрави!
Един месец по късно вече официално за всички географски ширини. Мисля че програмата не се нуждае от представяне.
Soze написа:Колеги навсякъде в нета има новини че компанията RIM го е освободила за iOS и Android ама кога ще може да го теглим някой имали информация ?
Поздрави!
В App Store го търсиш като "BES10", ако не намира, смяна на Country/Region на Apple ID и можеш да го теглиш.(за Unated States е наличен. Не знам как е за BG Store-а)
iPhone 5 32GB Black MacBook Pro 15" Core i7 Retina
Toва не мога да ти кажа как се активира защото не е за това приложение. Колегата над мен те е подвел. Тегли го от линка който съм дал
Твоята е лявата икона не дясната !
Аз си смених страната на New Zealand и дръпнах BBM. А сега тръгна ама ми дава че сайта им е в maintenance. Я дай малко насоки как да ползваме това чудо след като го инсталнем, че имам приятели с Blackberry и Whatsapp-a им се бъгва не знам защо, та това ще дойде от полза.
gost написа:Аз си смених страната на New Zealand и дръпнах BBM. А сега тръгна ама ми дава че сайта им е в maintenance. Я дай малко насоки как да ползваме това чудо след като го инсталнем, че имам приятели с Blackberry и Whatsapp-a им се бъгва не знам защо, та това ще дойде от полза.
Ми даваш им генерирания пин който ти дават в началото и да те търсят. Аз имам и BB ID защото ми е от блакберито и като го въведох ми излязоха всички контакти които имах в него се прехвърлиха на приложението на iPhona.
Не съм пробвал да добавям нови но тези които имам работят.
BES (BlackBerry Enterprise Server) клиент е нещо съвсем друго... затова пита и за адрес на сървър. С две думи - щом не знаеш за какво става дума, значи НЕ ти трябва.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Преди 20тина мин изтеглих приложението, обаче след като въведох email за регистрация, все още чакам да го получа(написах си абв-то). Може да са натоварени сър върите не знам. Кажете как е самата програмка и ако някой има проблем с email-а като мен да пише
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Някой може ли да ми обясни какви са предимствата на тази програма. По принцип знам , че това беше някакъв вътрешен безплатен чат между блекберитата . Но ме интересува какво му е предимството пред whatsapp, viber? Ще бъда много благодарен , ако някой отговори дори с 1 изречение .Мерси
И аз не мога да го подкарам на iPad2 3G (даже и не ми излиза в appstore като е от iPad а трябва през iTunes да му го инсталирам) или е от iOS7 или още не е оптимизиран за iPad но на двa iPhone5 JB с 6.1 върви без проблем !
edit: Значи зацепи най накрая и на iPad2 3G iOS7 всичко е ОК.