mupo написа:Добре де, не видя ли, че на втория скрийншот си пише къде се записват изтеглените файлове.
Grievous за да питам значи има защо (отгоре ти е потвърждението)!!! И Стиви Уондър ще го види тоя скрийншот, но въпроса е там че пича няма да разбере откъде да си свали песните и дали ще ги чуе веднага след това!Stinkle написа:Незнам дали е само при мен но след,като изтегля нещо с програмата ми го няма в iPod.
Това е много умно предложениеVladTheImpaler написа:Аз ще взема да предложа на Bloody да направи така, че като се натисне бутона Нова Тема или Нов Отговор, първо да ти изкача страницата на търсачката, и чак след 10 секунди да те пренасочи към страницата за писане на ново на мнение/тема.
Няма ли кой да ми отговори. След като изтегля дадена песен с коя програма да влезна във var/mobile/Library/Downloads и да я изслушам и евентуално ако има начин да я прехвърля във плейъра?marto1914 написа:С каква програма мога да отварям вече изтеглените файлове(например песни)?
iPhoneBrowser v1.7.0.0marto1914 написа:Няма ли кой да ми отговори. След като изтегля дадена песен с коя програма да влезна във var/mobile/Library/Downloads и да я изслушам и евентуално ако има начин да я прехвърля във плейъра?marto1914 написа:С каква програма мога да отварям вече изтеглените файлове(например песни)?
Е да но така няма да ги имаш на телефонаtonywoolf написа:Странно, при мен става без да ги даунлоудвам, само избирам Play in Media player и тръгват.
А от къде да ги изтегля или джонибраво го е качилGrievous написа:iPhoneBrowser v1.7.0.0marto1914 написа:Няма ли кой да ми отговори. След като изтегля дадена песен с коя програма да влезна във var/mobile/Library/Downloads и да я изслушам и евентуално ако има начин да я прехвърля във плейъра?marto1914 написа:С каква програма мога да отварям вече изтеглените файлове(например песни)?
Код за потвърждение: Избери целия код
mv <пътеката на смъкнатия файл> <пътеката към директорията на Files>
Мерси не се бях сетил за това.VladTheImpaler написа:marto1914, ако се беше позамислил малко можеше и сам да се сетиш предполагам. Слагаш си Terminal, и после като си смъкнеш файл, който искаш да слушаш, си пишеш в терминалаи ще си преместиш файла там. Ако искаш само да го копираш - вместо mv ползваш cp.Код за потвърждение: Избери целия код
mv <пътеката на смъкнатия файл> <пътеката към директорията на Files>