Програми, поддържащи версия 4.2.1

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
miroslavm

Re: Програми, поддържащи версия 4.2.1

Мнение от miroslavm »

ninkov82 написа:Пробвах всички линкове доста вайбери инсталирах нито един не работи
единствено 1.1.099 ме пусна активирах го но когато се опитах да го използвам (звънене и съобщение ) " моля обновете си версията на вайбера " с по нова пък дирекно ме изхвърля .
Някой да има успех виждам по горе в мненията някой казва че работи перфектно !!!!!!!!!!!!!
Да сподели как точно го е направиш моля !!!!!!!!!
Ето 100% работещ Viber https://hotfile.com/dl/200300346/31ae8d ... 2.ipa.html ,с него съм на iphone 3G.Ако при теб не работи си оправи Push Notification.
Judas Be My Guide
nikolay_bg

Мнение от nikolay_bg »

колеги дайте линк за facebook za 4.3 ios
nkibn

Мнение от nkibn »

Здравейте.. може ли някой да ми обясни .. как да си инсталлна Skype, Viber, Facebook.. с iphone 3G съм не е jeilbreak .. iOS 4.2 ползвам така си го взех.. та може ли някой да ми обясни по подробно примерно как може да се jeilbreak или да се качат някакви програми прес който да си кача споменатите по горе приложения.. мерси предварително !!
Yoan_93

Мнение от Yoan_93 »

Здравейте,колеги имах iPhone 2G и си теглих игри от този сайт --- http://iphone.mob.org/ давате на версията която сте,примерно на 4.2 и ви изкарва всички игри поддържащи тази версия.Това за игрите за приложенията от failcrop :)
happyswift

Мнение от happyswift »

Постоянно ми дава Computer not authorized на 3G-то ми, при положение, че го направих няколко пъти. Някакви идеи защо това става?
DanielDochev

Мнение от DanielDochev »

Някои да има възможност да ми прати на email или линк на версия на viber 4.0 или надоло до 3.0,въпроса е че ще ми трябва и ауторизация на компа за да я инсталирам ако е от Медиата в библиотеката..... че нема джел за 7.0.4 и ако може пасс за акоунта да сложи някакув временно само да инстал вибер и после да си го смени.... Нали и трябва да няма карта линкната кум аканта де :))))) Ако на някого му се занимава ще съм му много презнателен
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

@DanielDochev 15 минути се опитвам да разбера какво точно искаш! В огромното ти изречение има само една запетайка и тя не е на място. Как да му се занимава на някой с теб? Я попрочети това-онова във форума, та поне основните неща научи!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
nqkoi_bg

Мнение от nqkoi_bg »

Здравейте! Качих си от AppStore Instagram и като пробвам да си направя акаунт ми дава, че приложението ми е старо и да го ъпдейтна. Възможно ли е, понеже съм с 3g ios 4.2.1 и приложението е стара версия, това да е проблема? Така или иначе, не мога да го ъпдейтна...
Благодаря ви много !
kerenski

Мнение от kerenski »

някой приложения като instagram и whatsapp са спрели поддръжката на по-старите версии на приложенията си и така стават неизползваеми от по-старите версии на ios-а .
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
Аватар
nqkoi_bg

Мнение от nqkoi_bg »

Някой да има Таpatalk pro v1.14.1?
Публикувай отговор