Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Търся tweetbot по възможност последната версия. Сз лично намирам кракната версия на програмата но ми изкарва съобщение че е пиратска версия и отказва да работи ( приложението се стартира но не могат се пращат туитове, абе общо взето все едно е в офлайн режим ). Та ако успеете да намерите напълно функциониращ ап ми пратете линк
HARDWARE ERROR написа:Търся tweetbot по възможност последната версия. Сз лично намирам кракната версия на програмата но ми изкарва съобщение че е пиратска версия и отказва да работи ( приложението се стартира но не могат се пращат туитове, абе общо взето все едно е в офлайн режим ). Та ако успеете да намерите напълно функциониращ ап ми пратете линк
Хора трябва ми app подобен на Instagram или Camera+, НО за видео. Намерих много добра такава програмка, казва се Viddy... пробвайте я много е готина и социално ориентирана с FB интеграция и т.н., НО ... е клиповете са лимитирани до 30 секунди. Мен ми трябва да едитна 5 минутен клип. Моля за предложения. Дори да е платен app-a няма проблеми, предложете най-доброто
Здр някой може ли да ми изпрати даде линк към руско български речник, аз лично не успях да намеря има един Речник Руски <-> Български Джобен от PONS но той си е 10лв ако някой може да ми помогне благодар...
Има ли програма, с която като натиснеш + бутона/ - бутона да се сменя песен напред/назад?Предполагам ще е елементарна и за написване от специалист, но аз не съм такъв и много бих бил благодарен ако някои може да ми помогне
SkyRevers написа:Има ли програма, с която като натиснеш + бутона/ - бутона да се сменя песен напред/назад?Предполагам ще е елементарна и за написване от специалист, но аз не съм такъв и много бих бил благодарен ако някои може да ми помогне
Има казва се Activator можеш да го намериш в Cydia
преди: iPhone 3G 16 white ФЗ 4.2.1 bb 06:15:00
преди: iPhone 2G 8GB ФЗ 3.1.3
сега : iPhone 3G16GB black ФО 6.1.2 evasi0n