Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
v1111 написа:А аз мисля , че ще си спомняме с умиление за "Инсталуса"...
Like
нещо напоследък 3-4 приложения не мога да ги ъпдейтна понеже "сорса сигурно се е сменил" или някаква подобна грешка плюеше. При инсталуса или го имаше или не.
Както се казва RIP Installous
Здравейте , имам проблем с отварянето на vshare ... преди няколко дни го изтеглих и нямах проблеми, теглих си всичко необходимо до днес.. още с отварянето и ми излезе .... can't download data.Please check you network
некой може ли да ми помогне .....
забравих да напиша че използам ipad 2 3g
uricatoli написа:адски бъгаво.. постоянно изхвърля.. спира да тегли нещата.. друг път пък тегля нещо 40 мин и накрая ми спира и казва преместен е файла..
при мен е същото положението, но се надявам до седмица да се оправят с трафика....поне си мисля че е от там проблема де
Инсталирах vShare преди 5 дни. Всичко си беше ок. Теглеше, малко бавно, но ок. Сега вече не тегли... Бъгва се, спира по средата, понякога още в началото и изписва нещо от сорта: Сорсът може би е сменен... Има случаи в които след като няколко пъти ми се пуска на пауза и ми изписва горенаписаното, като натисна плей тръгва. Но отново не винаги се изтегля..
Моля ви ако има някаква алтернатива споделете! Много ще съм благодарна!
И при мен е същата работа, супер бавно сваля и е ядски бъгава, постоянно ми изписва Source may changes, please try to redownload............ и не мога да сваля нищо, хайде по-знаещите да кажат някаква алтернатива за нас незнаещите