Installous 5
- The Shaman
- supporter
Re: Installous 5
С 4-ката.
Защо когато си свържа телефона към iTunes и всички прогами свалени от Installous ми изчезват и след това трябва да ги инсталирам наново?
- computer_99
- Doktora.M.D
разбрах, че при синхронизация с Itunes приложенията изчезват. Има ли тогава някакъв начин да се синхронизирам у-вото , защото при закачането автом. започва да тече синхронизация?
Ако изчезват,след като свалиш приложението от installous.
Свържи телефона към компютъра и със iFunBox примерно,навигирай до:
private>var>mobile>Documents>instllous>Downloads ,свали си .ipa файла и го инсталирай чрез iTunes.
Свържи телефона към компютъра и със iFunBox примерно,навигирай до:
private>var>mobile>Documents>instllous>Downloads ,свали си .ipa файла и го инсталирай чрез iTunes.
Мерси за съвета,но по този начин ще мога ли да получавам нотификации за ъпдейти на приложенията от Instalous,след като са качени през Itunes?
-
Проблем с Installous
Здравейте, на айпада ми не иска да лоудне captcha screen-a в Installous, седи бял екран. Някой да е имал подобен проблем?
Ipad 3 Cellular
Ipad 3 Cellular
-
Installous 5 проблем
Здравейте имам проблем с инсталоус 5 - на всеки app който се опитам да сваля без новата опция "magnet" не ми излиза нищо като натисна download бутона....пробвах да го инсталнана ново. Но пак не стана...линк със снимката по-долу...
http://www.flickr.com/photos/88885316@N04/8102246787/
http://www.flickr.com/photos/88885316@N04/8102246787/
Има явно някакъв проблем глобален проблем, защото за мен Installous също не работи от няколко дена. На installous 5, върху всеки линк който натисна ми излиза само бял екран. Нищо друго. Няма значение от версията на програмата която искам да изтегля или от сървъра, на който се намира тя.
iPhone 3GS (32GB/FU)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)
iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)
iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)
Firmware: 4.71.00
Model: MG4F2ZD/A (Swisscom CH)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
Как да премахнем проблема с бялата страница при Installous 5.0.3-1 (No captcha Error)
Инструкции:
Отивате на този адрес и изтегляте архива: https://www.dropbox.com/s/zsa5au6umtx80 ... %20Fix.zip
1.) SSH into your iDevice and go to var/mobile/Documents/Installous/ и изтривате този файл: us.hackulo.downloadQueue.plist
2.) Place the us.hackulo.downloadQueue.plist - слагате файла със същото име от архива, който изтеглихте преди малко
3.) Отивате до var/mobile/Documents/Installous/AdBlock/ и поставяте файла blacklist.json в папката (отново го вземате от архива, който разархивирахте преди малко)
4.) Respring
При мен така се оправи проблема. Успех!
Инструкции:
Отивате на този адрес и изтегляте архива: https://www.dropbox.com/s/zsa5au6umtx80 ... %20Fix.zip
1.) SSH into your iDevice and go to var/mobile/Documents/Installous/ и изтривате този файл: us.hackulo.downloadQueue.plist
2.) Place the us.hackulo.downloadQueue.plist - слагате файла със същото име от архива, който изтеглихте преди малко
3.) Отивате до var/mobile/Documents/Installous/AdBlock/ и поставяте файла blacklist.json в папката (отново го вземате от архива, който разархивирахте преди малко)
4.) Respring
При мен така се оправи проблема. Успех!
iPhone 3GS (32GB/FU)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
iPhone 4 (16GB/FU)
iPhone 6 (64GB/FU)
-
Ipa: Install Failed
Здравейте,
и айдон 4 - 5.1.1 - проблема може да е разискван много, но всичко което е изписано го пробвах и ефекта е нулев.
Джейлбрейкнат е и при Аппкейк и Исталус5 след свалянето на файла при инсталирането изписва за този IPA: INSTALL FAILED...
Съжалявам че ви занимавам, но пробвах какво ли не ...
Благодаря предварително.
и айдон 4 - 5.1.1 - проблема може да е разискван много, но всичко което е изписано го пробвах и ефекта е нулев.
Джейлбрейкнат е и при Аппкейк и Исталус5 след свалянето на файла при инсталирането изписва за този IPA: INSTALL FAILED...
Съжалявам че ви занимавам, но пробвах какво ли не ...
Благодаря предварително.
Добър вечер. Имам проблем с installous-а когато тръгна да свалям някое приложение всичко е нормално но след като приложението се свали в downloads го нямам т.е. няма как да го инсталирам. Някакви идеи на какво може да се дължи това?
преинсталирай си програмата, или в настройките направи автоматично инсталиране и изтриване
-
Здравейте!
Имам следния проблем с един 4с 5.1.1, 2.0.12 джейлнат с абсинт преди време, всичко си му беше ок, но след месец някъде инсталоса се бъгна.Сега избирам приложение (сърча не работи - изписва, че нямало такова приложение, каквото и да напиша) сваля го, но при инсталацията дава грешка и не може да инсталира.
Опитах да го джейлна пак, но абсинта "вика" че вече е направено.
Мoже ли да работи инсталоса и как?
Пиша каквото съм му правила - ъпдейтнато е всичко, в сидия бях избрала хакер, после го промених на девелопър, при сорсовете ми показва
Big Boss
Cydia/Telesphoreo
Dev Team
Hackulo.us
ModMyi.com
ZodTTD & MacCiti
Благодаря предварително
Имам следния проблем с един 4с 5.1.1, 2.0.12 джейлнат с абсинт преди време, всичко си му беше ок, но след месец някъде инсталоса се бъгна.Сега избирам приложение (сърча не работи - изписва, че нямало такова приложение, каквото и да напиша) сваля го, но при инсталацията дава грешка и не може да инсталира.
Опитах да го джейлна пак, но абсинта "вика" че вече е направено.
Мoже ли да работи инсталоса и как?
Пиша каквото съм му правила - ъпдейтнато е всичко, в сидия бях избрала хакер, после го промених на девелопър, при сорсовете ми показва
Big Boss
Cydia/Telesphoreo
Dev Team
Hackulo.us
ModMyi.com
ZodTTD & MacCiti
Благодаря предварително
Като се опитам да влезна в инсталуса ми дава съобщение ,че има по-нова версия и се изключва. Някой знае ли от къде да я изтегля?
Няма повече Инсталос, приятел. RIP
crowerman написа:Като се опитам да влезна в инсталуса ми дава съобщение ,че има по-нова версия и се изключва. Някой знае ли от къде да я изтегля?
Неразбрахте ли че няма вече Installous !
Появиха се програми подобни на Installous !
repo.ipastore.me/ инсталирате IPASTORE !
repo.uhelios.com/ инсталирате Zeusmos !
apt.25pp.com/ инсталирате 25pp-На китайски е !
most_unique разработвал форум и app като installous.. тия дни трябва да има повече инфо
да се надяваме всичко да си е по старо му щото преди си беше идеално..

http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
- keeponrollin
Кое ще препоръчаш от трите, като най-бързо и удобно?gogi71 написа:Неразбрахте ли че няма вече Installous !
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- The Shaman
- supporter
AppStore.
Пробвах ги единствено само Zeusmos сваля приложенията но всяко свалено което пробвам да инсталирам всеки път ми казва Installation faild... ???