Navigon MobileNavigator Europe
- The Shaman
- supporter
Re: Navigon MobileNavigator Europe
И целта на всичко това е?
целта е маршрута, който съм си създал чрез сайта да го ползвам на навигацията на телефона.
1. Теглиш този конвертор и редактор за маршрути: изтегли
2. Конвертираш маршрута във формат Navigon MN7 (.route).
3. С помощта на файлов мениджър (iFunbox, iTools или подобен) поставяш конвертирания маршрут в папка /Documents/storedRoutes на Навигон.
Пускаш Навигон и търсиш така добавения маршрут в меню More->Route.
2. Конвертираш маршрута във формат Navigon MN7 (.route).
3. С помощта на файлов мениджър (iFunbox, iTools или подобен) поставяш конвертирания маршрут в папка /Documents/storedRoutes на Навигон.
Пускаш Навигон и търсиш така добавения маршрут в меню More->Route.
Специални благодарности на Виктор11 .
Кратко, точно и ясно обяснение. Благодаря още веднъж.
Лека вечер !
Кратко, точно и ясно обяснение. Благодаря още веднъж.
Лека вечер !
Предстои ми пътуване до Турция,може ли някой да качи само карта
че не намирам в форума
че не намирам в форума
Благодаря за картата
Направих точно това
1. Изтегляш карта на някоя от поддържаните страни, които не ползваш, примерно Албания.
2. Преименуваш картата на Турция с името на картата на Албания и я заместваш.
Стартирам Навигона директно отива на map manager натискам start app започва да зарежда и до там не иска да го отвори въобще
1. Изтегляш карта на някоя от поддържаните страни, които не ползваш, примерно Албания.
2. Преименуваш картата на Турция с името на картата на Албания и я заместваш.
Стартирам Навигона директно отива на map manager натискам start app започва да зарежда и до там не иска да го отвори въобще
Самодейността е хубаво нещо, но това, което правиш, е само за версии от installous. Ако ползваш отключената 2.1 версия, прочети и инструкциите, приложени към нея.
Ползвам последната версия 2.2
има ли начин да добавя картата на Турция или трябва да инсталирам отделно Навигон Турция
има ли начин да добавя картата на Турция или трябва да инсталирам отделно Навигон Турция
Ползвам Навигон източна европа от инсталуса. Опитах да сложа новата версия, но тази, която се намира всъщност е Навигон за цяла Европа. Тези дни и двете ме информираха, че има нови версии на картите Q3/2012. Всичко се инсталира нормално. На БГ картата не е отразен новият участък на магистрала тракия. Камерите не съм проверявал още.
Ми изтегли си Навигон Турция тогава, няма да ти отнеме кой знае колко място.biarba1 написа:Ползвам последната версия 2.2
Ми това и направих сложих Навигон Турция
А за тази версия 2.2 могат ли да се добавят някой от екстрите като ''Panorama View 3D''
например
А за тази версия 2.2 могат ли да се добавят някой от екстрите като ''Panorama View 3D''
например
Понеже от доста време ползвам само iGO, съм решил да пробвам и тази навигация. Някъде видях, че не могат да се слагат speedcams, както в iGO, та ме интересува тук как стои въпроса? Има ли въобще, как се ъпдейтват и т.н.?
Има си, разбира се, но потребителски не могат да се добавят.
Точно това ме притеснява, доколко са актуални...
-
theuser малко си объркал с айгото че немогат да се добавят камери,аз лично съм си добавил от поиплаза така че не заблуждавай хората като незнаеш!
Iphone 6+ 64 GB-TELENOR
Е, той не е написал, че в iGo не може.
Някой можели да ми предостави работещ линк към програмата но да става за Iphone 3g iOS 4.2.1 по точно искам само на България картата благодаря предварително 

Някой да има линк с работеща версия 2.2 с всички екстри...
е то тва е ясно ама някой да знае начин да се активират тиа пусти екстри
е разбирасе като изключим закопуването
на продукта
е разбирасе като изключим закопуването

Еми аз знам.
Обаче разликата между 2.1 и 2.2 е основно в поддръжката на iPhone 5, за който така или иначе няма джейлбрейк. Струва ли си занимавката? Ползвай 2.1.