iGO Primo
Re: iGO Primo
И при мен дава тази грешка, но програмата си работи нормално. Нямам представа какво е.
какво трябва да направя за да почне навигацията да се съобразява с еднопосочните улици? от Варна съм
-
Още един тъп въпрос:
От POIPlaza дръпнах BG-100NationalTouristicSights.kml
Заврях го в /iGO_World.app/content/poi
..... но колкото и да ровя във find places, не го намирам как да ми ги покаже тези обекти. Предполагам генерално бъркам в подхода.
Давайте съвет моля
От POIPlaza дръпнах BG-100NationalTouristicSights.kml
Заврях го в /iGO_World.app/content/poi
..... но колкото и да ровя във find places, не го намирам как да ми ги покаже тези обекти. Предполагам генерално бъркам в подхода.
Давайте съвет моля

Файловете с разширение .kml .kix .kns се поставят във content\userdata\poi
а тези със разширение .poi във content\poi
а тези със разширение .poi във content\poi
-
За съжаление в iGo Primo World 2.3 (пльоснато на iPhone 4S) нещата стоят по различен начин и такава папка (userdata) няма.
Четох два часа и разбрах, че цялата дандания трябва да се случва във файла user.upoi, намиращ се в /Documents/Preferences/profiles/01
За тези, които тепърва ще се лутат със същия проблем:
1. Теглите си iTool или друг подобен софтуер, който ще ви позволи директно да пипате в папката на IGo Primoto
2. Отваряте си IGo-то и си създавате произволно избран favorite на някое място, за да може програмата да го създаде user.upoi файла (ако такъв не е бил създаден).
3. Изваждате въпросния файл на компютъра.
4. Сваляте си програмата "UPOI Editor", отваряте с нея user.upoi и с няколко клика си вкарвате колкото си искате външни poi, kml или каквито други файлове имате. Конвертират се сами. Спокойно, няма да се смесят, защото програмата си ги прави на категории.
5. Запазвате си вече сглобения user.upoi и го връщате обратно в IGo Primo директорията, която посочих по-горе.
Това е.
Сега ми остават два други проблема да реша.
1. Някой ще ми каже ли откъде да дръпна POI с блоковете, защото по никакъв начин не успявам да ги търся и явно с външен POI ще се решава проблема.
2. Как подяволите да накарам IGo-то да ми показва върху картата които искам типове обекти? В момента ми показва само спиидкамерите, а искам да ми показва още някакви неща, примерно бензиностанциите.
Четох два часа и разбрах, че цялата дандания трябва да се случва във файла user.upoi, намиращ се в /Documents/Preferences/profiles/01
За тези, които тепърва ще се лутат със същия проблем:
1. Теглите си iTool или друг подобен софтуер, който ще ви позволи директно да пипате в папката на IGo Primoto
2. Отваряте си IGo-то и си създавате произволно избран favorite на някое място, за да може програмата да го създаде user.upoi файла (ако такъв не е бил създаден).
3. Изваждате въпросния файл на компютъра.
4. Сваляте си програмата "UPOI Editor", отваряте с нея user.upoi и с няколко клика си вкарвате колкото си искате външни poi, kml или каквито други файлове имате. Конвертират се сами. Спокойно, няма да се смесят, защото програмата си ги прави на категории.
5. Запазвате си вече сглобения user.upoi и го връщате обратно в IGo Primo директорията, която посочих по-горе.
Това е.
Сега ми остават два други проблема да реша.
1. Някой ще ми каже ли откъде да дръпна POI с блоковете, защото по никакъв начин не успявам да ги търся и явно с външен POI ще се решава проблема.
2. Как подяволите да накарам IGo-то да ми показва върху картата които искам типове обекти? В момента ми показва само спиидкамерите, а искам да ми показва още някакви неща, примерно бензиностанциите.
Версията която е дал lian си работи на iPhone4S.
Даже има предупреждения за speedcam.

Даже има предупреждения за speedcam.

Re: iGO Primo и компас
Пак въпросите тъй като някой ми е изтрил предните:
Може ли iGO Primo 2.3 да се върти според компаса както Google Maps?
Показва ли ми пътя минат до момента с точки както iGO MyWay или това го прави само в режим пешеходец
Поздрави,
Може ли iGO Primo 2.3 да се върти според компаса както Google Maps?
Показва ли ми пътя минат до момента с точки както iGO MyWay или това го прави само в режим пешеходец
Поздрави,
И моите...
Здравейте,
имам iphone 4s, 5.1.1, джейлнат е .
Имам проблем, igo primo Eastern Europe - Feb 16, 2012, Version: 2.3, 847 MB. Но проблемът го има и с други версии, като съм пробвал/теглени от друго място.
ми излиза на малко екранче по средата, седи и мисли някакви неща и до там.
Прочетох, че трябва да се промени нещо в sys.txt, но не разбрах точно какво.
Може ли, някой да ми каже, как точно да си оправя проблема. Защото ползвах тази навигация на 4-ката и съм много доволен от нея.
Към момента в със.тхт файла имамследното, какво трябва да добавя, за да ми излиза цял екран.
Благодая =)
Здравейте,
имам iphone 4s, 5.1.1, джейлнат е .
Имам проблем, igo primo Eastern Europe - Feb 16, 2012, Version: 2.3, 847 MB. Но проблемът го има и с други версии, като съм пробвал/теглени от друго място.
ми излиза на малко екранче по средата, седи и мисли някакви неща и до там.
Прочетох, че трябва да се промени нещо в sys.txt, но не разбрах точно какво.
Може ли, някой да ми каже, как точно да си оправя проблема. Защото ползвах тази навигация на 4-ката и съм много доволен от нея.
Към момента в със.тхт файла имамследното, какво трябва да добавя, за да ми излиза цял екран.
Код за потвърждение: Избери целия код
[folders]
secondary_app="../Documents/"
[Interface]
extra_settings=1
[warning]
speedcam_maxdistance_from_road=150
speedcam_max_angle=50
speedcam_max_lookahead=1000
Изтегли това:
lian написа:DOWNLOD
Изтеглих го, тръгна.
Но се чудя, защо моята версия, която също е 2.3 не става...
Но се чудя, защо моята версия, която също е 2.3 не става...
Приятели ще бъде много полезно, някой който вече се е справил с цялата тая каша (някой от линковете вече не работят, информацията е разхвърляна по постовете, разводнява се дискусията със странични въпроси) да сумаризира най-важното в един пост:
1. От къде можем да свалим последната версия на iGO Primo. От къде той е намерил линка понеже ако му изтече линка поне да можем да намерим оригинала.
2. От къде можем да си свалим карти (например на мен ми трябва за Гърция)
3. Как да си инсталираме картите (в кой фолдър да се сложат)
4. От къде да си свалим най-актуалните спиид камери и как да ги инсталираме.
5. Други полезни трикове по конфигуриране на iGO
Благодаря ви предварително! Наистина най ефективния начин ще бъде най-напредналия да разкаже най-важното наведнъж и да приключим с хилядите постове.
1. От къде можем да свалим последната версия на iGO Primo. От къде той е намерил линка понеже ако му изтече линка поне да можем да намерим оригинала.
2. От къде можем да си свалим карти (например на мен ми трябва за Гърция)
3. Как да си инсталираме картите (в кой фолдър да се сложат)
4. От къде да си свалим най-актуалните спиид камери и как да ги инсталираме.
5. Други полезни трикове по конфигуриране на iGO
Благодаря ви предварително! Наистина най ефективния начин ще бъде най-напредналия да разкаже най-важното наведнъж и да приключим с хилядите постове.
Колега, кой точно формат от поиплаза ползваш? Свалих твоята сборка, инсталирах я - работи си. Извадих спийдкам файла и го отворих, не намирам в поиплаза същия формат на записите вътре!
Формата мисля че е txt.
lian, мерси за обновения първи пост! Намерих каквото ми трябваше!
Само се чудех новите спиид камери които сложиха из софия а и към морето, дали/кога ще се появят?
Само се чудех новите спиид камери които сложиха из софия а и към морето, дали/кога ще се появят?
Може ли някой да архивира картата на България от навигацията си и да я качи на някой линк да я изтегля,че ми трябва а немога да я намеря,защото купих igo primo turkey без да искам и сега искам да добавя и картата на България към него.Мерси предварително.
Не се получи нещо..
IGO Primo Eastern Europe v2.4 без карти,само програмата
http://depositfiles.com/files/apyc5pxqk
http://depositfiles.com/files/apyc5pxqk
Тази версия http://sinhro.net/crry1gytufr6/iGO_Euro ... n.ipa.html с карта на България ли е ? И ако не е може ли линк с програмата но да има карти ?
Картата на Италия ми трябва след седмица, но линка не работи... 

iPhone 5G 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1