Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
ro6lyo написа:Странен бъг след Всяко инстслирсне на приложение от installuos, след respring всичко се оправя. Белите икони, find my iphone и sbsettings изчезват.На някой да му се р случвало подобно нещо?
И аз го имам същия проблем, може ли някой да ми каже как да го оправя. Нямам никакви Hide Icons ?!
Някой може ли да ми каже защо след като съм инсталирал Print(to all printers) и като го стртирам стигам до там да ми намери принтера и като искам да го тествам ми казва че не инсталиран "както трябва" и ми казва да го изтегля от AppStor-a?
Аз пък съм с друг проблем iOS 5 ФЗ 4ка мога да тегля,но в търсачката ми го изписва това api error sources not found или нещо от сорта как да го оправя ?
Аз пък имам следният проблем. Когато вляза в Installous и си намеря приложението давам от къде да го изтегля и след като ми зареди страницата и кликна на линка, за да започне да тегли ми отваря сайт, в който иска регистрация. Някой знае ли какво е решението на проблема и ако да как да го реша? P.S. Сменях и сорсовете, но разлика няма.
Колеги имам следния проблем.Като пусна някое приложение да се сваля започва нормално и към средата или края спира и не може да бъде напълно свалено.Как може да се оправи това?Дали е от интернет връзката ми?На Виваком съм(домашен интернет).
накратко вчера когато започна да инсталирам installous 5 от cydia ми излезе тази грешка I wasn't able to locate the file for the com.chpwn.weeloader package. This might mean you need to manually fix this package." някой имал ли е подобен проблем и може ли да помогне ?
Сега погледнах с всички приложения от сидия е така.