LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
Аватар
computer_99

Re: LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...

Мнение от computer_99 »

Моля за office app (word, PowerPoint .....) за ios 3.x ?
iPhone [3G] [3.1.3]
Аватар
pipera

Мнение от pipera »

gogi71 написа:
pipera написа:Търся програма с която да скривам от определен човек съобщения или да ги заключвам... но не всичките съобщения а само на определен човек...
Black SMS
за съжаление не ми върши работа... търся нещо с което да скрия вече получени СМС-и... като искам да заключа дадена дискусия или да я скрия като несъществуваща...
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
scofield1793

има ли такава програма?

Мнение от scofield1793 »

Добър вечер :) Искам да попитам има ли някаква програма или приложение за iPhone,което да може да раЗделя номерата в указателя. В смисъл искам да видя кои номера са ми на глобул,кои са на мтел и т.н. Надявам се да ме разбрахте :) Ще съм много благодарен,ако някой помогне :)
Лека вечер на всички :)
victor11

Мнение от victor11 »

ContactsXL примерно - влизаш в Call и въвеждаш първите цифри (за М-Тел напр. +35988 или 088, в зависимост от това как са ти въведени в указателя) и ще ти покаже всички съвпадения. Ако решиш, впоследствие можеш да си ги вкараш и в отделна група.
ilievandon

Fax

Мнение от ilievandon »

Искам да попитам дали някой знае програм за пускане на факсове от телефона и съответно дали има такава с която примерно снимайки даден документ с камерата на телефона да мога да го пратя като документ по факс или да го разпечатам на принтер.
Благодаря
Kristina.pancheva

Някой да помогне

Мнение от Kristina.pancheva »

Трябва ми програма,с която да мога да качвам снимки от телефона,в продавалник например. Не е джейлнат,такае ако има нещо в ап стора ,
djonny

IP камера

Мнение от djonny »

Здравейте, Моля да ми препоръчате програма, с която да мога да гледам IP камери. Това, което мога да въведа е IP, порт юзер и парола. По принцип в момента съм махнал паролата и използвам само юзер, на парола нищо не пиша. Така работи през браузер. Хубаво ще е ако програмата излъчва и звук, щото камерите ми имат и микрофон. Благодаря предварително на отзовалите се
dakata8706

Iphone 4s wifi

Мнение от dakata8706 »

Здравейте
Искам да ви попитам дали има програма за iphone която да може да ти позволява да се свързваш към заключен wifi. Ако трябва да бъдем точни става въпрос за Гърция мястото е на 40км от Кавала курортно селище и пускането на интернет там е малко сложно.
Благодаряа
Iphone 4s 16gb black
Ipad2 wi fi 16gb
funkera

Мнение от funkera »

Здравейте, имаше една програмка с която 2 айфона се допират един до друг и от единия телефон се влачи снимка и тя автоматично се получава в другия телефон ?
Apple iPhone 2G 8gb FW 2.1> 2.2.1
Ganev

Мнение от Ganev »

funkera написа:Здравейте, имаше една програмка с която 2 айфона се допират един до друг и от единия телефон се влачи снимка и тя автоматично се получава в другия телефон ?
Bump в Appstore я има безплатна
funkera

Мнение от funkera »

Ganev написа:
funkera написа:Здравейте, имаше една програмка с която 2 айфона се допират един до друг и от единия телефон се влачи снимка и тя автоматично се получава в другия телефон ?
Bump в Appstore я има безплатна
Благодаря ти много!
Apple iPhone 2G 8gb FW 2.1> 2.2.1
milotin2

Мнение от milotin2 »

Здравейте колеги бях виждал, някаде по клипове но не помня каде програма която да симулира дистанционно за кола и да я отключва и заключва
надявам се да ме приемете на сериозно ще съм благодарен на всякаква помощ.
iphone 4 джеилнат
Sao

Не мога да си харесам sip client помагайте

Мнение от Sao »

Търся програма sip клиент която да е дори платена но искам да поддържа СМС ММС и прокси и всичко необходимо. Тествах сума програми повечето не тръгват с мтел защото не поддържат прокси. Сега съм с media5 която няма смс възможности иначе съм много доволен от опции и качество на звука и разход на батерия... Само тези СМС-и кажете някой готин sip client за iphone
aloha21

Мнение от aloha21 »

Как се казва приложението, с което по различен начин се въртят приложенията, когато преминаваш от страница на страница. Благодаря предварително.
asensy

Мнение от asensy »

Barrel в Сидия
iPhone 3GS 16GB iOS 6.1.3; 05.16.08
iPad 3 Wifi 16GB
iPhone 4 16GB Mtel 7.1.2
iPhone 5 16GB ФО 8.0.2
aloha21

Мнение от aloha21 »

Мерси много!
iwanchewa

Програма за скриване на клипчета и снимки в Iphone4

Мнение от iwanchewa »

Някой може ли да ми каже програма за скриване на снимки и клипчета на Iphone4?
Аватар
dos.

Мнение от dos. »

privacy photo в Appstore
iPhone 4/16 GB/iOS 5.1.1/ФЗ М-Тел
Аватар
dos.

Мнение от dos. »

има ли някаква програма чрез която когато снимам да правя по повече снимки наведнъж
iPhone 4/16 GB/iOS 5.1.1/ФЗ М-Тел
inutero

Мнение от inutero »

dos. написа:има ли някаква програма чрез която когато снимам да правя по повече снимки наведнъж
задържаш бутона за снимане и тела почва да снима наред ;) Може да фиксираш и фокуса като задържиш на някое място от екрана.
Torev

Мнение от Torev »

dos. написа:има ли някаква програма чрез която когато снимам да правя по повече снимки наведнъж
Fast Camera
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
tonita7

Трансфер на файлове от компютър към Iphone

Мнение от tonita7 »

Не откривам безплатна програма за прехвърляне на снимки видео и рингтон към Iphone 4 и обратно.Намерих сладка праграма на и тя е платена 4media iphone-max Ще съм благодарна на този ,който ми помогне да си изтегля такава програмка за Iphone :)
Аватар
NightRipper

Мнение от NightRipper »

Camera+ поддържа режим "Серия".
BigTony66

Профил за iPhone

Мнение от BigTony66 »

Извинявам се ако въпросът ми ви се строи странен, но за първи път съм с телефон на Епъл(4s).Не мога да открия начин да си направя готови профили за звънене, от рода на Profile Scheduler за Android?Прегледах програмите в App Store и там не намерих:(
Аватар
DanteIX

Re: Профил за iPhone

Мнение от DanteIX »

Честно казано, никога не са ми трябвали профили, намаляването на звука и спирането му стават за 2 сек и никога не са ми трябвали профили. Със сигурност обаче има начини.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Публикувай отговор