SharePod - алтернатива на iTunes за музика и видео

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
uncivilized

SharePod - алтернатива на iTunes за музика и видео

Мнение от uncivilized »

SharePod Download (≈600KB)

Това е малка програмка,чрез която можете много лесно да си качвате/редактирате(artworks..)/сваляте песни и клипове от/на вашия iPhone/iPod..Препоръчвам я за хора с по-бавни компютри(и не само..), на които iTunes им е тежка.
-изисква iTunes.
-преносима е(не се нуждае от инсталация.Едно файлче,което директно се пуска)
-много бърза е.
-прави backup`и, които могат да се използват с iTunes Library(не съм го пробвал)
Все пак е бета,затова я използвайте на свой риск.Аз лично засега съм нямал никакви проблеми.

Изображение

И все пак iTunes си е iTunes.SharePod е само за аудио и видео, не става за картинки.
uncivilized

Re: SharePod - алтернатива на iTunes за музика и видео

Мнение от uncivilized »

Ако изобщо някой я използва ще ви кажа, че има проблем при бета 3 с качването на видео.Писах на създателя и той ми отговори,че в бета 4 проблема ще се оправи (той излиза утре).
SunTzu

Мнение от SunTzu »

Братле искам да те питам , мога ли да използвам SharePod-а като алтернатива на iTunes в такъв смисъл , че да я използвам на друг компютър различен от този от който качвам музика,филми с така нареченият default iTunes ?! Надявам се да съм бил точен в запитването .. ако не ...;) o_O
uncivilized

Мнение от uncivilized »

Ами не мога да ти кажа със сигурност,но принципно идеята на тази програмка е, че можеш да си я качиш на флашката примерно и да я пуснеш където и да се намираш вмомента(но предполагам трябва да има качен iTunes там)и то директно от флашката.Засега съм я пробвал само на моя комютър,щото не ми се е налагало.Ако някой пробва да каже!
Все пак виж какво пише на сайта: Share
SharePod can run straight from the iPod itself, so you can use it at work, school, home - wherever you and your iPod are
.
Последно промяна от uncivilized на 08 Юли 2008, 10:07, променено общо 1 път.
uncivilized

Мнение от uncivilized »

Имеше проблем с качването на видео при версия beta4.Писах e-mail на създателя и той ми отговори:
E-Mail 1 написа:thanks for email. There is a problem with iPhone/iTouch and Videos, this will be fixed in SharePod Beta 4. It will be available tomorrow (I'm working on it today as I write this)
E-Mail 2 написа:SharePod 3.8.4.4 is out now, your video should work after removing it and re-adding with 3.8.4.4 :)
т.е. вече не би трябвало да има проблем с видетото при iPhone/iPod Touch ;)
Coco_Mademoiselle

Мнение от Coco_Mademoiselle »

А такова същество за Мак?
iPhone 3GS FW iOS4 Jailbroken & Unlocked

iPod 2G FW 3.1.3
Аватар
MadM@X

Мнение от MadM@X »

Полезни ръководства за iPhone

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Kiril Stoyanov

Мнение от Kiril Stoyanov »

Привет,имам проблем,който прецених тук да постн-а,а именно с тази програма SharePod. Имам качен Itunes , след което качих SharePod,понеже много много не разбирам през Itunes ако реша да си кача музикален фаил и то иска да махне цялата налична информация на под-а за да качи новият файл, и реших през SharePod да си кача файла за да не загубя старата информация,качих я но после имам проблем че не я виждам на самият Под като дам на playlist. Не разбирам къде бъркам?
Благодаря предварително за помощта!
Публикувай отговор