Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
Здравейте, прочетох цялата тема. На няколко места виждам, че се търси програма, която да записва разговорите. Аз също търся такава програма. Има ли или няма? някой може ли да отговори? Изписахте само че някаква стара тема е затрита...
Ако някой знае за съществуването на такава програма да каже, за да я потърсим и по други сайтове.
БЛАГОДАРЯ!
Ако някой знае за съществуването на такава програма да каже, за да я потърсим и по други сайтове.
БЛАГОДАРЯ!
и аз! : )djonny написа:Здравейте, прочетох цялата тема. На няколко места виждам, че се търси програма, която да записва разговорите. Аз също търся такава програма....
БЛАГОДАРЯ!
iPhone 4S 16GB iOS 5.0.1 *Untethered JB (Absinthe 0.4)*
iPod Touch 2G 8GB iOS 4.2.1 *Tethered JB (Redsn0w)*
iPod Touch 4G 32GB iOS 5.0
iPod Touch 2G 8GB iOS 4.2.1 *Tethered JB (Redsn0w)*
iPod Touch 4G 32GB iOS 5.0
Търся програма която да показва горе вдясно до батерията колко градуса е времето навън
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
- Adrian_pld
Peter1987 написа:Търся програма която да показва горе вдясно до батерията колко градуса е времето навън
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 24&start=0
-
Моля някой да ми обясни как да гледам футбол на телефона си. Пробвах всякакви варианти , но може да се каже , че не съм открил нормален начин да гледам мачове онлайн.
Пробвай това: Justin.tv
- izzo
- Обратна връзка:
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 99#p245099Berbamarto написа:Моля някой да ми обясни как да гледам футбол на телефона си. Пробвах всякакви варианти , но може да се каже , че не съм открил нормален начин да гледам мачове онлайн.
-
Варианта с skyfire съм го пробвал ама забива и не ми допада много. За гледане през джъстин тв само тази програмка ли ми е нужна или трябва да се търсят някакви линкове и изобщо някой тествал ли го е дали работи?
И мен ме интересуват отзиви за Justin.TV, че в AppStore-a е 4Е
Струва ли си?
Искам да гледам американски футбол основно.

Струва ли си?
Искам да гледам американски футбол основно.
Може ли приложението на Tiesto ?
трябва ми програма за музикални клипове,коята като локна айпода да продължава да работи,смисъл имам свалено клипче от ютуб и искам да го слушам, локвам,няма картина, а само звук.
-
whatsapp updete версия месри предварително.
-
Бих искал актуален линк към iFile, за да мога да инсталирам .deb приложения. (със Cydia нещо не мога да се оправя, затова бих искал да го кача чрез iTunes).
Ако може: AppBox Pro 1.7.9/ Solar Walk - 3D 1.9.1/ Documents To Go 4.0.7/ APPZILLA 3.2 и iTranslate + 5.2 . Благодаря предварително!
-
Прочел съм цялата тема за iFile, в която нито един линк не е актуален (поне не се отваря при мен). Затова питам дали го има някъде качен скоро. Благодаря!
Поискай линк в съответната тема на iFile.
Бих искал Football TV LIVE ; Wheather Live ; Atlas 2012 Pro ; Mortal Skies Modern War Air , Благодаря !
-
От това football live tv пробвал ли е някой да гледа мачове и изобщо става ли? А и ако може някой да даде последната версия на justin tv. Благодаря.
Здравейте!
Търся програма която по време на разговор възпроизвежда предварително зададен звук (от автомобил,ресторант и т.н),аналогична на "call manager" за симбиан.
Търся програма която по време на разговор възпроизвежда предварително зададен звук (от автомобил,ресторант и т.н),аналогична на "call manager" за симбиан.
- izzo
- Обратна връзка:
Football TV LIVE - немаsashet0 написа:Бих искал Football TV LIVE ; Wheather Live ; Atlas 2012 Pro ; Mortal Skies Modern War Air , Благодаря !
Wheather Live - нàучи се да пишеш праилно, или поне да копираш като ората
DOWNLOAD
DOWNLOAD
Atlas 2012 Pro
DOWNLOAD
DOWNLOAD
Mortal Skies Modern War Air
DOWNLOAD
DOWNLOAD
Justin.tvBerbamarto написа:А и ако може някой да даде последната версия на justin tv. Благодаря.
DOWNLOAD
DOWNLOAD