LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...
Re: LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...
Преди време на iPhone 3g на един познат имаше един app дето на екрана излизат 5 фигурки , по една от всяка страна дисплея и една посредата .. и идеята беше някой страничен да си избере фигурка , телефона да се сложи на масата по дисплеи и съответно да се обърне на която страна е фигурката , и като се направи процедурата изкарва избраната фигурка на екрана и съответно наблюдателя си мисли че iPhone му е познал фигурката ;Д Зарибено прложение беше ако някои се сеща за име ще съм благодарен.
iPhone 5s 16GB SpaceGrey | iOS 7.1 | ФО |
iForce мисля, че се казваше.
Гледах клипчета и тя е яка ама не е точно същата , може би е от подобно естество .
Тази моята е примерно с някви квадрат триъгълник правоъгълник звезда и луна и се разпределят в 4-те края на екрана и посредата една и наблюдателя си избира фигура без да докосва (примерно тази горе дето е до слушалката) тогава телефона се оставя по дисплей почуква се по гърба или нещо такова и се обръща с слушалката нагоре и се появява фигурата която е била избрана , идеята е собственика на телефона да обръща телефона спрямо избора на наблюдателя.
Edit:Намерих я iSensor !
Тази моята е примерно с някви квадрат триъгълник правоъгълник звезда и луна и се разпределят в 4-те края на екрана и посредата една и наблюдателя си избира фигура без да докосва (примерно тази горе дето е до слушалката) тогава телефона се оставя по дисплей почуква се по гърба или нещо такова и се обръща с слушалката нагоре и се появява фигурата която е била избрана , идеята е собственика на телефона да обръща телефона спрямо избора на наблюдателя.
Edit:Намерих я iSensor !
-
Немско-български речник
Здравейте, нялой може ли да ми каже българско-немски речник, безплатен или хакнат?
Мерси много!
Мерси много!
Търся програма за .rar и .zip
Има ли безплатна програма за отваряне на тези формати за iphone 4? Пробвах с търсачката,но тя ми изкара резултати само за хора с джейл.
iphone 5S 32GB white factory unlocked без jailbr
ipad 3 64GB white без jailbreak
ipad 3 64GB white без jailbreak
Re: Търся програма за .rar и .zip
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Здравейте.Има ли програма за управление на музикалния плеяр на айпод от айфон чрез бутут. 

Iphone4 iOS:4.3.2.JB...Ipod4 iOS:4.3.5.JB
Има ли приложение което да записва имената на снимките като дати както на нокия например (300920118374.jpg) примерно , или пък да ги слага от папки като името на папката да е дадения месец в който е правена снимката ?!?
Има ли приложение?
Има ли приложение, с което мога да си пусна игра на Iphone4 и да играя на компютъра на голям екран играта (с изключение на apple tv) ?
-
програмка за iphone 4
Здравейте,
Интересува ме има ли програма, с която когато имам входящо обаждане да не свети дисплея на телефона при silent режим. Същото да важи и за SMS. Благодаря предварително.
Интересува ме има ли програма, с която когато имам входящо обаждане да не свети дисплея на телефона при silent режим. Същото да важи и за SMS. Благодаря предварително.
Програма за заключване на екрана
Здравейте колеги,
питането ми е дали има програмка, която при цъкването й заключва телефона.Все едно съм цъкнал power бутон-а.
Налага ми се, защото отварях телефона за да си сменя задния капак и бутона сега се натиска малко по-трудно.Та ми се иска да избегна натискането му всеки път с такова приложение.
питането ми е дали има програмка, която при цъкването й заключва телефона.Все едно съм цъкнал power бутон-а.
Налага ми се, защото отварях телефона за да си сменя задния капак и бутона сега се натиска малко по-трудно.Та ми се иска да избегна натискането му всеки път с такова приложение.
atanasov ако ти е джейлнат телефона изтегли си от
cydia програмата - activator - с нея можеш да сменяш
функциите на бутоните на телефона
cydia програмата - activator - с нея можеш да сменяш
функциите на бутоните на телефона
Re: Програма за заключване на екрана
Здравей:) Оригинален капак ли сложи (питам понеже моя има драскотина и се чудя дали да го сменя) ? Иначе за заключване - става с quicklockatanasov написа:Здравейте колеги,
Iphone 4 /FW4.3.3/ФЗ + Ipad 2 /FW4.3.3
Трябва ми нещо като Ringtone Shuffler само че за смс мелодиите.
Благодаря
Благодаря
Колеги, дайте програма за thetering безплатна ако може или някоя която позволява поне 1-2 дена ползването й.
Трябва ми за да използвам мобилния нет в влака и то спешно благодаря ви пердварително !
Трябва ми за да използвам мобилния нет в влака и то спешно благодаря ви пердварително !
-
Програма за заключване на снимки ?
Програма за заключване на снимки - ако няой знае такава, ще съм благодарен.
)

Iphone 4 16 GB Neverlock
Re: Програма за заключване на снимки ?
Photo Privacy от App Storewhitesnake85 написа:Програма за заключване на снимки - ако няой знае такава, ще съм благодарен.)

iPhone 4 ФЗ (М-тел) iOS 5.0.1 Jailbreak
Някакво приложение чрез което да може да се снима с volume бутоните че през Активатора мога само да направя да се стартира приложението "камера" с тях ?!
Благодаря
Благодаря
-
Има ли някаква програма , която да ми заключва в portrait режим когато съм пуснал iPod приложението?
Дразни ме като слушам музика и като го обърна да ми излизат тъпите обложки на албумите. Мерси!
Дразни ме като слушам музика и като го обърна да ми излизат тъпите обложки на албумите. Мерси!
SAMSUNG GALAXY W
[RQ] Няколко програмки за iPhone 2G
Доволен съм си от старото iPhone-че само ми се ще да се сдобия още със:
1.Програмка която да ми позволи да откажа обаждане при входящо такова
2.Програмка за правене на снимки с volume бутоните
3.Навигация с карта за България
4.Друга навигация с карта за Великобритания
+инструкции за подкарването им на iPhone 2G f 3.1.3 с външен блутут GPS Holox BT-321
Надявам се някой да ме насочи![On the phone :)]](./images/smilies/on-the-phone.png)
едит: Админите... че не сам нацелил раздела явно не съм за да ми местите темата но поне пратете едно ЛС къде и защо е преместена? Не му ли е така реда бе да го е*ъ
1.Програмка която да ми позволи да откажа обаждане при входящо такова
2.Програмка за правене на снимки с volume бутоните
3.Навигация с карта за България
4.Друга навигация с карта за Великобритания
+инструкции за подкарването им на iPhone 2G f 3.1.3 с външен блутут GPS Holox BT-321
Надявам се някой да ме насочи
![On the phone :)]](./images/smilies/on-the-phone.png)
едит: Админите... че не сам нацелил раздела явно не съм за да ми местите темата но поне пратете едно ЛС къде и защо е преместена? Не му ли е така реда бе да го е*ъ
iPhone 2G 3.1.3 (fake iOS4 jailbroken)
HoLoX BT-321 GPS
HoLoX BT-321 GPS
-
Привет на Всички! 
Преди седмица се сдобих с Iphone 4 4.3.3 Джейлбрейкнат и все още не са ми ясни много неща особенно ако не си чувал въобще за фунциите на този телефон
Та въпроса ми е какво трябва да направя за да се сдобия с ето тази темичка:
http://www.youtube.com/watch?v=baGDN26f ... re=related
И другият ми въпрос е като дам на Settings>Sounds>Ringtone и пише че мога да слагам само вградените а не от айпода ми например да си сложа. Това е общо взето ще съм много благодарен на този който му се занимава да ми обясни тези 2 неща засега

Преди седмица се сдобих с Iphone 4 4.3.3 Джейлбрейкнат и все още не са ми ясни много неща особенно ако не си чувал въобще за фунциите на този телефон

Та въпроса ми е какво трябва да направя за да се сдобия с ето тази темичка:
http://www.youtube.com/watch?v=baGDN26f ... re=related
И другият ми въпрос е като дам на Settings>Sounds>Ringtone и пише че мога да слагам само вградените а не от айпода ми например да си сложа. Това е общо взето ще съм много благодарен на този който му се занимава да ми обясни тези 2 неща засега

-
Търся програма от Сидия , която като натиснеш продължително Хоум бутона излиза от аппа? Мерси!
SAMSUNG GALAXY W
Здравейте колеги трябва ми програма ''анти радар''ако има такава с айфон 3гс съм 4.1
Здравейте
Аз искам да ви попитам, ако знае някой програма за iPhone, когато ви търси някой и го имате в указатела при звенене на телефона да му изговаря и името
на човека който ви търси.
Мерси предварително.
Аз искам да ви попитам, ако знае някой програма за iPhone, когато ви търси някой и го имате в указатела при звенене на телефона да му изговаря и името
на човека който ви търси.
Мерси предварително.