Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Грешката означава, че в момента installous не може да се свърже с apptrackr.org. Пробвайте по-късно, а ако грешката продължава да е налична, опитайте с деинсталация и повторна инсталация на installous. Проверете също така дали изобщо имате достъп до apptrackr.org, като опитате да отворите същия адрес през Сафари.
Аз също го имам този проблем.
От няколко дни когато зареди дадено приложение (не всички приложения) и ми пише API unavailable и не ми дава линкове за сваляне.
Пробвах и със преинсталиране на Installous, но пак е същата работа.
Явно проблема не е само в мен.
Рано сутрин, до към обяд е най-безпроблемна работата с Installous, просто защото натоварването на сървърите е най-ниско по разбираеми причини - повечето потенциални ползватели спят (Северна Америка и Западна Европа).
Във форума на Installous има вече 10 теми за този проблем и стотици оплакващи се, такаче 100% не е проблема в нашия телевизор.Сърварите нещо се е*ават.Дано скоро да оправят нещата.
Форум на програмата: http://hackulo.us/forums/index.php?/for ... d-support/
godbg90 написа:Във форума на Installous има вече 10 теми за този проблем и стотици оплакващи се, такаче 100% не е проблема в нашия телевизор.Сърварите нещо се е*ават.Дано скоро да оправят нещата.
Форум на програмата: http://hackulo.us/forums/index.php?/for ... d-support/
Еми много ясно все пак хората го поддържат безплатно само с дарения на който благоволи. Замислете се само, че от около 2 седмици има поне 500000 нови устройства(заради излизането на JB за iPad 2) ..нормално е да има претоварване на сървърите
имам проблем , ъпдейтнах си телефона на 4.3.4 , след това го ристорнах напълно, jailbreak - нах го и сега като инсталирам appsync , след това installous и ми го дава в cydia като инсталиран , но не се появява никаде , какво може да е ?
sashovo написа:имам проблем , ъпдейтнах си телефона на 4.3.4 , след това го ристорнах напълно, jailbreak - нах го и сега като инсталирам appsync , след това installous и ми го дава в cydia като инсталиран , но не се появява никаде , какво може да е ?
Инсталирай само installous(той върви със appsync не нужно да ги инсталираш по отделно),иконката няма да се появи???? Рестартирай телефона и го бутни със redshow като дадеш отметка само "Just boot tethered right now" и ще се появи иконката на installous.
Здравейте,
Имам следния проблем с програмата - когато се опитам да сваля някое по-голямо приложение (navigon например, който е 1.8 gb) тръгва да сваля програмата, но след определен момент ме изхвърля и казва, че е прекъснала връзката с нета. Това го прави и когато е свързано с wi-fi и с мобилния интернет.
Някаква идея.
Малее следвах ви инструкциите за да си добавя това да си слагам кракнати игри от iTunes и сложих този source-sinfuliphonerepo.com (hackulo не ми тръгваше).След като си сложих AppSync ми искаше рестарт и не ми се включваше повече!На 5.00 бях нямам SHSH и като тръгхна да restore-вам от iTunes ми дава Error 3194 НИЩО ЛИ НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ?ДНЕСКА ГО КУПИХ
Здравейте!! Хакнах си йпода добре си работи само Installousa ми тегли приложенията с не пожеце от 35-44кб а пак нета ми е 40мгб. Има ли някакви допалнителни настройки? Всицко си се сваля и работи но е прекалено бавно.