Installous 5

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Заключено
Аватар
flash4o

Re: Installous 4

Мнение от flash4o »

Това става работи download API error не работи снимки
Извинявай не те разбрах :)
iPhone 4 16gb FW 4.3.3
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

Имам същия проблем с айпад 2 както и с айфон 4, аз също съм инсталирал Installous 4 от репото на Hackullo. Някакви идей как се оправя проблема?
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

toreo, дай да ти видя снимки?
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

Не са при мен сега и няма как да направя. Не ми зарежда въобще дава ми единствено от айтунс да ги свалям, постоянно ми дава грешка API ERROR.
victor11

Мнение от victor11 »

Грешката означава, че в момента installous не може да се свърже с apptrackr.org. Пробвайте по-късно, а ако грешката продължава да е налична, опитайте с деинсталация и повторна инсталация на installous. Проверете също така дали изобщо имате достъп до apptrackr.org, като опитате да отворите същия адрес през Сафари.
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

Мерси много! :)
Аватар
papalin4o
Обратна връзка:

Мнение от papalin4o »

Аз също го имам този проблем.
От няколко дни когато зареди дадено приложение (не всички приложения) и ми пише API unavailable и не ми дава линкове за сваляне.
Пробвах и със преинсталиране на Installous, но пак е същата работа.
Явно проблема не е само в мен.
victor11

Мнение от victor11 »

Проблемът е в претоварването на apptrackr.org. Просто изчаквате и опитвате по-късно. Достатъчно по този казус.
iPad2

Мнение от iPad2 »

Рано сутрин, до към обяд е най-безпроблемна работата с Installous, просто защото натоварването на сървърите е най-ниско по разбираеми причини - повечето потенциални ползватели спят (Северна Америка и Западна Европа).

Успех!
Аватар
flash4o

Мнение от flash4o »

Наистина работи по-добре сутрин пак дава грешката от време на време, но въпреки това си работи :)
Изглежда, че проблема не е в нашият телевизор !
iPhone 4 16gb FW 4.3.3
godbg90

Мнение от godbg90 »

Във форума на Installous има вече 10 теми за този проблем и стотици оплакващи се, такаче 100% не е проблема в нашия телевизор.Сърварите нещо се е*ават.Дано скоро да оправят нещата.
Форум на програмата:
http://hackulo.us/forums/index.php?/for ... d-support/
tribaleo

Мнение от tribaleo »

godbg90 написа:Във форума на Installous има вече 10 теми за този проблем и стотици оплакващи се, такаче 100% не е проблема в нашия телевизор.Сърварите нещо се е*ават.Дано скоро да оправят нещата.
Форум на програмата:
http://hackulo.us/forums/index.php?/for ... d-support/
Еми много ясно все пак хората го поддържат безплатно само с дарения на който благоволи. Замислете се само, че от около 2 седмици има поне 500000 нови устройства(заради излизането на JB за iPad 2) ..нормално е да има претоварване на сървърите :)
iPhone 5S FW 7.1.2
sashovo

Мнение от sashovo »

имам проблем , ъпдейтнах си телефона на 4.3.4 , след това го ристорнах напълно, jailbreak - нах го и сега като инсталирам appsync , след това installous и ми го дава в cydia като инсталиран , но не се появява никаде , какво може да е ?
Pr0TeCToRr

Мнение от Pr0TeCToRr »

аз съм с 4.3.5 и при мен е така
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

sashovo написа:имам проблем , ъпдейтнах си телефона на 4.3.4 , след това го ристорнах напълно, jailbreak - нах го и сега като инсталирам appsync , след това installous и ми го дава в cydia като инсталиран , но не се появява никаде , какво може да е ?
Инсталирай само installous(той върви със appsync не нужно да ги инсталираш по отделно),иконката няма да се появи???? Рестартирай телефона и го бутни със redshow като дадеш отметка само "Just boot tethered right now" и ще се появи иконката на installous.
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

AppSync for iOS 5

Репо: http://cydia.hackulo.us

Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
MrNoone

Мнение от MrNoone »

Здравейте,
Имам следния проблем с програмата - когато се опитам да сваля някое по-голямо приложение (navigon например, който е 1.8 gb) тръгва да сваля програмата, но след определен момент ме изхвърля и казва, че е прекъснала връзката с нета. Това го прави и когато е свързано с wi-fi и с мобилния интернет.
Някаква идея.
MrNoone

Мнение от MrNoone »

Никой ли няма идея как да сваля по-големи приложения от Installous-a?
Аватар
Jupiter
Обратна връзка:

Мнение от Jupiter »

Свали ги оттук : http://apptrackr.org/ на ПС-то ти и след това си ги качи чрез iTunes.
● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
Cynepmen

Мнение от Cynepmen »

Малее следвах ви инструкциите за да си добавя това да си слагам кракнати игри от iTunes и сложих този source-sinfuliphonerepo.com (hackulo не ми тръгваше).След като си сложих AppSync ми искаше рестарт и не ми се включваше повече!На 5.00 бях нямам SHSH и като тръгхна да restore-вам от iTunes ми дава Error 3194 НИЩО ЛИ НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ?ДНЕСКА ГО КУПИХ :-X :( :((
godbg90

Мнение от godbg90 »

Пробвай да задържиш бутоните за заключване и за отключване на телефона около 1 мин. заедно и непрекъснато?
victor11

Мнение от victor11 »

@Cynepmen: попрочел си явно някои неща, но не и че при tethered джейлбрейк трябва след всеки рестарт да го пускаш с опцията Just Boot на Redsn0w.
Cynepmen

Мнение от Cynepmen »

Ахаа..да сега го включих и видях,че сте ми писали,благодаря за отговора(не очаквах някой да ми отгови в 1часа БЛАГОДАРЯ ВИ!!! [-o<
bobsana666

Проблем с Installous 4

Мнение от bobsana666 »

моят преблем е че тегли само от filedude.com a от fileape.com не иска ?!?!
Vaipod

Installous 4 low download speed?

Мнение от Vaipod »

Здравейте!! Хакнах си йпода добре си работи само Installousa ми тегли приложенията с не пожеце от 35-44кб а пак нета ми е 40мгб. Има ли някакви допалнителни настройки? Всицко си се сваля и работи но е прекалено бавно. o:|
Заключено