Cydelete
Cydelete
Казаха ми че когато се трият неща от Cydia не се истриват напълно и следователно продължават да забавят телефона.Дали с програмата Cydelete се трият напълно или само могат да се трият частично от спрингборда (пример: Cycorder):

iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak
iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak
Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
- noo_good
- Обратна връзка:
Re: Cydelete
Аз я ползвам и съм доволен.След изтриване съм проверявал с SSH клиент и не остава никаква следа...
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace

Мерси сега реших да си истрия нещата от Cydia за да видя дали тела пак ще стане бърз кат преди и ми излиза:

Помислих си че е защото Winterborda се използва в момента но става и на другите програми.Ако знаете от какво е кажете защото не ми се прави рестор и след тва 3 часа да инсталва нещата. А и няма на сяка програма коят го забавя да правя рестор.

Помислих си че е защото Winterborda се използва в момента но става и на другите програми.Ако знаете от какво е кажете защото не ми се прави рестор и след тва 3 часа да инсталва нещата. А и няма на сяка програма коят го забавя да правя рестор.
При мен засега всичко е на 6. Преди малко си я инсталирах и пробвах да изтрия две приложения и наистина напълно ги премахна. Благодаря ти gogosim, че отвори тази тема!
Иначе успех и дано ти се оправи проблема.

Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
Проработи
установих че winterborda най много забавя май

Тази програма е за триене на програми изтеглени от сидия или и чрез iTunes ?
За програмите качени чрез iTunes не ти трябва нищо,само задържаш пръста и ще видиш "X"!zaho_cool написа:Тази програма е за триене на програми изтеглени от сидия или и чрез iTunes ?
Това е само за приложения инсталирани от Cydia!
Инсталирах .deb файл през iFunBox, с тази програмка ли да мога да го махна или пак през iFunBox 

Дайте репо за Cydelete освен Bigboss понеже го инсталирах от там но не ми се показват червени хиксчета а само черни и имам чуството че е непълна .. може и да греша.
iPhone 5s 16GB SpaceGrey | iOS 7.1 | ФО |
Приложението е добро ,ползвал съм го .Трие само от спрингборда .По принцип не съм сигурен ,че трие абсолютно всичко...?....MorGotH написа:Дайте репо за Cydelete освен Bigboss понеже го инсталирах от там но не ми се показват червени хиксчета а само черни и имам чуството че е непълна .. може и да греша.
Ето Cydelete 2.0.4:http://www.multiupload.com/38HE4PMY96
CyDelete v2.0.5-1
http://www.plunder.com/CyDelete-v2-0-5- ... fb7e84.htm
Changes:
5.0 support!
Retina Graphics
http://www.plunder.com/CyDelete-v2-0-5- ... fb7e84.htm
програмите свалени от сидия с черно хиксче,немогат ли дасе изтриват,че една навигация свалих,исках да я махна и никаде не я намирам.как даги махам програми които неми харесват 

Горд собственик на Iphone 3Gs