Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Здравейте Някой знае ли дали има програма чрез която да си превърна телефона в "рутер" тоесто да си шарна 3g интернета и да мога да си го ползвам чрез wi-fi на лаптоп-а , Nokia имат такова приложение ? а за нас ?
iPhone 4 16GB FU 5.0.1 Macbook Pro 15" Mid 2007 Apple Magic Mouse
Diedarling написа:Здравейте Някой знае ли дали има програма чрез която да си превърна телефона в "рутер" тоесто да си шарна 3g интернета и да мога да си го ползвам чрез wi-fi на лаптоп-а , Nokia имат такова приложение ? а за нас ?
Интересува ме има ли програма, с която когато имам входящо обаждане да не свети дисплея на телефона при silent режим. Същото да важи и за SMS. Благодаря предварително.
Търся приложение с което мога да използвам iPhone, като колконка за PC, т.е свързвам телефона със PC през Wi-Fi и звука от компа да излиза през телефона.Има ли такава програма и ако има как се казва?
Здравейте,имах един symbian и имаше приложение за него при което ми качваше през 30 мин гпс данни къде точно се напира телефона,аз влизах и го виждах на картата и беше чудесно.Дайте някое такова приложение пробвах iLocalis от Crydia-та но то е само 10 ден-а после са им високи таксите.Дали има нчкое което поне е по евтино.
Здравейте!Имаше един апп в Сидия, с който можеше да оставяш празни места вместо иконки на HomeScreen - a някой ако знае как се казва би било чудесно, че му забравих името..
Благодаря
Здравейте, играл съм една игра на HTC-то,но не си спомням името.... представляваше едно топче което управляваш като накланяш телефона който е в хоризонтално положение и гледаш да премине през нещо като лабиринт, ако някой се сеща за кво говоря нека пише
Здравейте, търся програма за iPhone от която мога да правя (почти) всичко. Например - не искам постоянно да включвам phone.app messages.app ако искам да набирам или пращам съобщения. Търся програма ако има такава - от която мога да се обаждам, пращам смс, да имам имейл без да активирам други. Ако някой знае нещо такова моля да сподели тук. Благодаря предварително.
здравейте имах във старият iphone програма свалена от cydia,която беше за сваляне на видеота от youtube но не като отделна икона а като влезеш във фабричният Youtube имаше опция donwload, ще ви дъда адски благодарен ако някой ми помогне да намеря коя е или ми издаде името й мерси предварително
Колеги съфорумци помагайте.Преди три години,си бях играл с един iphone2.Играех на една игра,нещо като mahjong с едни големи плочки със самураи на тях.Целта на играта беше, да се подредят плочките по определен начин за да паднат надолу. Ако някой се сеща моля ви кажете ми.