Navigon MobileNavigator Europe
Re: Navigon MobileNavigator Europe
трябва ми на българия ,гърция и евентуално турция - на едно app
Мерси много колега. Инсталирах си БГ сборката, но имам една молба - може ли да ми качиш файловете за германия и ако може да обясниш как да ги добавя към старите 

1. Карта на Германия - изтегли.
2. Увери се, че Навигон е спрян и премахнат от мултитаска.
3. С помощта на iFunbox поставяш картата, изтеглена в т.1 във /var/mobile/Applications/~/NAVIGON/NAVIGON.app/maps.
3. Отиваш във /var/mobile/Applications/~/NAVIGON/Library/Caches и изтриваш съдържанието вътре.
Готов си.
2. Увери се, че Навигон е спрян и премахнат от мултитаска.
3. С помощта на iFunbox поставяш картата, изтеглена в т.1 във /var/mobile/Applications/~/NAVIGON/NAVIGON.app/maps.
3. Отиваш във /var/mobile/Applications/~/NAVIGON/Library/Caches и изтриваш съдържанието вътре.
Готов си.
Отново големи благодарности на victor11. Успях да се преборя и да я подкарам, но махнах БГ сборката и си сложих тази с картите на България, Гърция и Турция и добавих Германия, но ми направи впечатление че сега ми липсва гласът на български. Ако може да ми кашиш файла и да ми обясниш как да го добавя ще съм много благодарен
Също да те питам дали може да дадеш линк за още карти понеже ме интересуват и тези на Австрия, Унгария, Сърбия, Холандия, Беглия, Франция и Швейцария 

Ето картите: http://dox.bg/files/dw?a=7672b0a5b2
Разархивираш и слагаш по същия начин. Относно БГ гласа - там си е, но трябва да си в режим на реална навигация или симулация на маршрут, за да го чуеш.
Разархивираш и слагаш по същия начин. Относно БГ гласа - там си е, но трябва да си в режим на реална навигация или симулация на маршрут, за да го чуеш.
Колега, огромно БЛАГОДАРЯ за картите
Но остана проблема със гласът - като влезна в settings -> Voice и ми излиза само Default voice (английски - жена) и default voice tts (английски - мъж)..?

Това е нормално, но, както уточних по-горе, в режим на навигация или при симулация, ще те навигира на български. Единствено е важно в настройките да е на default voice (ако e на tts, няма да работи).
Мерси. Сложих го на default и стана, незнайно защо си беше взело TTS по подразбиране и говореше на английски. Отново големи благодарности за цялата помощ и лека вечер 

Момчетаааа, трябва ми работещ линк за някаква версия на Navigon за Европа като цяло. Може ли да ми помогнете? Не съм си слагал до сега навигация на телефона 

Благодаря ти много
Сега ще започна да я свалям и да видим дали ще е ОК всичко 

Момчета инсталирах Навигон-а, бачка си, но ми изписва, че няма GPS сигнал
Какъв може да е проблема? От къде се пуска GPS-a?
Edit: Явно просто в апартамента не е засичал сигнал. Отидох на терасата и веднага ме откри гадинката.

Edit: Явно просто в апартамента не е засичал сигнал. Отидох на терасата и веднага ме откри гадинката.
Може ли някои да ми даде Бг. превод на менюто на програмата.
Здравейте,ще може ли подробна карта за Македония ако има някой такава?
Благодаря Ви предварително
Благодаря Ви предварително
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Как успяха тази 2.0 версия да я направят > 50 от 1.8 GB?! Тази 1.8.2 от AppTrackera работи ли ви?
iPhone 3GS (32GB/FU)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)
iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)
iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)
Firmware: 4.71.00
Model: MG4F2ZD/A (Swisscom CH)
OS Version: 6.0.1 (8C148a)
Firmware: 05.16.07
Model: MC141DN (T-Mobile DE)
iPhone 4 (16GB/FU)
OS Version: 6.1.3 (9B208)
Firmware: 04.10.01
Model: MC603DN (Vodafone DE)
iPhone 6 (64GB/FU)
OS Version: 9.3.3 (13G34)
Firmware: 4.71.00
Model: MG4F2ZD/A (Swisscom CH)
Няма никакви карти в програмата. Трябва сам да си ги свалиш от менюто на самата програма.
-
- supporter
Здравейте, искам да Ви помоля за последния наличен Navigon с последната карта на България и Гърция.
Navigon Europe v2.0
След като го пуснеш, си изтегляш картите, които ти трябват.
След като го пуснеш, си изтегляш картите, които ти трябват.
Някакви идеи , как да сложа speedcams като POI ?
Относно БГ глас за новата версия на Navigon Europe 2.0,следвайте ръководството от 4 ст. на victor11.Тествано и работи!!! 

iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Sory за тъпия въпрос но при инсталиране на Navigon Europe 2.0 в телефона ми има ли вероятност да ми изтрие всички програми качени до момента ?Излезе ми предупредителен нaдпис и ако е така как да ги запазя ?
iPhone 4 & 3GS
Въпросът ти няма връзка с тази тема, а с тази: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 08&start=0
Navigon Europe v2.0 - invalid IPA - ми излиза на мен