Приложението SMS!

или DOWNLOAD 5.0
И на мен не равноZzipper написа:Инсталирах я, но постоянно вкарва телефона в SafeMode и излиза съобщение че Springboard-а е крашнал и иска рестарт! Изтрих я и всичко е ОК!
ръка дръж 2 секунда и готов!marti6kata написа:Някакви идеи защо при мен не работи като вляза в смс-и пише No credits left и розовия бутон е неактивен,а в настройките пише License Full?
С 3GS 4.2.1 съм.
sake написа:Как стоят нещата тук? Мога да пращам смс до различни мобилни оператори или само между притежателите на тази програма?
Можеш да изпращаш смс-и до всякакви номера. Сам си избираш дали през твоя мобилен оператор(син Send), през техния сървър с предплатени кредити(розов Send) или безплатен смс до получател с инсталиран BiteSMS/TextFreek(оранжев Send).sake написа:VLa-wot, нищо не разбрах. Исках да попитам дали програмата е като Mjoy или не е (т.е. да изпращам смс директно до даден мобилен номер). Това е въпроса
Перфектно разяснение. Благодаря ти!pmpeev написа:Можеш да изпращаш смс-и до всякакви номера. Сам си избираш дали през твоя мобилен оператор(син Send), през техния сървър с предплатени кредити(розов Send) или безплатен смс до получател с инсталиран BiteSMS/TextFreek(оранжев Send).sake написа:VLa-wot, нищо не разбрах. Исках да попитам дали програмата е като Mjoy или не е (т.е. да изпращам смс директно до даден мобилен номер). Това е въпроса
Това е най-добрата SMS програма за iPhone.
Да работиsake написа:На новата версия ще работи ли вече розовото бутонче?