Сорсове: Adamov и iSpazio
Описание: Безплатни SMS съобщения през wi-fi
Официален сайт на приложението: VoIPCheap
След като стартирате приложението цъкате на Settings от където трябва да си настроите акаунта

След като сте влезнали във настройките (Settings) избирате опцията Add an Account

След като изчакате да ви се заредят доставчиците...

...избирате VoIPCheap - който странно защо на този скрийншот го няма, но не се притеснявайте - там е. Казвам да изберете този защото аз само него тествах. Предполагам че другите ще вършат работа, а от описанието пише че може и безплатни разоговори

След като цъкнете на VoIPCheap ще ви се появи следното меню. Това което трябва да направите е да цъкнете на Homepage и от там да си създадете акаунт. Пишете юзърнейм парола и поща цъкате Register и сте готови. След като направите това се връщате отново в това меню и си пишете юзъра и парола който сте създали токущо

След като сте въвели успешно данните си и сте натиснали бутона Back който се намира горе в дясно трябва общо взето да сте на това дередже

След като натиснете отново бутона Back или стартирате приложението ако сте излезнали от него трябва да видите това (или името на доставчика, който сте избрали)

Сега остава само да напишете номера/номерата или като цъкнете + да го добавите от контактите си и да го изпратите

Не забравяйте само че трябва да ви е пуснат безжичния интернет иначе ще ви покаже грешка и няма да може да изпрати съобщението
п.п. при активиран EDGE/GPRS нямам представа какво става. Така че ако има някой който ще тества после да каже. Аз лично съм супер доволен от това приложенийце