Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Проблема е, че менюта ми са на БГ. Направи ли се на английски и си тръгва операта на английски. Самата програма няма опция за смяна на езика за съжаление.
Хайде честито на всички, които я чакаха с нетърпение! @kreto чак па години...
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Ама малко не ми харесва как излиза самият сайт Safari-то се спрява по-добре. Ама бързината оправдава недостатаците му. Не знам защо ама не ми отваря zamunda.net и някой още сайтове. Да се надяваме с бъдещите ъпдейти всичко това да изчезне.
Аз пък не мога още да включа за какво ви е да отваря тази пуста zamunda.net. Качете си Dtorrent или Torrentula и си ги отваряте. И все пак, какво ще правите в торент тракер през телефон?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
На Nokia 3310 върви най-добре. В този форум пишем и четем само на кирилица!
Някой има ли линк към версия на опера по-стара от 6? Днес ъпдейтнах операта и съм крайно разочарован, че zoom-а е почти същия, като на Сафари, който е ужасяващо неудобен. В старата версия на опера имаше само 1 zoom. Като цъкнеш на екрана всичко се увеличава и text wrap-ва до перфектна за четене и навигиране големина. Сега трябва да се цъка два пъти и големината на буквите е прекалено малка. Ако zoom-на с pinch вече текста не е wrap-нат и трябва постоянно да скролвам наляво, надясно из страницата.
EDIT: Сетих се, че не съм синквал айпода и старата версия още се пазеше в iTunes. Ако някой я иска, мога да я кача.