Celeste Bluetooth File Sharing
Re: Celeste Bluetooth
Че аз и преди ги имах 

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Е сега има и някои други добавки,които също точат батерията.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Абе май си разбрах проблема де е и то си е моя грешката за това... 

● iPhone X
Сори ама не разбрах как "инсталирайте нещо и то го маха"?
Разбрах
:>
Разбрах

Купих си програмата още докато излезе, но и до момента не съм успял да изпратя каквото и да е от iPhone-на на друг телефон. Иначе с получаването нямам грижи. За батерията - то е ясно, че ще пада по-бързо от преди. 
П.П. @VLa-wot - Приятелю писна ми да ти правя забележки! Разбирам, че българския не ти е роден език ама за толкова време поне малко трябваше да напреднеш. Ако не спреш да пишеш такива глупости ще ме принудиш да те бан-на. Искренно се надявам, че ще можеш да прочетеш и разбереш това.

П.П. @VLa-wot - Приятелю писна ми да ти правя забележки! Разбирам, че българския не ти е роден език ама за толкова време поне малко трябваше да напреднеш. Ако не спреш да пишеш такива глупости ще ме принудиш да те бан-на. Искренно се надявам, че ще можеш да прочетеш и разбереш това.
Сашко - колега усещаш ли разлика в издръжливостта на батерията ? Струва ли си програмата ?
Може да има малка промяна в издръжливостта на батерията, но може и да си втълпявам... Иначе да, за мен определено си струва програмата - най-накрая имаме възможност да споделяме файлове - снимки музика:)
● iPhone X
Тая програма как дърпа батерия просто не е истина !!! Нещо само не мога да схвана как се пращат файлове които не са снимки !
Язък за парите.
Edit: даже и бъгове има, премести ми оператора отстрани на екрана както съм в основен екран че едвам и рестартирах !
Изкара ми слайдера по дългата страна на екрана не мога да го преместя докраи за рестарт а sbseting иконата му за рестарт се пада отдолу по тясната страна и нямам достъп до нея едвамя виждам в горния и край.
Някой с подобен проблем ? iPhone4 4.2.1
Язък за парите.
Edit: даже и бъгове има, премести ми оператора отстрани на екрана както съм в основен екран че едвам и рестартирах !
Изкара ми слайдера по дългата страна на екрана не мога да го преместя докраи за рестарт а sbseting иконата му за рестарт се пада отдолу по тясната страна и нямам достъп до нея едвамя виждам в горния и край.
Някой с подобен проблем ? iPhone4 4.2.1
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Днеска тамън ми направи подобно нещо...уголемени ми слайдера за отключване и не мога да отключа,не мога и да го спра телефона че рестнах с двете копчета там дето се задаржат и после веднага изтрих туй Селесте то моито без туй бъгаво беше тук от форума дет го драпнах
,а и на мене ми мести оператора и часа в страни на няколко пъти дано ги няма тея проблеми вече 

Аз разбирам да ми го направи кракната версия но приложение за телефон което е 10 usd и е исталирано след заплащане ...
малко са я подкарали Ганьовската !
То нечи много ми и трябва тая програма но я сложих в случай да затворя на някои устата като почне да обяснява че тия iPhone нямали блутут.
малко са я подкарали Ганьовската !
То нечи много ми и трябва тая програма но я сложих в случай да затворя на някои устата като почне да обяснява че тия iPhone нямали блутут.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
А то мойто Селесте е от .deb файла на uomoto не съм го плащал ама щом ти си го купил колега ...мн бъгаво мхм
До колегата, който имаше проблем с отключването (слайдъра му беше на майната си) и всички завъртяно - и при мене сега така се получи. Оправя се с хард ресет.
(което всъщтност му казах да направи, ама на...)

● iPhone X
-
толкова дълго го чакахме това Celeste и те какво накрая се изложиха и пуснаха буклук!!!!!!

iPhone 4S 64GB 5.0.1
iPhone 4 16GB 5.0.1
iPad 2 64GB 3G 4.3.3
iPod Touch 1G 3.1.3
iPod Touch 4G 5.0.1
MacBook Air 11.6 1.6GHz 128GB Flash Storage
iPhone 4 16GB 5.0.1
iPad 2 64GB 3G 4.3.3
iPod Touch 1G 3.1.3
iPod Touch 4G 5.0.1
Бе боклук боклук само тфа ако е проблема става ама само да го пуснат безплатно че пари за глупости няма батко 

iPhone 4 16GB 4.2.1
Не питаи старило, не питаи патило ами питаи платило ! Програмата ми е закупена и има бъг.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
-
Re: Celeste Bluetooth File Transfer
Абе ти слишай хората, най-добрия ми приятел си го купи и не струва на iPhone 4 е тестван, някой че е имал късмет, честито, ама с очите си видях, че не си заслужава за 10$ 

iPhone 4S 64GB 5.0.1
iPhone 4 16GB 5.0.1
iPad 2 64GB 3G 4.3.3
iPod Touch 1G 3.1.3
iPod Touch 4G 5.0.1
iPhone 4 16GB 5.0.1
iPad 2 64GB 3G 4.3.3
iPod Touch 1G 3.1.3
iPod Touch 4G 5.0.1
И аз си го купих - на iPad не работи ? 

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
-
Това са 15 лв на вятъра!!!!! 

iPhone 4S 64GB 5.0.1
iPhone 4 16GB 5.0.1
iPad 2 64GB 3G 4.3.3
iPod Touch 1G 3.1.3
iPod Touch 4G 5.0.1
iPhone 4 16GB 5.0.1
iPad 2 64GB 3G 4.3.3
iPod Touch 1G 3.1.3
iPod Touch 4G 5.0.1
Re: Celeste Bluetooth File Sharing
Ако някой иска да си "зацапа" телефона, да пробва Celeste от тук:
DOWNLOAD
Изисквания:
iOS 4.2+
Както и инсталирани:
mobilesubstrate
ch.ringwald.btstack (>= 0.3-433)
actionmenu
libactivator
sbsettings
Edit: За да не се занимавате да качвате отделните неща, може да го инсталирате и директно от следния сорс в Сидия:
След инсталацията рестартирайте устройството си.
DOWNLOAD
Изисквания:
iOS 4.2+
Както и инсталирани:
mobilesubstrate
ch.ringwald.btstack (>= 0.3-433)
actionmenu
libactivator
sbsettings
Edit: За да не се занимавате да качвате отделните неща, може да го инсталирате и директно от следния сорс в Сидия:
Код за потвърждение: Избери целия код
http://repo.biteyourapple.net/
-
Явно има още много работа по приложението, снощи го инсталирах около 23ч , нищо друго не съм правил по телефона всички приложения бяха затворени, батерията беше на 60% ,ставам сутринта към 6 телефона изгаснал батерията 0%
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Не работи на 4.3.1...
сложих си го от по горното репо и сичко е точно,прехвърлям музика и снимки със Нокиа и със лаптопа ми ТОШИБА
пп: изпратих 20 МБ песен без проблеми
не мога да получавам файлове
сложих я от репото на sinful,пак същата работа,не мога да получавам файлове,дава някаква грешка на компа и на Нокиата
след респринг със Нокиата вече пращам,но с компютъра не става.
остава да видим за други проблеми,като крашвания и т.н. и най вече батерията как се държи.
пп: изпратих 20 МБ песен без проблеми

не мога да получавам файлове

сложих я от репото на sinful,пак същата работа,не мога да получавам файлове,дава някаква грешка на компа и на Нокиата
след респринг със Нокиата вече пращам,но с компютъра не става.
остава да видим за други проблеми,като крашвания и т.н. и най вече батерията как се държи.
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
Праща,но приемането не винаги става.Ще се чака нова версия.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
-
когато го вкл. и излезна от SBSettings.. после когато влезна пак вече е изкл. всичко става за секунди :X
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7