Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Значи аз забелязах следното. В къщи съм с рутер и като си пусна програмата в къщи мога да гледам само снимки с wi-fi-то Като изляза някаде на вън и като си пусна edge-то всичко е ок не знам на какво се дължи това някой ако може да каже защо се получава така ще съм му много благодарен
При мен всичко беше наред в началото, пусках си музика снимки. От вчера като пусна някоя мп3 не се чува нищо, снимките се отварят. Някой имал ли е подобен проблем? да помага
А някои може ли да каже как се слага нов стреам в online videos?
Аз пробвах да си сложа нов chanel със стрийма от IPTV и не става, после пробвах да добавя нова камера и на url сложих стрийма на канала и се получи, но ми е в директория webcam, някой може ли да каже как да си наглася същия стрийм и в online videos? Мерси предварително.
Още една полезна функция...
програмата може да се настрои така че ако има активност пред камерата да ви изпраща e-mail и да записва видео което да можете да си гледате когато решите
Не знам защо, но на мен ми дава няква супер съкратена HTML версия в браузъра.
Отначало беше такава като на шотовете на ДжониБраво, ама незнайно защо се промени в така-изглеждаща
...а ще ми е интересно дали 2-ма или повече потребители могат да се вържат на 1 акаунт.
За това дали повече потребители могат да ползват един акаунт... за сега май става само като invite някой за приятел, след което от settings може да се share медия файловете и всичките ти приятели могат да ги гледат... с изключение на камерите и стриймовете... възможно е да има и друг начин, но не съм го намерил
Ако имате проблем с това че постоянно ви се пълни буфера.... направете следното:
Десен бутон върху иконата ORB, Configuration и слагате отметка на Nero Video Decoder
така изгледах цял филм без да ми прекъсне нито един път
Нов напредък и в шеринга... може да си добавяте и други юзъри към вашия сървър, но нещо пак куца със стриймовете... Иначе има достъп до камерата и всичката медия на PC-то ви, става пак от Configuration, users, add......
Може да си add съществуващ, може да си създадете и нов..
При мен има мн странен проблем. През WiFi-то ми в нас си гледам телевизия, слушам си музиката и т.н, всичко е ОК. А в работата ми като се вържа не тръгва нищо
Като влезна при клиповете, които съм шернал през моя компютър и им показва началото (като картинка) и като кликна в/у някои не тръгва въобще. Някой ако има отговор на този проблем ще съм му много благодарен.
...:::Pioneer Pro DJ:::...
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........