Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Описание:
Кокпит Рекордер едновременно заснема видео, аудио, G-натоварване, данни за местоположението и скоростта.
След това можете да гледате видеото с всички записани данни, вградени вътре.Запис на видео с Iphone 4 - 1280x720 @ 30fps.
Подобни самостоятелни устройства струват повече от $ 300.
Има възможност за експортване на видеото (не съм го пробвал)
Някой тества ли я ? При мен не вкарва данните от GPSa и от Жирометара ... иначе филмчетата си вървят но нито картата отчите нещо , нито километража , нито G ... В Youtube има 2-3 филмчета и там всичко си им работи ... ако някои я тества да сподели как се държи
При мен работи без проблем,показва си всичко.Само дето след 10 мин. спря да записва,та се наложи на ново да натисна бутона за запис.Но това може би е максимума на запис за един път.
Програмката си я бива,доста е добра и ефикасна,но...........Дано стане възможно това, да се прехвърля на ПС-то.
stan787878 написа:При мен работи без проблем,показва си всичко.Само дето след 10 мин. спря да записва,та се наложи на ново да натисна бутона за запис.Но това може би е максимума на запис за един път.
Програмката си я бива,доста е добра и ефикасна,но...........Дано стане възможно това, да се прехвърля на ПС-то.
Ако не се лъжа стандартно Iphone не може да записва повече от 10 мин.
Ако някой има идея защо при мен не работи GPSa , Километража и G-сензора , Ще съм много благодарен ако някой пусне джокер ....
P.S.: ... иначе в други програми си вървят идеално и навигация и жирометър.
Да възможно е само да е 10 мин.,не съм се сетил......
Доколкото помоща.......нямам си и на идея......
Пробвай да я преинсталираш...пробвай с настройките и по точно с Notifications трябвада ти е ОН.
Аз когато я включих ме попита дали да използва сегащното ми местонахождение.Потвърдих с да ......
Нямам идея....дано стане
stan787878 написа:Да възможно е само да е 10 мин.,не съм се сетил......
Доколкото помоща.......нямам си и на идея......
Пробвай да я преинсталираш...пробвай с настройките и по точно с Notifications трябвада ти е ОН.
Аз когато я включих ме попита дали да използва сегащното ми местонахождение.Потвърдих с да ......
Нямам идея....дано стане
Може ли да те помоля да видиш в Notifications дали имаш някакви отметки свързани с COCKPIT RECORDER в момента ?
stan787878 написа:В Notifications нямам,НО в General, Location Services имам и е влючено на ОН
И на мен ми е на ON обаче не бачка ... изписва ми че имам GPS като снимам но не ми колектва датата явно .... много ме е яд .. трих я и я инсталирах 100 пъти .. но без ефект ... може и да е от телефона .... ако има някой , който е тествал на Iphone 4 ... да свирка !
P.S.: Прави ми впечатление че когато пусна да гледам каквото снимам странно премигва точката на GPSа и ме локализира само като начало ... точката си мига но не се мести нито отчита движение по картата нито на километража ... жирото и то e като умряло ...
Последно промяна от Agent_004 на 07 Яну 2011, 17:50, променено общо 1 път.
А като гледам - ти си с Ф3 телефон и 4.2.1 иОС. Заключен ли си е в момента или си го джейлвал с редсноу и най-вече - отключвал ли си го с бейзбнд от иПад (06.15)? Защото според мен туй ти е проблемът - сега просто не ти работи ГПС-ът.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
mitku написа:А като гледам - ти си с Ф3 телефон и 4.2.1 иОС. Заключен ли си е в момента или си го джейлвал с редсноу и най-вече - отключвал ли си го с бейзбнд от иПад (06.15)? Защото според мен туй ти е проблемът - сега просто не ти работи ГПС-ът.
Телефона е заключем към Мтел и само съм го джейлбрейкнал ... Когато ползвам Навигон и Мапс например ... GPSа си бачка ...
Xexe аз пък помислих, че докато снимаш видеото ти показва данните, а те се виждали като си го заснел Който не може да чете е тъй Дефакто каква е ползвата от програмата като не можеш да я ползваш когато ти трябва, т.е. докато караш...
victor11 написа:Изтривайки приложението, изтриваш и всички негови данни. Отнася се за всички приложения от AppStore.
зная ... но искам да го изтрия за да го сложа на чисто ... имам проблем със събирането на данните от Г-метъра и ГПСа ... преинсталирах трих по стандартния начин сигурно 100 пъти ... нестава и тва си е ... затова искам да я изчегъртам до основи
Ами като я изтриеш именно това става. Проблемът при теб явно е от друго естество. Принципно приложението предупреждава при лош GPS сигнал.
А в описанието си написал:
Запис на видео с Iphone 4 - 1280x720 @ 30fps.
Такова нещо в AppStore аз не видях. Пише друго:
It records full iPhone 3GS video resolution at 640x480 @ 30fps.
Record video in hi-quality
Cockpit recorder will automatically record your video on highest possible resolution that device supports.
For example iPhone 3GS will record video in 640 by 480 pixels while iPhone 4 will record your video in HD 1280 by 720 pixels.
Проблемът при теб явно е от друго естество. Принципно приложението предупреждава при лош GPS сигнал.
Ако имаш идея от каде може да идва проблема , дай джокер ... сигнала ми е уникално силен ... в къщи на закрито щом ме локализира ... според мен проблема не е в сигнала ... по скоро в запазването на сабраните данни -
Record telemetric data
While recording video Cockpit recorder also captures telemetric data from GPS and accelerometer sensors. With all information saved, acceleration, speed or position can be displayed on video.
Последно промяна от Agent_004 на 11 Яну 2011, 18:41, променено общо 1 път.
victor11 написа:Ми вероятно и оттам идват проблемите. Има ли възможност да зададеш резолюцията ръчно?
не ... то си снима и си прави супер качествен клип ... но отдолу нито отчита движение по картата нито отчита Г-натоварване ... километража показва 0.00км ... единствено ми прави впечатление че точката седи на локацията от кадето съм тръгнал и мига много бързо и си седи там !