Fring 0.978 за iPhone
-
Re: Fring 0.978 за iPhone
При мен па като си напиша паролата и юзера и ми пише Subscribing... и така си седи колкото аз си преценя 

Последно промяна от uncivilized на 22 Апр 2008, 10:52, променено общо 2 пъти.
И при мен е така.uncivilized написа:При мен па като си напиша паролата и юзера и ми пише Subscribing... и така си седи колкото аз си преценя
iPhone 2G 3.1.2 - Used as a testing device (I know... Its not fair...)
iPhone 4 32GB - 4.3.3
iPad 32GB 3G + Wi-Fi - 4.3.3
iPhone 4 32GB - 4.3.3
iPad 32GB 3G + Wi-Fi - 4.3.3
Да и при мен е по същия начин, но забелязах че докато си е стояло на Subscribing... всъщност е бил Online, защото надписа от статуса на скаипа в нас се беше изтрил. Това се получава само когато пусна 2 скаипа и 1ният не е с същия надпис на статуса като другия
...:::Pioneer Pro DJ:::...
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
Готина програмка, но ми се струва, че още има какво да и се подобри.
Особено обажданията дето ми дава свободно на отсрешния, а при него няма реакция.
Особено обажданията дето ми дава свободно на отсрешния, а при него няма реакция.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Понякога се налага да изчакаш 30-40 секунди за да се свърже... аз така си тествах да се обаждам на GSM почаках, но след 30-тина секунди звъннаhandel написа:Готина програмка, но ми се струва, че още има какво да и се подобри.

Лошото двузначно iphone to iphone чакаме по повече от 5мин и само дава свободен сигнал.
Но както и да е, може да е било времено явление
Но както и да е, може да е било времено явление

Програмата си работи добре. Има какво още да се желае. Бавно се свързва. Скайпа ако ми е включен на компютъра - няма свързване от телефона. Иначе проведох разговор с неочаквано добро качество с приятел, който е в Англия и ползва Nokia N73. Чат функцията е без проблем. Дори изпращам и получавам на български. Кофти е, че от време на време си крашва кофти... ама преживява се
Мисля, че това е едно добро начало 

iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
iMac 20", C2D 2,4
Ооо забравих да кажа, че съм с 1.1.4 фирмуер.
Разгеле, регистрирах се 
Колеги, ако позволите да попитам, някой има ли наблюдения дали програмата върви през Едж/ГПРС? и как се отразява това на сметката - само чат, без разговори.
И едно малко уточнение - за всички, които имат проблеми със SIP - Сип протокола е гадно животно - ако рутера/файъръоула ви НЕ Е конфигуриран като хората, вероятността да проведете нормален разговор клони към нула. Това е причината да не чувате/ да не ви чуват.

Колеги, ако позволите да попитам, някой има ли наблюдения дали програмата върви през Едж/ГПРС? и как се отразява това на сметката - само чат, без разговори.
И едно малко уточнение - за всички, които имат проблеми със SIP - Сип протокола е гадно животно - ако рутера/файъръоула ви НЕ Е конфигуриран като хората, вероятността да проведете нормален разговор клони към нула. Това е причината да не чувате/ да не ви чуват.
- Tomi_m
- Обратна връзка:
Само едно допълнение което забелязах с изпозването на програмката. Когато пишеш от телефона към user на PC или Mac се чати но когато user-a ти пише на теб не се получават съобщенията. Иначе за чат между телефони няма грижи. Пробвах чат с мой приятели с различни телефони.
iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Аз пък си чатя без проблеми с юзъри на PC.
Когато го инсталирах и нямах никакви грижи. Чатих, обаждах се всичко си беше супер обаче излезнах от програмата и повече не можах да влезна. Вкарвам юзър и парола и ме изхвърля от приложението. Преинсталирах го няколко пъти и само един път успях да влезна, но не можа да ми зареди скайп, можеби защото на ПЦ-то ми беше изключено, нямах нерви да чакам да го зареди и после пак същата хава няма влизане в тоя фринг.
С 1.1.3 съм ако имате някакви идеи казвайте...
С 1.1.3 съм ако имате някакви идеи казвайте...
Mен ме побърка, непрекъснато ми казва re-enter user name and password, аз ги вкарвам и пак същото (това е за skype)
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
Pap2sy написа:Когато го инсталирах и нямах никакви грижи .чатих обаждах се всичко си беше супер обаче!!!Излезнах от програмата и повече неможах да влезна.Вкарвам юзър и парола и ме изхвърля от приложението.Преинсталирах го няколко пъти и само един път успях да влезна но неможа да ми зареди скайп можеби защото на ПЦ-то ми беше изключено , нямах нерви да чакам да го зареди и после пак същата хава няма влизане в тоя фринг .
С 1.1.3 съм ако имате някакви идеи казвайте
На 1.1.4 абсолютно същото състояние ..
На мен пък на 1.1.4 ми се оправи... ей така изведнъж :shock: работи си перфектно, иначе преди беше абсолютно същото. Сега трябва само да си изключвам скайпа на компа и всичко е ток и жица. 

iPad 2 3G 16GB FW 5.0.1, JailBroken with Absinthe
Здравейте,
И аз като вас отначалото вкарвах по 50 пати усер/пасс за Skype и си викам тайа гадиана няма да ми трагне (щото само онова с fring test call ми даваше). Не правете това!!!
Вкарайте си усер/пасс-а за Skype (не учаквайте чудеса) изчакайте (може малко, а може и много) и все някога ще Ви канектне (явно се натоварва сервера им яко). Сега е 1:48 и само като влязах в програмката и ведна ме канектна към 3-та акаута които имам (Google Talk работи като пушка).
Не си мислете че това е Skype за PC (тук нещата работят доста по-различно) няма да се канектнете мигновенно, но изчакайте и ще видите че става. Връзката ви може и да не струва (прекъсване, често прекъсване, разпадане) ама в сравнение с платената алтернатива това е супер (още повече че платената бачка и тя туктаме - Имам в предвид онази джаджа дето се води WebApp). Между другото тази джаджа се канектва към Skype независимо от това дали ми е стартирана PC алтернативата. Дори като почна да чатя с някой на секундата ми излиза 1 new event и отдолу 1 Chat . Цъкам и гледам че даже след парвото съобщение в чата пише "Take Skype mobile with fring http://www.fring.com/skype". Да поясня пак това го виждам на PC Skype към чийто акаунт съм се канектнал и със fringa
Ако случайно ви излиза грешка за невалидни усер/пасс само рестарт го оправя (май не инсталирате много приложения ако не знаете това).
До колкото си спомням fring не може да работи с EDGE (даже ми излезе един такав алерт веднъж - нещо от сорта "fring не поддържа EDGE").
Изглежда тази вечер (а може просто вече да си идват на мястото нещата) всичко със fring-a варви ПЕРФЕКТНО.
(FW 1.1.4 ама това май няма значение и аз като всички си създавах сам разни филми)
И аз като вас отначалото вкарвах по 50 пати усер/пасс за Skype и си викам тайа гадиана няма да ми трагне (щото само онова с fring test call ми даваше). Не правете това!!!
Вкарайте си усер/пасс-а за Skype (не учаквайте чудеса) изчакайте (може малко, а може и много) и все някога ще Ви канектне (явно се натоварва сервера им яко). Сега е 1:48 и само като влязах в програмката и ведна ме канектна към 3-та акаута които имам (Google Talk работи като пушка).
Не си мислете че това е Skype за PC (тук нещата работят доста по-различно) няма да се канектнете мигновенно, но изчакайте и ще видите че става. Връзката ви може и да не струва (прекъсване, често прекъсване, разпадане) ама в сравнение с платената алтернатива това е супер (още повече че платената бачка и тя туктаме - Имам в предвид онази джаджа дето се води WebApp). Между другото тази джаджа се канектва към Skype независимо от това дали ми е стартирана PC алтернативата. Дори като почна да чатя с някой на секундата ми излиза 1 new event и отдолу 1 Chat . Цъкам и гледам че даже след парвото съобщение в чата пише "Take Skype mobile with fring http://www.fring.com/skype". Да поясня пак това го виждам на PC Skype към чийто акаунт съм се канектнал и със fringa
Ако случайно ви излиза грешка за невалидни усер/пасс само рестарт го оправя (май не инсталирате много приложения ако не знаете това).
До колкото си спомням fring не може да работи с EDGE (даже ми излезе един такав алерт веднъж - нещо от сорта "fring не поддържа EDGE").
Изглежда тази вечер (а може просто вече да си идват на мястото нещата) всичко със fring-a варви ПЕРФЕКТНО.
(FW 1.1.4 ама това май няма значение и аз като всички си създавах сам разни филми)
С EDGE работи само чата!
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
-
За всички с въпросния Subscribing,да знаете че тва излиза само първия път когато се конектвате. Чака се отчайващо дълго но за сметка на това можете да си го миниминизирате:) Влезне ли веднъж обаче повече нито ви пита за парола нито нищо. Само цъкате на иконката и автоматично за около 30-40 сек са излезли всички контакти. Така че ако някой се е отчаял че не става да не я трие . Затваряте скайпа от псто (1вия път) и пробвате когато се сетите докато стане!uncivilized написа:При мен па като си напиша паролата и юзера и ми пише Subscribing... и така си седи колкото аз си преценя:)
Няколко пъти звънях (малко насича но хората казват че ме чуват перфектно!) а чата става на секундата. В нас на 3 iphona стана. Даже пробвахме каква е скоростта. Като се изпрати съобщение от единия iphone до другия през fring съобщението се получава след около 1 секунда, т.е. веднага!
А някой има ли наблюдение какъв е трафика през EDGE като се води чат и когато стои активиран само, защото в usage показва много малко (вчера с един приятел си писах и към 30 или 40 съобщения си разменихме и ми показа 100к разлика), може ли телефона да не отчита и трафика да е голям и да се набутваме много
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Наистина е минимален трафика, който генерира с текстови съобщения... единствения проблем си остава батерията... изсмуква я за нула време.naynick написа:А някой има ли наблюдение какъв е трафика през EDGE като се води чат и когато стои активиран само, защото в usage показва много малко (вчера с един приятел си писах и към 30 или 40 съобщения си разменихме и ми показа 100к разлика), може ли телефона да не отчита и трафика да е голям и да се набутваме много
Ами вярно е че батерията си отива за нула време но все пак върши перфектна работа тази програмка.Пък за какво ми е цял ден да съм в скайп през iPhone, включвам го само когато ми трябва 

Здравейте, изчетох мненията по темата и така и не ми стана ясно накрая, работи ли въпросното приложение или напротив? С други думи, надеждно ли е или има риск да ме накара да рестор-вам? С 16 г 1.1.4 съм.
Благодаря.
Благодаря.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Да те накара да ресторваш едва ли... ама главоболия има... при едни работи при други не... това е...
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Мерси, чакаме значи...