Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
За оправяне на този ерор: Аз открих следния начин - просто влизате при сорсовете и истривате hackulo сорса и го добаняте наново. Нямам представа дали е било късмет или ще проработи при всеки но някой ако не може да се справи с проблема да пробва
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
Инсталирах си програмата ,обаче като си инсталирвам нещо после ще ми иска ли пари,защото най-долу пише цена пък аз си инсталирах едно приложение което най-долу има цена?
@N1k0lA Някъде се въртеше една тема Как да задаваме правилно въпроси ! Какво ще рече "едно приложение" !!! Кракнато ли е ?... платено ли е ? Кое е ? и т.н.
ЕеЕеЕе то па бива бива ама такива тъпи вапроси заслужават бан направо Много ясно че не се плаща - не виждаш ли че е направен като AppStore - със всичката информация просто. Смяташ ли, че Installous щеше да е толкова обсъждан и да е една от най успешните програми, ако е като AppStore и се сваля по сложно.
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
Някой може ли да ми помогне, когато пусна Install0us 2.5.2 и на browse ми седи бял екран, отивам в settings> home URL и пиша какво ли не, но пак нищо не става, а не мога да намеря в cydia в сustom Install0us Homescreen". Много ще съм ви благодарен да ми отворите очите