Добавяне на текстове към музиката през iTunes!!!

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
gdurev

Добавяне на текстове към музиката през iTunes!!!

Мнение от gdurev »

Ето едно полезно(според мен) приложение, което би ви олеснило със свалянето на текстове за музиката ви..
Изображение

Приложението е плугин към iTunes и се пуска заедно с него..
Цъкате двата checkboxa, след това през iTunes селектирате дадените песни, на които да бъдат добавени текстовете, цъкате Get Lyrics и сте готови..аз лично пробвах от самия iPhone музиката и програмката дирекно след сваляне на текст update-ва ID3 тага, което отнема повечко време за по-голям брой песни (: ..
Айде успех;)

Истеглете от тук : http://ilyrics.googlecode.com/files/iLyrics%201.1.exe
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Re: Добавяне на текстове към музиката през iTunes!!!

Мнение от Bloody »

Чудесно, но има ли начин тези текстове да се визуализират при iPhone / iPod touch?
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Разбира се,че могат да се визуализират и на двата апарата! :)
Аз лично предпочитам да търся сам текстожете и после копи и пейст. Понякога между текста на песента добавят рекламни съобщения-доста дразнят,ако преди това не си ги забелязал и изтрил...
iPhone 8GB 3.0
zviaraD

Мнение от zviaraD »

Сега съм на работа, но като се прибера, ще пробвам моите "жици" дали ще ги намери, че ми е интересно
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Аз ползвам TuneWiki и работи безотказно. До сега няма песен, която да не ми е намерила като текст. Само на Васко Кеца не съм пробвал още :)
zviaraD

Мнение от zviaraD »

anthony написа:Аз ползвам TuneWiki и работи безотказно. До сега няма песен, която да не ми е намерила като текст. Само на Васко Кеца не съм пробвал още :)
Нищо не ми намира TuneWiki от моите песни, чалгар такъв :D
gdurev

Мнение от gdurev »

Bloody, да има..докато плейваш дадена песен отваряш iPod и го исправяш, след това цъкаш веднъж на картинката(ако има такава за самата песен)..и отгоре ти се появява полето за превъртане на песента а под него самите текстове :) .. как не си го забелязал просто... :roll:
Apostolov

Мнение от Apostolov »

Bloody написа:Чудесно, но има ли начин тези текстове да се визуализират при iPhone / iPod touch?
gdurev написа:Bloody, да има..докато плейваш дадена песен отваряш iPod и го исправяш, след това цъкаш веднъж на картинката(ако има такава за самата песен)..и отгоре ти се появява полето за превъртане на песента а под него самите текстове :) .. как не си го забелязал просто... :roll:
На 1.1.2 тази опция я няма...
iPhone 2G 3.1.2 - Used as a testing device (I know... Its not fair...)
iPhone 4 32GB - 4.3.3
iPad 32GB 3G + Wi-Fi - 4.3.3
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

zviaraD написа:
anthony написа:Аз ползвам TuneWiki и работи безотказно. До сега няма песен, която да не ми е намерила като текст. Само на Васко Кеца не съм пробвал още :)
Нищо не ми намира TuneWiki от моите песни, чалгар такъв :D
Звяр, поне едно време и на мен спря да ми намира като минах на 1.1.4., но после излезе нова версия и е безотказна. Прати ми някоя песен на Камелот за да я тествам :) Иначе Maiden, Judas, Accept, Ozzy, Alice Cooper нямам никаква грижа. С Кондьо и Азис също :)
zviaraD

Мнение от zviaraD »

Aйде утре като се видим, мамин, ще пробваме. За съжаление нямам Камелот в телефона. А и съм с 1.1.3.
Публикувай отговор