Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
аз немога да я включа е пич хах тоя прави едно движение с 2-та си пръста и програмата се показва в дясно...инсталирах я и имам малко повече настройки от на клипчето, но на мене не ми се пуска така отдясно
--- [ Apple Iphone 2G 8GB Black ] --- Auto Updated to 3.1.3 thru iTunes ---
Тоя от клипа как си е наблъскал телефона с програми от Cydia - телефона сгурно едвам върви. А да питам ако някой е срещал този проблем (вероятно е от някоя такава програма) - като ми звъннат и slidera е прецакан - или си стои зацепил в началото или го слайдвам до края ама нищо не става. Много е изнервящо защото трябва 100 пъти да натисна HOME бутона докато се оправи.
ПП: Някой може ли да ми даде картинката от първия ScreenShot
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
gogosim написа:Тоя от клипа как си е наблъскал телефона с програми от Cydia - телефона сгурно едвам върви. А да питам ако някой е срещал този проблем (вероятно е от някоя такава програма) - като ми звъннат и slidera е прецакан - или си стои зацепил в началото или го слайдвам до края ама нищо не става. Много е изнервящо защото трябва 100 пъти да натисна HOME бутона докато се оправи.
ПП: Някой може ли да ми даде картинката от първия ScreenShot
същия проблем го имам и аз.... днес ми се случи отново...
--- [ Apple Iphone 2G 8GB Black ] --- Auto Updated to 3.1.3 thru iTunes ---