RoqyGPS свързва външни Bluetooth GPS към iPhone, iPod
- Armagedona
Re: RoqyGPS свързва външни Bluetooth GPS към iPhone, iPod
при мен стига до "лиценза ви не е валиде". Та мога ли по български без да плащам да направя работата да върви ? 

iPod Touch 16GB 2G
Отговора се крие в 6тия пост от тази тема където е написано как... но за версията за която е предназначен!...
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Инсталирах от Cydia RoqyGPS 9.3.1 кракнах го.
Лиценза ок.
Намира ми външния GPS.
Но когато го селектирам излиза от приложението?!? - Моля за помощ
(също когато пусна iBluetooth, намира устройство и при започване на трансфера пак изхвърля)
Лиценза ок.
Намира ми външния GPS.
Но когато го селектирам излиза от приложението?!? - Моля за помощ
(също когато пусна iBluetooth, намира устройство и при започване на трансфера пак изхвърля)
Спря ли си блутуута от менюто на телефона? Трябва да е спрян преди да пуснеш roqyGPS, освен това вградената подръжка на блутуут в телефона, roqyGPS и iBluetooth използват една и съща функция и за да работи една от тях другите две трябва задължително да са спряни.
roqyGPS се спира като се пусне приложението за конторл и в него гре се спре от бутона който е на гренски но е като нормалните бутони за On/Off.
И как точно кракна последната версия или я инсталира така от някъде?
roqyGPS се спира като се пусне приложението за конторл и в него гре се спре от бутона който е на гренски но е като нормалните бутони за On/Off.
И как точно кракна последната версия или я инсталира така от някъде?
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Работи много добре ... лиценз си купих. В началото тромаво ми намери GPS -a , но после тръгна. Има известни моменти в които вижда стара информация, на няколко пъти наново го намирах за се опресни. Като цяло изключителна работа ! ... като си спомня, че преди няколко месеца си купих кабел с лиценз за xGPSD , който се оказа, че не ми зарежда телефона .. направо ме е яд ! Пробвах го с ТомТом и IGO - работи. При първоначалното пускане на IGO - няколко последователни пъти не получаваше сигнала от GPS-a .. включвах изключвах неговия блутуут и тръгна. ТомТом -а захапа веднага.
GPS - Holux GPS Slim 236
Iphone - 2G / 3.1.2
GPS - Holux GPS Slim 236
Iphone - 2G / 3.1.2
Интересно, аз такивап роблеми като теб нямам. А също съм с 2Г и Холукс приемник само е друг модел... явно има значение. Браво за лиценза, и според мен програмата напълно си заслужава парите.
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Може ли да ми кажете всичко необходимо като app за да работи roqyGPS
Можеш да попрочетеш вече написаното... 

"Мисля-значи съществувам"
2009-12-07: нов пакет 0.9.4-2 - работи с Maps, с компаса на 3GS
Добавена съвместимост с вграден GPS iPhone на 3G/3GS: Ако външният приемник не е свързан, вътрешния GPS може да бъде ползван без да се изключва roqyBT
Задължително направете рестарт на телефона след инсталация!
Добавена съвместимост с вграден GPS iPhone на 3G/3GS: Ако външният приемник не е свързан, вътрешния GPS може да бъде ползван без да се изключва roqyBT
Задължително направете рестарт на телефона след инсталация!
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
2010-01-01: Честита Нова Година! Пуснат е пакет 0.9.5-1 с подръжка на Navigon 1.4!
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Някой от София ако може да ми го инсталира на Тъча ще черпя коли бири квото каже 

2010-01-11: Нова версия: пакет 0.9.6-1 намалена консумация на батерията.
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
2010-02-11: release 0.9.7-1: * Fix scanning issues (nothing found!) * bug correction (as usual!)
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Ето и 0.9.7 cracked. Моля, който го пробва да сподели, понеже при мен се получи някакъв проблем заради предните версии.
http://www.bgshare.com/450198/roqyBT0.9.7-1cracked.rar
Поздрави,
Иво
http://www.bgshare.com/450198/roqyBT0.9.7-1cracked.rar
Поздрави,
Иво
Някои може ли да ми каже защо не ми работи на ипода ми?Първоначално ипода ми бе6е 1.1.5 7В1 и после го джеибреикнах на 3.1.3(7Е18). Сигорно няма блуетутх незнам ако може ми съдеистваите с нещо. 

Ipod Touch 8GB 1G 3.1.3 Jailbrake
-
- supporter
Какъв ти е iPod-a?
Ipod touch
-
- supporter
Коя генерация?
Знае6 ли каде да видя?
Ти си с първо поколение iPod което няма блутуут.
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Първият ми пост в темата за ТомТом:
Не бих ви занимавал,ако небеше нужно. От два дена се ровя и чата,но така и немога да се оправя.Значи имам 2G 3.1.2 с платенен и регистриран ROQY.Дотук добре.Обаче когато инсталирам ТомТом(ако разбирам правилно,си го преплъзвам в App в iTunes и после синх),после когато ми излезе иконката на телефона,когато цънка на нея,отваря ми началната на коаеот пише ТомТом и излиза.Ккакво ли не пробвах-всички версии от темата по няколко пъти.Рестартирвах и какво ли още не и не става.После си сложих iGo,но пък тази когато пусна ROQY-о и почне да сканирва за GPS,не го намира. Та веднага и въпроса ми-платих ли 8 евро за нищо или има как да оправя положението?
Благодаря предварително за отделеното време да ми помогнете!!!
Сега развитието - Успях да подкарам ТомТом-а(този от пайтър бей).И като кликна на иконката отваря и всичко.Като гледам картинките който сте качили за RoqyBT,разбирам че моят ненамира ТомТом-а.Сега какво да правя.Преисталирах Mobilesubstrate и наново качих RoqyBT,но пък след като изтрих SBsettings и се опитам пак да го инсталирам ми дава грешка.От това ли е проблема и как да процедирам?
Не бих ви занимавал,ако небеше нужно. От два дена се ровя и чата,но така и немога да се оправя.Значи имам 2G 3.1.2 с платенен и регистриран ROQY.Дотук добре.Обаче когато инсталирам ТомТом(ако разбирам правилно,си го преплъзвам в App в iTunes и после синх),после когато ми излезе иконката на телефона,когато цънка на нея,отваря ми началната на коаеот пише ТомТом и излиза.Ккакво ли не пробвах-всички версии от темата по няколко пъти.Рестартирвах и какво ли още не и не става.После си сложих iGo,но пък тази когато пусна ROQY-о и почне да сканирва за GPS,не го намира. Та веднага и въпроса ми-платих ли 8 евро за нищо или има как да оправя положението?
Благодаря предварително за отделеното време да ми помогнете!!!
Сега развитието - Успях да подкарам ТомТом-а(този от пайтър бей).И като кликна на иконката отваря и всичко.Като гледам картинките който сте качили за RoqyBT,разбирам че моят ненамира ТомТом-а.Сега какво да правя.Преисталирах Mobilesubstrate и наново качих RoqyBT,но пък след като изтрих SBsettings и се опитам пак да го инсталирам ми дава грешка.От това ли е проблема и как да процедирам?
Много си мазал!
Първо се активира "Location Service".
После си пускаш GPS блутут-а.
При спрян блутут на телефона пускаш приложението на Roqy, сканираш за GPS приемника, който трябва да е до телефона за да го намери безпроблемно. След като го намери цъкаш на името му и готово.
После цъкаш хоум бутона на телефона за да видиш иконите и си пускаш която искаш навигация.
Когато приемника има сигнал от спътници и фиксира положението ти ще ти го показва правилно и в програмите.
Всякакви проблем с пускането на навигационните програми като ТомТом или iGo нямат нищо общо с Roqy GPS. Явно нещо друго имаш прецакано и с рестор ще се оправи.
Порграмата Roqy GPS работи идеално.
Ако след първоначалното свързване на Roqy GPS с блутуут ГПС приемника спреш плъзгача в самата програма или ГПС приемника, и после не ти открива наново блутуут ГПС приемника, може да я спреш от плъзгача в самото приложение, после да го затвориш с Хоум бутона, след което да я стартираш наново и това ще рестартира блутуут модула и ще засече приемника.
Първо се активира "Location Service".
После си пускаш GPS блутут-а.
При спрян блутут на телефона пускаш приложението на Roqy, сканираш за GPS приемника, който трябва да е до телефона за да го намери безпроблемно. След като го намери цъкаш на името му и готово.
После цъкаш хоум бутона на телефона за да видиш иконите и си пускаш която искаш навигация.
Когато приемника има сигнал от спътници и фиксира положението ти ще ти го показва правилно и в програмите.
Всякакви проблем с пускането на навигационните програми като ТомТом или iGo нямат нищо общо с Roqy GPS. Явно нещо друго имаш прецакано и с рестор ще се оправи.
Порграмата Roqy GPS работи идеално.
Ако след първоначалното свързване на Roqy GPS с блутуут ГПС приемника спреш плъзгача в самата програма или ГПС приемника, и после не ти открива наново блутуут ГПС приемника, може да я спреш от плъзгача в самото приложение, после да го затвориш с Хоум бутона, след което да я стартираш наново и това ще рестартира блутуут модула и ще засече приемника.
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Благодаря ти,че отделяш време да ми помогнеш. Само че аз едно неразбрах-външен GPS приемник(сега е момента да се разсмееш)?Трябва да имам и още нещо освен RoqyBT ли?Някъде беше обяснил за около 65 лв?За това ли става въпрос?....................................
Сега като се разчетох по-внимателно видях къде е ключа от бараката.Ти кой ползваш и какви са ти впечатленията?Пепоръки и примерни цени,ще са високо оценени!!!
Сега като се разчетох по-внимателно видях къде е ключа от бараката.Ти кой ползваш и какви са ти впечатленията?Пепоръки и примерни цени,ще са високо оценени!!!
Ето и отговор на въпросите ти за цени и устройства.
В първото мнение на темата има и списък с някои от приемниците които официално работят с програмата.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... bg#p120075
Наистина не разбрах какво точно не си разбрал - че ти трябва и GPS приемник ли??
То в самото заглавие на темата си го пише!

В първото мнение на темата има и списък с някои от приемниците които официално работят с програмата.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... bg#p120075
Наистина не разбрах какво точно не си разбрал - че ти трябва и GPS приемник ли??
То в самото заглавие на темата си го пише!

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Искам да попитам - направих всичко както трябва и прочерох всичко.Не можах да разбера за лиценз номета 0 или 1 се пише и трябва ли да се изчака 24 часа защото в момента ми изписва че не ми е валиден лиценза,Помогнете молява т.к. от 5 дена кво ли не изчетох и ще се побъркам ако не стане