OrbLive - Гледай ТV
Re: OrbLive - Гледай ТV
Предполагам знаеш, че кодеците могат да се настройват. Към К-Lite Codec Pack даже има специална програмка за целта - Codec Tweak Tool, с която дори можеш да си правиш бекъп на текущите настройки или да връщаш настройките по подразбиране. Възможно е някоя програма да ти е променила някои от настройките.
Но преди това първо пробвай следното: кликни с десен бутон върху иконката на Orb долу до часовника, избери Configuration, след това таб Advanced->Codecs. Пробвай с различни кодеци какъв ще е резултата.
Но преди това първо пробвай следното: кликни с десен бутон върху иконката на Orb долу до часовника, избери Configuration, след това таб Advanced->Codecs. Пробвай с различни кодеци какъв ще е резултата.
- smotania
- Обратна връзка:
Да но както казах новата версия на Орб няма такава опция т.е. да избирах кодека с който да ти се отварят файловете на телефона .... а относно таз програмка ще погледна и ще я пробвам и да видим ... въпреки че дори (според мен) да пипам там не би трябвало да има проблем защото не съм барал по настройките на кодеците .... освен ако не го е на правило орб .... лека от мен ще проверя и ще пиша 
п.с. намерих го този тул и ресетнах всичко но ефекта е нулев.

п.с. намерих го този тул и ресетнах всичко но ефекта е нулев.
MacBook Pro Mid-2012 OS X 10.8.1
iPhone 4 32gb Black iOS 5.1.1 JB FU
Apple TV 2 iOS 5.0.2
iPhone 3GS 32gb Black iOS 4.2.1 (new boot) Replacement DEAD
iPhone 3GS 32gb Black FW 3.1.2 (old boot)DEAD
iPod Classic 120gb Black
iPhone 4 32gb Black iOS 5.1.1 JB FU
Apple TV 2 iOS 5.0.2
iPhone 3GS 32gb Black iOS 4.2.1 (new boot) Replacement DEAD
iPhone 3GS 32gb Black FW 3.1.2 (old boot)DEAD
iPod Classic 120gb Black
А как да работиа правилно с програмата инсталирах си я на iPhona i na PC
някои ако може да ми обясни
Благодарско
някои ако може да ми обясни
Благодарско
Можеше да разгледаш малко из темата, нали е за това. Погледни на 5-та страница.
добре аз ниамам камера
а и някои от стапките малко се разменават
а и някои от стапките малко се разменават
Братлета моля Ви дайте някой работещ сорс откъдето да го дръпна тва чудо. Моля Ви!
TONYNORGE
братлета моля пак за помощ. кажете коя версия си слагате на компа,аз слагам 2.01.044 ама след инсталацията ми иска някъкъв тунер но не ми посочва какъв и откъде. побърка ме. моля помогнете
TONYNORGE
Не иска задължително, а пита дали имаш ТВ тунер. Ако нямаш, пропускаш тази стъпка и продължаваш нататък.
-
ако не е тайна как се тегли от тоя сайт, или просто моята връзка нещо не е както трябва. Бихте ли ми дали някаде работещо линкче защото се боря вече 30 мин и не откривам абсолютно никаде :Сvictor11 написа:victor11 написа:Ето: OrbLive
Долу в дясно има надпис "Save file to your PC: click here". Цъкаш на "click here" и си готов. Няма нищо сложно.
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2
"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
Здравейте много добра програма всичко ми е идеално гледам филми, музика слушам,камерата работи,но мога да пусна само БТВ нито една друга програма не ми пуска само бтв,давам рейтинг там каквото трябва добавям тука където сте постнали стриймове и нищо освен едно бтв,някой да има идея от какво може да е?
iphone 4(s) White 16gb
На мен нито един не ми тръгва освен БТВ.Даже и там дето си избирам програми от коя държава и от там нищо не тръгва.Моля за помощ ! ! ! програмата е жестока само ако можеше поне още някоя друга тв да имам 

iphone 4(s) White 16gb
Някои да помогне,програмката ми работи идеално,само тв. каналите ми изписва за някъкви кодаци( Ord did not fing a suitable on your home PC to stream this file) 

Най-вероятно се опитваш да пуснеш някой неработещ стрийм. Преди да търсиш някакъв проблем или конфликт с кодеците, пробвай с БТВ - техният стрийм със сигурност работи.
бтв работи но само този канал всички други от програмата и от форума не , изписва ми " VLC не може да отвори MRL 'mms://mulivan.diffusepro.com/mulivantv'. Вижте отчета за подробности.
Никой ли няма да помогне???Само БТВ тръгва ще може ли някой да даде някоя друга тв да се гледа мерси предварително
iphone 4(s) White 16gb
ivak_86 не се притеснявай колега и при мен е така. Казаха ми, че било от операционната, а именно, че аз съм с Windows7 и кодеците. Ако случайно намериш нещо за гледане на ТВ моля пиши ми и на мен на ЛС (за да не спамим тук), както и аз ще ти отговоря ако намеря алтернатива.
Колеги, не знам как е при вас, но аз колкото пъти стартирам приложението, толкова пъти ми излиза, че приложението е "нелегално". Става дума за последната версия.