Плейлист проблем

Как и къде можете да намерите допълнителни тапети и картинки за освежаване на външния вид, или рингтонове за звъненето на вашия iPhone...
Аватар
Phenomenon

Плейлист проблем

Мнение от Phenomenon »

Здравейте имам малък проблем не мога да създам плейлисти с 3г съм 3,1,3
Има само една (On-The-Go) в която могат да се добавят, но не виждам как да създавам други ?
Изображение
iPhone 3G (8GB) FW 3.1.3
Аватар
housemd70

Re: Плейлист проблем

Мнение от housemd70 »

Привет! Създай ги в iTunes ...
"Legio Patria Nostra"
Аватар
Phenomenon

Мнение от Phenomenon »

Не знам, но нещо не ми се получи зазох на + в долният ъгъл на iTunes създадох няколко плейлисти,но след това като извадих ubs и проверих дали са създадени ги няма ...Какво трябва да направя?
iPhone 3G (8GB) FW 3.1.3
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Преди да синхронизираш, сложи ли им отметка там, където се появиха?
"Legio Patria Nostra"
Аватар
Phenomenon

Мнение от Phenomenon »

Така нещото което разбрах е ,че ако добавя песни в плейлистата "On The Go" и след това синхронизирам след синхронизацията се появява още една празна плейлиста "On The Go" ,след което се замислих защо тогава не ми се появяват плейлистите който съм създал и предположих, че защото няма песни в тях,но как да добавя като не ги виждам в телефона, ами и на това открих решение в раздел "Music" се намират самите тракове, а доло са плейлистите и реших да пробвам да завлача песен в някоя плейлиста и да видя като извадя usb-то дали ще се появи и се получи излезна ми плейлистата в която бях добавил песента :)
Единственото което ме притесни ,но в последствие се осъзнах беше да не се дублират така песните ,но това са плейлисти и следователно служат за пряк път към предварително зададени файлове (поправете ме ако не съм прав) .
Благодаря много за помощта надявам се темата да е от полза на някой с същият проблем :)
iPhone 3G (8GB) FW 3.1.3
Публикувай отговор