Рингтон повече от 30 секунди?
Рингтон повече от 30 секунди?
Как да си направя ринг тон повече от 30 секунди iringer го прави до 30 секунди макс!?
IPHONE 4 32GB FO,ipad 2 white 3g 64gb,mac book pro late 2009 15" ,cpu t9900 3.06ghz core 2 duo,4gb ddr 3 ram,SSD SAMSUNG 840 SERIES 500GB 550MB/S READ 350MBS/WRITE,nvidia 9400+9600...7hours battery life ,Mountain lion 10.8.3,win 7 enterprise genuine,magic mouse,ibm t61.
Re: Рингтон повече от 30 секунди?
Ти телефона ли ще вдигаш, като ти звънне, или ще си слушаш песничката? Не съм чул някой да чака повече от 30 сек, за да го вдигне
Няма такава опция зап овече от 30-сек, рингтон. Е, има, но няма да ти го споделя. Безмислено е това, което ще направиш.

Няма такава опция зап овече от 30-сек, рингтон. Е, има, но няма да ти го споделя. Безмислено е това, което ще направиш.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК

iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
Ако си с Mac от GarageBand хвърляш MP3-ката след което избираш от къде до къде да изреже песента и даваш Send ringtone to iTunes. и си готов ,ако си с ''Джамовете''
не мога да то помогна.

Ако искаш повече от 30 секунден рингтон,най-лесния начин е да сложиш .m4r файла директно в Ringtones на телефона например с WinSCP или iFun Box. Само че ги слагаш в директорията на мелодиите по подразбиране,а не в тази на персоналните. Пътя към директорията е prvate/var/stash/Ringtones .
iPhone 8GB 3.0
Най-лесния начин е да се качат *.m4r файловете направо на телефона в папката Ringtones, където са всички рингтонове. iTunes не синхронизира тази папка, и съответно не ги маха от там. А самото конветиране го правя с тази програма -->ImTOO, до сега работи без проблеми!
П.П. така няма и ограничение в продължителността на рингтона
П.П. така няма и ограничение в продължителността на рингтона
Нека всеки сам си избира кое и как му харесва, не виждам какво ти пречи ringtone-a ми да е повече от 30 сек, аз примерно искам да ми е цялата песен. А пък си е моя работа дали ще вдигна или ще слушам песента.zviaraD написа:Ти телефона ли ще вдигаш, като ти звънне, или ще си слушаш песничката? Не съм чул някой да чака повече от 30 сек, за да го вдигне![]()
iPhone 4 16BG, iOS 6.1.3, ФО
-
Хм... нещо не става тарикатлъка. Като си избирам рингтонче, не се чува нищо. Някой да има идея?
чета форума от известно време и гледам че постоянно давате път до някаква директория от АйФънБокс, и след като си я инсталирах установих, че аз нямам такива директории... нещо бъркам ли, или по друг начин се стига до оказаната директория ????iphoneG1 написа:Ако искаш повече от 30 секунден рингтон,най-лесния начин е да сложиш .m4r файла директно в Ringtones на телефона например с WinSCP или iFun Box. Само че ги слагаш в директорията на мелодиите по подразбиране,а не в тази на персоналните. Пътя към директорията е prvate/var/stash/Ringtones .
така ми изглежда на мен програмката:

Моля за съдействие?

iPhone 3G 8gb ФЗ fw-4.2.1
Инсталирай си afc2add пакета от Cydia. Има го в сорса на ModMyi и ще ти се оправи проблемът с iFunBox. 

Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
благодаря, утре ще пробвам, че сега нямам уайерлес...
EDIT: Сега вече всичко е наред но и двата сайта които сте дали за конвертиране от мп3 на м4р ми правят рингтоновете не повече от 30 сек
Някой беше дал линк към програмка която конвертира цялата мп3-ка но линка ми дава грешка и не мога да я дръпна
Има ли други програми които правят от мп3 на м4р цялата мп3-ка и ако може да пуснете линк
Благодаря
EDIT: Сега вече всичко е наред но и двата сайта които сте дали за конвертиране от мп3 на м4р ми правят рингтоновете не повече от 30 сек
Някой беше дал линк към програмка която конвертира цялата мп3-ка но линка ми дава грешка и не мога да я дръпна
Има ли други програми които правят от мп3 на м4р цялата мп3-ка и ако може да пуснете линк
Благодаря
-
Здравейте
Програмката която ползвам е Xilisoft iPhone Ringtone Maker . Link - http://search.data.bg/results/?where=fi ... ne%20maker
Която по default също е на 30 сек., но дясната стрелка под барчето на песента може да се сложи на края на песента, и наистина го конвертира на пълната продължителнност.
За качване на песента в телефона използвах WinSCP и качих песента в /Library/Ringtones .
П.П. Тествано - звънях си около минута и телефона си свиреше
Програмката която ползвам е Xilisoft iPhone Ringtone Maker . Link - http://search.data.bg/results/?where=fi ... ne%20maker
Която по default също е на 30 сек., но дясната стрелка под барчето на песента може да се сложи на края на песента, и наистина го конвертира на пълната продължителнност.
За качване на песента в телефона използвах WinSCP и качих песента в /Library/Ringtones .
П.П. Тествано - звънях си около минута и телефона си свиреше

iPhone 3G 8Gb with FW 3.1.2
Момчета някой може ли да ми даде линк за Xilisoft iPhone Ringtone Maker с работещ кийгенератор или крак? От 2 дена не намирам нищо работещо в нета, измъчи ме тая програмка, ебаси...
Благодаря предварително
Благодаря предварително