Качване на Ringtones без iTunes?

Как и къде можете да намерите допълнителни тапети и картинки за освежаване на външния вид, или рингтонове за звъненето на вашия iPhone...
rauwkost

Качване на Ringtones без iTunes?

Мнение от rauwkost »

Здравейте, има ли някакъв начин да си качвам рингтонове на телефона БЕЗ iTunes? Преди го правех през SharePod, но сега нещо не става ?:-/ Или ако е през iTunes-а има ли някаква възможност да ми sync-не само рингтоновете, а не целия телефон, защото скапаната програма ми изтрива всичката музика като се синк-не :((
Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Re: Качване на Ringtones без iTunes?

Мнение от Иван Шопов »

iFunBox ти върши чудесна работа. Не е и нужно да се ровиш из папките на телефона - мелодиите, снимките и т.н. са ти предварително извадени като директории.
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!

Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
rauwkost

Мнение от rauwkost »

Благодаря ти, но както при iPhone Explorer, така и при iFunBox имам един проблем. Всичко ок, закачам си телефона отивам в директорията за рингтоновете и чрез драг и дроп слагам рингтоновете в папката, НО когато си погледна после в телефона ги няма? Къде бъркам?
pep4etop

Мнение от pep4etop »

днес си взех iphone 3gs отключен от Америка.някой може ли да ми разясни как да си качвам музика без Itunes,защото телефона ми е с версия 4.0.1 и ако използвам Itunes има ли вероятност пак да ми се заключи.благодаря предварително,защото изобщо не съм на ясно :))
rauwkost

Мнение от rauwkost »

SharePod.
dianvasilev70

Особен проблем с iphone 4

Мнение от dianvasilev70 »

Не мога да разбера засега един проблем-на предишния телефон(пак 4ка, софт.43.3., с джейлбрейк) слагах собствени мелодии, като чрез файловата система стигах до: /private/var/stash/Ringtones.хххх. Сега обаче, на новия си телефон(4ка, само че 32гб, софт.4.3.,джейлнат) като отворя stash и подпапка рингтонове просто няма?Някаква идея защо се получава така? Имам инсталирано afc2add, и ifile междудругото също не ги вижда, като направих справка, на другия телефон след stash има няколко подпапки, вкл. и рингтонове и още няколко, а тук, в тоя телефон има само подпапка теми... Някаква идея-може ли проблема да е заради различни начини на джейбрейкването?
victor11

Re: Особен проблем с iphone 4

Мнение от victor11 »

Позна. Търси ги в /Library/Ringtones.
dianvasilev70

Мнение от dianvasilev70 »

Само за информация, справих се с поставянето на рингтонове в папката на основните тонове, а не на допълнителните като ползвах друг път до следната папка : System/Library/Ringtones -какъвто ми е посочен-сега виждам и тук. Рестартирах телефона и вс. е ок. Така или иначе обаче ми е много интересно защо не виждам другата папка, за която по-горе питах-заради джейлбрейка ли-има ли нещо друго по-особено с този джейл за 4.3.? Благодаря още веднъж на отзовалите се!
Mishoncho

Мнение от Mishoncho »

Аз нямам джейл и не виждам папката var .... някой да има някаква идея как да си сложа рингтон без джейл ?
iPhone 4/16GB/White/FL Mtel/iOS 5.0.1
Аватар
white_tees

Мнение от white_tees »

Аз имам инсталиран и ползвам iRinger
Публикувай отговор