Здравейте, има ли някакъв начин да си качвам рингтонове на телефона БЕЗ iTunes? Преди го правех през SharePod, но сега нещо не става Или ако е през iTunes-а има ли някаква възможност да ми sync-не само рингтоновете, а не целия телефон, защото скапаната програма ми изтрива всичката музика като се синк-не
iFunBox ти върши чудесна работа. Не е и нужно да се ровиш из папките на телефона - мелодиите, снимките и т.н. са ти предварително извадени като директории.
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!
Благодаря ти, но както при iPhone Explorer, така и при iFunBox имам един проблем. Всичко ок, закачам си телефона отивам в директорията за рингтоновете и чрез драг и дроп слагам рингтоновете в папката, НО когато си погледна после в телефона ги няма? Къде бъркам?
днес си взех iphone 3gs отключен от Америка.някой може ли да ми разясни как да си качвам музика без Itunes,защото телефона ми е с версия 4.0.1 и ако използвам Itunes има ли вероятност пак да ми се заключи.благодаря предварително,защото изобщо не съм на ясно
Не мога да разбера засега един проблем-на предишния телефон(пак 4ка, софт.43.3., с джейлбрейк) слагах собствени мелодии, като чрез файловата система стигах до: /private/var/stash/Ringtones.хххх. Сега обаче, на новия си телефон(4ка, само че 32гб, софт.4.3.,джейлнат) като отворя stash и подпапка рингтонове просто няма?Някаква идея защо се получава така? Имам инсталирано afc2add, и ifile междудругото също не ги вижда, като направих справка, на другия телефон след stash има няколко подпапки, вкл. и рингтонове и още няколко, а тук, в тоя телефон има само подпапка теми... Някаква идея-може ли проблема да е заради различни начини на джейбрейкването?
Само за информация, справих се с поставянето на рингтонове в папката на основните тонове, а не на допълнителните като ползвах друг път до следната папка : System/Library/Ringtones -какъвто ми е посочен-сега виждам и тук. Рестартирах телефона и вс. е ок. Така или иначе обаче ми е много интересно защо не виждам другата папка, за която по-горе питах-заради джейлбрейка ли-има ли нещо друго по-особено с този джейл за 4.3.? Благодаря още веднъж на отзовалите се!