Рингтон повече от 30 секунди?

Как и къде можете да намерите допълнителни тапети и картинки за освежаване на външния вид, или рингтонове за звъненето на вашия iPhone...
miotech

Рингтон повече от 30 секунди?

Мнение от miotech »

Как да си направя ринг тон повече от 30 секунди iringer го прави до 30 секунди макс!?
IPHONE 4 32GB FO,ipad 2 white 3g 64gb,mac book pro late 2009 15" ,cpu t9900 3.06ghz core 2 duo,4gb ddr 3 ram,SSD SAMSUNG 840 SERIES 500GB 550MB/S READ 350MBS/WRITE,nvidia 9400+9600...7hours battery life ,Mountain lion 10.8.3,win 7 enterprise genuine,magic mouse,ibm t61.
zviaraD

Re: Рингтон повече от 30 секунди?

Мнение от zviaraD »

Ти телефона ли ще вдигаш, като ти звънне, или ще си слушаш песничката? Не съм чул някой да чака повече от 30 сек, за да го вдигне 8-}
Няма такава опция зап овече от 30-сек, рингтон. Е, има, но няма да ти го споделя. Безмислено е това, което ще направиш.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Аватар
naB4o

Мнение от naB4o »

;) и аз това му казах :) това дете тероризира на л.с. внимавайте :D
iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
GobLink

Мнение от GobLink »

Ако си с Mac от GarageBand хвърляш MP3-ката след което избираш от къде до къде да изреже песента и даваш Send ringtone to iTunes. и си готов ,ако си с ''Джамовете'' :P не мога да то помогна.
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Ако искаш повече от 30 секунден рингтон,най-лесния начин е да сложиш .m4r файла директно в Ringtones на телефона например с WinSCP или iFun Box. Само че ги слагаш в директорията на мелодиите по подразбиране,а не в тази на персоналните. Пътя към директорията е prvate/var/stash/Ringtones .
iPhone 8GB 3.0
b0b0bg

Мнение от b0b0bg »

а как се праи .м4р файла ?
iPhone 3GS 16GB Black FW 3.0.1
kaizera

Мнение от kaizera »

Най-лесния начин е да се качат *.m4r файловете направо на телефона в папката Ringtones, където са всички рингтонове. iTunes не синхронизира тази папка, и съответно не ги маха от там. А самото конветиране го правя с тази програма -->ImTOO, до сега работи без проблеми!

П.П. така няма и ограничение в продължителността на рингтона

zviaraD написа:Ти телефона ли ще вдигаш, като ти звънне, или ще си слушаш песничката? Не съм чул някой да чака повече от 30 сек, за да го вдигне 8-}
Няма такава опция зап овече от 30-сек, рингтон. Е, има, но няма да ти го споделя. Безмислено е това, което ще направиш.
Нека всеки сам си избира кое и как му харесва, не виждам какво ти пречи ringtone-a ми да е повече от 30 сек, аз примерно искам да ми е цялата песен. А пък си е моя работа дали ще вдигна или ще слушам песента.
iPhone 4 16BG, iOS 6.1.3, ФО
Verbal Slaughter

Мнение от Verbal Slaughter »

Хм... нещо не става тарикатлъка. Като си избирам рингтонче, не се чува нищо. Някой да има идея?
Аватар
BPFC1912

Мнение от BPFC1912 »

iphoneG1 написа:Ако искаш повече от 30 секунден рингтон,най-лесния начин е да сложиш .m4r файла директно в Ringtones на телефона например с WinSCP или iFun Box. Само че ги слагаш в директорията на мелодиите по подразбиране,а не в тази на персоналните. Пътя към директорията е prvate/var/stash/Ringtones .
чета форума от известно време и гледам че постоянно давате път до някаква директория от АйФънБокс, и след като си я инсталирах установих, че аз нямам такива директории... нещо бъркам ли, или по друг начин се стига до оказаната директория ????

така ми изглежда на мен програмката:
Изображение

Моля за съдействие? @-)
iPhone 3G 8gb ФЗ fw-4.2.1
Аватар
subzer0
Обратна връзка:

Мнение от subzer0 »

Инсталирай си afc2add пакета от Cydia. Има го в сорса на ModMyi и ще ти се оправи проблемът с iFunBox. ;)
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
Аватар
BPFC1912

Мнение от BPFC1912 »

благодаря, утре ще пробвам, че сега нямам уайерлес...

EDIT: Сега вече всичко е наред но и двата сайта които сте дали за конвертиране от мп3 на м4р ми правят рингтоновете не повече от 30 сек
Някой беше дал линк към програмка която конвертира цялата мп3-ка но линка ми дава грешка и не мога да я дръпна

Има ли други програми които правят от мп3 на м4р цялата мп3-ка и ако може да пуснете линк
Благодаря
NIK THE FLASH

Мнение от NIK THE FLASH »

Здравейте
Програмката която ползвам е Xilisoft iPhone Ringtone Maker . Link - http://search.data.bg/results/?where=fi ... ne%20maker
Която по default също е на 30 сек., но дясната стрелка под барчето на песента може да се сложи на края на песента, и наистина го конвертира на пълната продължителнност.
За качване на песента в телефона използвах WinSCP и качих песента в /Library/Ringtones .

П.П. Тествано - звънях си около минута и телефона си свиреше :)
iPhone 3G 8Gb with FW 3.1.2
Аватар
BPFC1912

Мнение от BPFC1912 »

Момчета някой може ли да ми даде линк за Xilisoft iPhone Ringtone Maker с работещ кийгенератор или крак? От 2 дена не намирам нищо работещо в нета, измъчи ме тая програмка, ебаси...
Благодаря предварително @-)
Публикувай отговор