Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
здравеите от скоро сам с iphone 3g и явно не правя нещо както трябва...изтеглям файла .ipa след което го слагам ж апликациите на itunes синхронизирам и на края ми изписжа че "The application hellkitchen was not installed on the iphone because it could be varified" благодаря за отговора предварително
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Аз съм много доволен от играта, може би бих я поставил в топ 3 на любимите ми iPhone игри, ако имах такъв. Ама много се кара шибания Cheff, иде ми да хвърля iPhone-а понякога. Особено като извика: "You donkey!"
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
deezel - download.bg написа:Аз съм много доволен от играта, може би бих я поставил в топ 3 на любимите ми iPhone игри, ако имах такъв. Ама много се кара шибания Cheff, иде ми да хвърля iPhone-а понякога. Особено като извика: "You donkey!"