Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Олтиматума е да убиеш и робота в подземието и да започнеш блъдлайн 2 което е доста тъпо в интерес на истината, защото си губиш всички уръжия, брони и пари, остава ти само високия левъл и един вид все едно почваш от начало. Тогава изгубих желанието да я играя и чакам 2ката.
На няколко пъти започвам да я играя и излизам като съм 2-3 левел и всеки път като вляза отново да я играя започвам отначало (1левел). При някой друг да го има този проблем?
iPhone 4 iOS 5.1.1 Заключен към М-Тел. SIM - М-Тел.
Оръжия, брони, щитове и т.н. се продават, когато има повече от 1 от един и същ айтем (например купил си си единия, а другия го намираш в сандък), което е доста дразнещо. Ако можеше да си продам мастернатите айтеми, щях вече да съм си купил инфинити блейда.Сега съм се наблъскал с гемове за +n% gold/drop weapon и ще ми трябват още ден-2 да мастерна всичко..
Като се стигне 66 левел God King е с 90 000 energy и удара му е между 3 000 - 5000 damage.Почерпка.Между другото има ли някой освен мен, който да се кефи на Dual?
Здравейте,знаете ли защо мацката която е с арбалет на покрива като ме оцели и ме връща пак отначалото,три пъти вече обивам последните босове и накрая тя ме обива с арбалета и пак отначалото.Оръжията са ми на макс и невиждам смисъла да се въртя в омъгьосън кръг.
Ако някой знае нека сподели.
Благодаря.
Някой знае ли какво да направя като отида върха на кулата и си вкарам ръката в една дупка?
Отивам догоре, убивам "шефа" и после бъркам с ръка в една дупка и умирам Всеки път е едно и също и ме връща отначало.
Трябва на три различни места да си мушниш ръката т.е да обиеш босовете(ще видиш на земята едно дърво с три бели светлини,когато ги обиеш),след което се качваш пак на кулата и се биеш отново и чак тогава когато си вкараш ръката, триъгълника под краката ти ще слезне на долу.
И след още малко екшън идва края или поне аз ненамирам продължение смислено тъйкато те обиват и почваш пак отначалото...
Приятна игра !
Какво точно означава да се превърти тази игра, аз вече съм 45 level, убил съм всички минал съм на всички възможни места, като започнеш от самото начало и стигнеш до Япония или там каквото е, и после пак всичко започва от начало.
Velimir1002 написа:Какво точно означава да се превърти тази игра, аз вече съм 45 level, убил съм всички минал съм на всички възможни места, като започнеш от самото начало и стигнеш до Япония или там каквото е, и после пак всичко започва от начало.