GodFinger

Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
maximalniq

Re: GodFinger

Мнение от maximalniq »

Няма да каже той, гледам го строи постоянно сгради... Има нещо ама не казва копелето гадно... :))
Ipod touch 3G 64 GB
spok0

Мнение от spok0 »

Абе, хора кажете, защо като пусна от облака за дъжд, дъжд наводнявам целия остров как да го оправя spoko_s@abv.bg
:-S >:) :(
iPhone 3GS 16GB White - Neverlock, iPhone 4S 32GB White - Neverlock и iPhone 5S 32GB Space Gray - Neverlock.

https://www.facebook.com/moskovhunt
Аватар
GPower
Обратна връзка:

Мнение от GPower »

Задържаш много на слънцето и му зареждаш 2 mana затова Задръж на слънцето две mana и ще изсушиш острова :)) .
maximalniq написа:maximalniq
Ако ти кажа вече няма да ти е интересна както стана с мен.
www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
www.Home-Plast.com
maximalniq

Мнение от maximalniq »

GPower написа:Задържаш много на слънцето и му зареждаш 2 mana затова Задръж на слънцето две mana и ще изсушиш острова :)) .
maximalniq написа:maximalniq
Ако ти кажа вече няма да ти е интересна както стана с мен.
Да ти кажа честно и на мен ми пистна. Защото правиш едно и също от 1 левел до последния. Трябва да измислят нови неща, за да им е по интересно на играещите.
Ipod touch 3G 64 GB
spok0

Мнение от spok0 »

Абе приатели кажете ми като станах 15 левел ми даде като бонус някаква та.а гора и селяните ми не могат да строят, защото се ги е страх и една сграда вече от 7 часа неще да се построи а пишеше че след 7 часа, ще е готова как да я махна тая гора от исъхнали дарвета. :-S >:)
iPhone 3GS 16GB White - Neverlock, iPhone 4S 32GB White - Neverlock и iPhone 5S 32GB Space Gray - Neverlock.

https://www.facebook.com/moskovhunt
maximalniq

Мнение от maximalniq »

spok0 написа:Абе приатели кажете ми като станах 15 левел ми даде като бонус някаква та.а гора и селяните ми не могат да строят, защото се ги е страх и една сграда вече от 7 часа неще да се построи а пишеше че след 7 часа, ще е готова как да я махна тая гора от исъхнали дарвета. :-S >:)
Задържаш слънцето два пъти по-дълго от необходимото и си плъзгаш пръста надолу. Така правиш огън по земята и дърветата изгарят. ;]
Ipod touch 3G 64 GB
Аватар
papalin4o
Обратна връзка:

Мнение от papalin4o »

Хайде и аз да се включа :)
papalin4o@abv.bg
Публикувай отговор