NFS: SHIFT
Re: NFS: SHIFT
Пробвай от тук да я изтелгиш и виж дали ще ти тръгне.
iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
Благодаря, че взе отношение по въпроса! За съжаление отново същия надписr3ac7 написа:Пробвай от тук да я изтелгиш и виж дали ще ти тръгне.

iPhone 2G OS 2.2.1
Всъщност вече почна да ми допада защото графиката, управлението и звука са на ниво но не е в стила на NFS - незаконни гонки по улиците, бягане от полицията и така на татак който повече ми допадаше, а и така доста наподобява Real Racing.
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak
iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak
Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak
Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
при мене нещо не трагва, качих я но когато я пусна зарежда само до логото EA и ме изхвърля иначе съм качвал и пускал други кракнати приложения помогнете моля че много ми се играе 

iphone 3G 16GB 3.1.2v unlocked
при мене нещо не тръгва, качих я но когато я пусна зарежда само до логото EA и ме изхвърля иначе съм качвал и пускал други кракнати приложения помогнете моля че много ми се играе 

iphone 3G 16GB 3.1.2v unlocked
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
И при мене не работи с нито 1 от линковете в темата включително и последните няколко.
Зарежда до логото на "ЕА" и после ме изхвърля... с 3Г FW 3.1.2 съм. Дори и рестарт преди да се стартира пак не помага.
Зарежда до логото на "ЕА" и после ме изхвърля... с 3Г FW 3.1.2 съм. Дори и рестарт преди да се стартира пак не помага.
4shared
DOWNLOAD
DOWNLOAD
Същия проблем !GoGetIt написа:Пичове, инсталирах 2-3 пъти играта, като поне толкова пъти я свалях наново от сайта и като я пусна ми изписва: "Програмата не може да бъде отворена."
Качих си след това Асфалт 5 и си тръгна без проблеми. Качих и ЕнЕфЕс-а от линка, от който изхвърля и играта действително си тръгна до началното лого.
Възможно ли е проблемът да е свързан с конкретния рилийз - "(International)1.0.0 K'd ..." или на моя "телевизор" му е станало нещо..
И при мен не тръгваше но я оправих по следния начин:
1. През SSH и WinnSCP отивате до var/mobile/Applications/xxxxx, отваряте папката nfss_3d_iphone_ROW.app и маркирате всички файлове, които са в нея.
2. Отваряте Terminal и задавате команда ldid -S nfss_3d_iphone_ROW
Успех!
1. През SSH и WinnSCP отивате до var/mobile/Applications/xxxxx, отваряте папката nfss_3d_iphone_ROW.app и маркирате всички файлове, които са в нея.
2. Отваряте Terminal и задавате команда ldid -S nfss_3d_iphone_ROW
Успех!
Имам един проблем. Iphon-ът ми е отключен, jailbreak-нат и всички игри си тръгват, но когато тръгвам да инсталирам тази пак ми изписва същото, което ми изписваше на всички игри преди да отключа телефонът. Защо?
lian написа:4shared
DOWNLOAD
Unknow Error 0xE8000050 ??
Edit: Поразрових се малко из нета ( както трябваше да направя отначало, но нали ... мързел...) и видях, че този проблем означава BAD Ipa File

--- [ Apple Iphone 2G 8GB Black ] --- Auto Updated to 3.1.3 thru iTunes ---
Същата работа и при мен ...някакъв работещ линк? Старите не са активни.
File download : Nfs_shift.txt ? Или аз бъркам някъде...
Напротив-направих си труда ,но бързах и не очаквах, че това всъщност е линк към играта... Благодаря все пак!
при мен върви перфектно от първия линк съм я теглил вече и ъпгрейднах голфа :d
iphone 4(s) White 16gb
Мерси за ъпдейта
какво се е случило с тоя сайт 

същия проблемinterr написа:От всички възможни линкове я свалях...Все ми дава тая грешка като я инсталирам....
http://interr.snimka.bg/other/babyfury.97181.16467884
Сега: iPhone 5 16 GB; iPhone 4 16 GB; iPad 2 Wi-Fi + 3G 16 GB
Преди: iPhone 2G 8GB; iPod Touch 2G 8GB; iPhone 3GS 8 GB; iPhone 4S 16 GB
Преди: iPhone 2G 8GB; iPod Touch 2G 8GB; iPhone 3GS 8 GB; iPhone 4S 16 GB
Може ли нов линк за сваляне ?