Worms - download link

Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
devils

Re: Worms - download link

Мнение от devils »

Ок...victor11 ще може ли да ми кажеш как да си сложа по нов сефтуер колкото се може по подробно ,че нищо не разбирам и ме е шубе да не си прецакам тела.Търсих из форума ,но нищо не намерих.Ето и пощата ми devils@abv.bg...благодаря ти предварително
victor11

Мнение от victor11 »

Изпълни това стъпка по стъпка и си готов.
След това, за да качваш игри и приложения, и ето това.
devils

Мнение от devils »

victor11 благодаря ти,но имам следния проблем...значи изпълнявам всичко така както е показано в клипчето(не мога да се оправя с тоя itunes нещо...колкото и да задържам shifta не ми излиза никаде restore)Всичко е Ок докато не стигна до Waiting for reboot ....чакам по 30-40мин. и нищо....Може ли проблема да си е в мен,че не ми се чака повече от 30-40 мин. или проблема е другаде.

Ето и какви програми съм си свалил:

redsn0w-win_0.7.2 ; iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw

Имам и едно питана относно стъпка номер 8:
Свържете първо телефона към компютъра и след това го спрете. И номер 10: Вашият телефон сега ще се рестартира.

Е как ще се рестартира след като съм го спрял...докато задържам двата бутона за 10 сек. и после само единият тела трябва да се включи ли...или.. ?
victor11

Мнение от victor11 »

Моля въпросите за джейлбрейка да отправяте в темата за джейлбрейк! Макар че на всички тях е отговорено най-малко поне веднъж.
Аватар
gogosim

Мнение от gogosim »

HAHA Сложих си psx емулатол и качих worms за PS 1 ( 460mb) и мога да кажа че графиката е към 30 пъти по зле :D
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak
iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak
Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
homeclub

Мнение от homeclub »

детцки глисти кеф [-o< благодарско на алл!!!
linkmystica_20

Мнение от linkmystica_20 »

супер е
Публикувай отговор