Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Да поясня,че Asphalt започва от оригиналния N-Gage,а не на джава!
apodjeki написа:Gameloft обещават ,че това ще е най-грандиозната Racing игра за iPhone!!
Да бе!Може да се получи един добър аркаден рейсър,както си е била до сега серията,но нищо повече.Особено с тази "комета" дето са я показали на промо клипа...
Нека да не съдим все пак по един разфокусиран клип,играта определено ще има и своите силни страни,а и имено от показаното можем да забележим,че има напредък в графиката.
Играта надмина очакванията ми. Завиването е доста по-различно от това на клипа. Има много коли. Акселометъра първоналчално е доста чувствителен, но предполагам, че се свиква с това, а сигурно може и да се променя чувствителноста от опциите. Доближава се до NFSU, обаче има още по какво да се работи. Много ми хареса това, че има преки пътища. Играта е добра!! Теглете!! Ще напиша още като превъртя играта(предполагам няма да ми отнеме много).
iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
Абе преди няколко дена нещо странно се случи.Пуснах играта скипнах филмчето и нищо , черен екран.След синхронизация с itunes играта си тръгна но при следващо пускане пак забива след филмчето и така отново и отново.
Някакви идеи?
import написа:Много се дразня на тези мисии, на които трябва да елиминираш определен брой играчи. Много е трудно и въобще не мога да ги мина тези мисии.
Аз някое такова като не мога да мина го правя така: Ако има на трасето някъде по-тясно място си избирам джип и спирам там напречно - поне двама на обиколка ще ти се нахендрят и ако са се забързали ще се елиминират. Ако няма по-тясно място, пак с джип , направо тръгвам да карам обратно на тяхното движение и ги пресрещам , ако са с леки коли при челен сбъсък от раз се елиминират.
Та мене повече ме дразнят с дрифта състезанията.
import написа:Много се дразня на тези мисии, на които трябва да елиминираш определен брой играчи. Много е трудно и въобще не мога да ги мина тези мисии.
И аз направо откачам на едно състезание за обиколко и половина елиминирах 6 и докрая не успях друг да го изхвърля ...
pesho_vn написа:аз пък стигнах там докъдето се прави дрифт и забих..мн е гадно
Абе и мене ме дразнеха яко (както се вижда по-горе) ама цаката им е нитро,спирачка и дрифт докато може и последен да си няма значение. Играта я превъртях преди известно време и последните 10-тина коли дето отключваш няма много смисъл от тях
Не съм много сигурен дали темата е за тук, но все пак ще кажа. Преди няколко месеца като си бях качил Asphalt 5, и си бях сложил iPod-a да се зарежда, реших малко да поиграя. Но след няколко дена се появи проблема, след като пуснах играта и се показва логото на Gameloft, картината почна да ми се тресе, появиха се едни линии и след като излязох продължаваше да се тресе целия екран. Тогава бях питал някъде дали може да се оправи и ми казаха да пробвам на ново да я кача, но не стана. Сега от 1 седмица се опитвам да я пусна и не става. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен, защото играта много ми харесва и ми се цъка.