1. Играта изглежда доста интересно;
2. Знам, че вие най-добре ще разберете радостта ми

Car Jack Streets се разработва от Tag Games, и подобно на Payback e GTA клонинг (поне като геймплей).
За разлика от Payback обаче, игрицата вади доста по-прилична (и анимационна) графика:

Освен това, е редно да се спомене, че двама от работещите по това заглавие всъщност са част от екипа работил по оригиналният Grand Theft Auto за PlayStation

Миналата година пък, мобилната версия на играта е спечелила няколко Европейски награди

По интересното обаче е обвързано с точка две от изброените по-горе.
В началото на февруари, разработчиците обявиха конкурс с горе долу следните правила - изпращате най-гангстерската си снимка, до любимата си кола и имате шанс да "влезете в играта". Идеята беше, че победителя в конкурса ще бъде карикатуриран в стила на Car Jack Streets и ще има честа да бъде включен в мисия създадена специално за него

Аз по-някаква абсолютна случайност точно се бях върнал от планина, където си бях направил една доста дебилна снимка която реших да изпратя - съвсем инцидентно, и на майтап. Резултата?
Прес релийза от почивните дни:
Нужно ли е да обяснявам кой е въпросният графичен дизайнер

Мене ако питате, съм участвал само аз и за това съм спечелил, ама знае ли човек?

През следващите две седмици се очаква повече инфо за играта, а аз (по разбираеми причини) определено ще следя с интерес