Brothers In Arms Hour of Heroes
Re: Brothers In Arms Hour of Heroes
дам и аз съм с пач 2.2 уш
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Искам да поясня че това е само гадаене от моя страна, не решение. Просто търся къде може да е причината.
- sashodeboy
- Обратна връзка:
Още един човек с проблеми за пускане да играта - и аз съм на 2.2 - нова инсталация направих и ънлок + мобилеинсталацията - всичко друго тръгва само това не - със iPhone 8ГБ вер.1 съм
to Mac or not to Mac ...
Здравейте, и евала на jonnybravo за упорството да помогне на тези които не могат да стартират игратa. Аз съм с 2.2 Iphone 2G и имах същия проблем, не можех да стартирам играта. Даже я бях оставил една вечер да се стартира, но нищо накрая
. След като прочетох всичко което е написано единствено ми остана да пробвам в Safe Mode и за моя приятна изнененада играта трагна, след това като рестартирах телефона и после нямах проблем с стартирането й.
Затова моя съвет за по-отчяните които са решени да играят тази игра да направят като мен за което после няма да съжаляват.
Ето ви и линк как да влезете в Safe Mode (не е много подробен, но съвет първо рънвате сървъра после View-ера) http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =32&t=5899" onclick="window.open(this.href);return false; .
Успех.

Затова моя съвет за по-отчяните които са решени да играят тази игра да направят като мен за което после няма да съжаляват.
Ето ви и линк как да влезете в Safe Mode (не е много подробен, но съвет първо рънвате сървъра после View-ера) http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =32&t=5899" onclick="window.open(this.href);return false; .
Успех.
Сто пъти по-лесно ще им е да го направят от SBSettings. Просто трябва да изберат Power->Safe Mode.SRG написа:Ето ви и линк как да влезете в Safe Mode (не е много подробен, но съвет първо рънвате сървъра после View-ера) http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =32&t=5899" onclick="window.open(this.href);return false; .
Успех.
Аз пък вече нямам никакви проблеми със стартирането
Само изчаквам около 10-15 секунди на тъмния екран и тя си тръгва.
Искам да ви питам колко мисии са? В момента цъкам на някакъв сняг. Ардини или нещо такова беше. Иначе играта е много яка
Дано изкарат само по-бързо контролера за игри, че да се разцепя от кеф вече 

Искам да ви питам колко мисии са? В момента цъкам на някакъв сняг. Ардини или нещо такова беше. Иначе играта е много яка

Keep going ...
Само аз ли не мога да изтегля MobileInstallation Patch 2.2,или има и други?
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Проблема е в дата.бг. На моменти се появява, после пак изчезва.
Качих го и тук: FTP alekserviz - MobileInstallation-2.2
Качих го и тук: FTP alekserviz - MobileInstallation-2.2
Благодаря много!
Някой може ли да помогне? Каквото и приложение да се опитам да инсталирам през itunes, ми казва, че не е съвместимо (compatiable) с iphone.. няква идея?! с FW 2.0.1 съм... знам че е малко старичък, но не съм убеден че ще се справя да update и за това не пипам...
П.С. Извинявам се че поствам тук по този въпрос!
П.С. Извинявам се че поствам тук по този въпрос!
Добре, че имам iphone, че друг телефон не би издържал на ползването ми. 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Ами щом пише, че е несъвместим значи е така. Повечето приложения и игри изискват 2.1 или 2.2. Така че смело и безотговорно ъпдейтвай. Ако прочетеш достатъчно /а и го пише на български/ няма начин да не се справиш.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Може ли да ми дадете работещ линк към играта.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Сега ти го качвам в mirror-а. Цъкни в подписа миBLizZarD написа:Може ли да ми дадете работещ линк към играта.

http://rapidshare.com/files/169620160/B ... v1.0.3.ipa" onclick="window.open(this.href);return false;
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
За всички дяволчета, които не могат да подкарат играта:
1. Влизате в телефона си чрез SSH (аз използвам WinSCP) НЕ ПИТАЙТЕ КАК СТАВА, за WinSCP има цяла тема!!!
2. Отваряте private/var/mobile/Applications и намирате папката, в която е играта (ако сте я инсталирали сега, то ще е първата папка, ако ги подредите по дата).
3. Подменяте папка Documents с папката в ТОЗИ архив и задавате права 0755 на двата файла в папката (десен бутон на файловете -> Properties -> 0755 в поле Octal).
4. Затваряте WinSCP и Respring на телефона.
5. Пускате играта и тръгва след 5-10 секунди без никакви грижи.
Работи безотказно, успех и приятна игра.
п.п.
Ако не искате да гледате интрото на играта при всяко пускане, заменете файла bia_intro.mp4 (намира се в private/var/mobile/Applications/папката на играта/BIA.app/) с файла от ТОЗИ архив.
1. Влизате в телефона си чрез SSH (аз използвам WinSCP) НЕ ПИТАЙТЕ КАК СТАВА, за WinSCP има цяла тема!!!
2. Отваряте private/var/mobile/Applications и намирате папката, в която е играта (ако сте я инсталирали сега, то ще е първата папка, ако ги подредите по дата).
3. Подменяте папка Documents с папката в ТОЗИ архив и задавате права 0755 на двата файла в папката (десен бутон на файловете -> Properties -> 0755 в поле Octal).
4. Затваряте WinSCP и Respring на телефона.
5. Пускате играта и тръгва след 5-10 секунди без никакви грижи.
Работи безотказно, успех и приятна игра.

п.п.
Ако не искате да гледате интрото на играта при всяко пускане, заменете файла bia_intro.mp4 (намира се в private/var/mobile/Applications/папката на играта/BIA.app/) с файла от ТОЗИ архив.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Благодаря ви много!
Слагам играта сега и като отида вав private/var/mobile/Applications и там са само приложвнията които сам инсталирал през аппстора тези през WinSCP ги няма...как да ги намеря...?
Някой да помогнеееее...
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Те са си в /Applications, но на теб ти трябват точно тези, които са в private/var/mobile/Applications, защото тази игра се инсталира точно през iTunes.
И само за спорта... колко приложения си инсталирал през WinSCP?
И само за спорта... колко приложения си инсталирал през WinSCP?

Ми почти сичко ми е качено през WInSCP игри,програми...Аз само така ги качвам. Ако има нещо ново гледам дали го има в Johnnybravo Store и през нея.... Защо как да ги качвам Савет...?
Пак и аз немога нещо да ги инсталирам през iTunes незнам как става нешто не ми се получава...
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Сваляш си файла, който е с разширение .ipa (ако случайно е станало .zip, тогава си го преименувай на .ipa, НЕ го разархивирай) после само "чукваш" два пъти върху файла с левия бутон на мишката и ти се зареждат в библиотеката на iTunes, след което синхронизираш и си модерен 

Да обаче това ми е проблема че накрая на синхронизацията ми пише че не го е качило незнам защо..каквото и да се опитам да сложа през iTunes..
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Започни от тук: Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone 2.0 прочети първия пост и мисля че всичко ще ти се разясни 

Мерси много за помоща ще видя какво мога да направя...