Gangstar: Miami Vindication
Re: Gangstar: Miami Vindication
Сигорно съм опитал да я сваля 20 пъти ... или грешка или нета ми спира .. много бавно се точи това сваляне и все не мога да завърши 

Човек може повече от колкото мисли,че може !!!
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
Здравейте,
имам проблем с тази игра. Като се стартира играта и на 2-та минута ме изхвърля от играта. Свалих и по- стари версии и е същата работа. На жена ми на Ай фона пак е така, като тя е свалила на нейния телефон само Фрий версията от Еп Стор. Защо не ни тръгва нормално играта. И двамата сме с Ай Фон 4 16ГБ.
Поздрави,
имам проблем с тази игра. Като се стартира играта и на 2-та минута ме изхвърля от играта. Свалих и по- стари версии и е същата работа. На жена ми на Ай фона пак е така, като тя е свалила на нейния телефон само Фрий версията от Еп Стор. Защо не ни тръгва нормално играта. И двамата сме с Ай Фон 4 16ГБ.
Поздрави,
Много добра игра, определено ми хареса
Personal portfolio www.tektrob.com | Игри | iPhone 4G 32GB | Macbook Pro 15
Пробвай с тази версия - Gangstar: Miami Vindication 1.1.5gizdo007 написа:Здравейте,
Поздрави,

iPhone 4 ▪ 16 GB ▪ iOS 5 ▪ GLOBUL
-
Последно промяна от linkmystica_20 на 16 Мар 2023, 21:46, променено общо 1 път.
супер игра